Typ kočárku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19494
20.10.10 22:25
Lenka512 píše:
Mabit a jaké to má kolečka ? Nafukovací ??
Také mám nafukovací kola a přítel mi je napustil moc, takže malý mi v tom taky skákal…zkus je trochu upustit…jestli to jde a pomůže to… :palec:

Taky mi napadlo koupit si novy duse do vsech rovnou..nevis jak dlouho stal kocar na prodejne a pak kdyz do toho pripojis jeste jizdu…a buhvi co za kvalitni duse tam je :-) nekde jsem cetla, ze nafukovali kolecka podle navodu a furt je meli rozbity a pak pri vymene zjistili, ze maji jinou velikost, nez tam patri a ze se i jinak nafukujou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6973
20.10.10 23:30

Ahoj,

mám Jané Nomad (z druhé ruky) do města a Danny sport po starším do terénu. Spokojenost největší :wink: a investice minimální :pankac: Ale měla jsem velké štěstí na ten Nomad- byl jako nový a za hubičku :huban: navíc plně nahradí i golfky, tak máme vystaráno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
21.10.10 11:02

Já mám doma Concord fusion koupený v akci i s autosedačkou a sporťákem. Zatím ještě máme mimi asi na týden v bříšku, tak uvidím. Kamoška ho má a jezdí už půl roku a je strašně spokojená. Co jinému vyhovuje, tak druhému nemusí je to těžké radit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
21.10.10 12:53

Já jdu s možná otřepaným x landrem,jestli se nám zadaří ještě jedno mimi,tak mám připravenou černou korbičku,vždycky jsem chtěla černej,a nikdy ho nakonec nekoupila,možná si někdo řekne,že pro mimi je to smutný,ale vždycky jsem se po černým otočila,je to elegantní..jednoduchý,ale mimi zkoušíme už od července,a zatím nic,tak uvidím,jestli na něj vůbec dojde… :roll:/možná jsem si korbičku neměla ještě pořizovat,prý to přináší smůlu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
2.11.10 20:12
KPKristy píše:
Já jsem na ten Dorjan slyšela stížnosti na sporťák. Že nedrží na podvozku s snad i ta korba, že se posouvá, nevím… :nevim:

to není Dorjan,ale Implast Bolder

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
2.11.10 20:15
Havraní píše:
Já jdu s možná otřepaným x landrem,jestli se nám zadaří ještě jedno mimi,tak mám připravenou černou korbičku,vždycky jsem chtěla černej,a nikdy ho nakonec nekoupila,možná si někdo řekne,že pro mimi je to smutný,ale vždycky jsem se po černým otočila,je to elegantní..jednoduchý,ale mimi zkoušíme už od července,a zatím nic,tak uvidím,jestli na něj vůbec dojde… :roll:/možná jsem si korbičku neměla ještě pořizovat,prý to přináší smůlu :think:

Ahoj,já vždycky říkala černej ne…a nakonec jsem měla černej a na něm obrysový kytičky a každej mi ho záviděl :dance:
držím palce at se brzy zadaří :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
2.11.10 20:34

Hrozně se mi líbí typ kočárku jako je Dorjan a navíc ta zeleno hnědá je prostě boží. Ale bohužel zatím nesjme ani těhu, nějak se nedaří. A taky jsem přemýšlela, že nepotřebuji nový kočárek, koupila bych si nějaký hluboký za malo penez a pak dobry sportak jako treba X Landera nebo něco v tom typu, ale jak říkam, až budeme těhu:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Enduro

• (4.7) + 13 recenzí

Chodítko DJ

• (3.9) + 11 recenzí