Typ kočárku
- Fotoalbum (6)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
careynka píše:zuzka.mamka píše:To se o nej musi taky staratmabit píše:kamarádka ho má taky, je z něj úplně šílená, vrže jako po 100 letech používá a ten sporták škoda mluvitžirafííí píše:mám stejný jen modrý,jezdím s ním cca 5 týdnů a naprostá nespokojenost
ahoj.mě dnes došel kočárek Dorjan Danny Sport 2010 .hned jsme ho složily a strašná spokojenostsnad ta spokojenost zůstane i nadále
ja uvidim, chtela bych vozit uz pristi tyden, ale zatim, co jsme ho projizdeli, tak super!!
věř mi že projíždět kočár není to samé jako ho používat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
zuzka.mamka píše:careynka píše:věř mi že projíždět kočár není to samé jako ho používatzuzka.mamka píše:To se o nej musi taky staratmabit píše:kamarádka ho má taky, je z něj úplně šílená, vrže jako po 100 letech používá a ten sporták škoda mluvitžirafííí píše:mám stejný jen modrý,jezdím s ním cca 5 týdnů a naprostá nespokojenost
ahoj.mě dnes došel kočárek Dorjan Danny Sport 2010 .hned jsme ho složily a strašná spokojenostsnad ta spokojenost zůstane i nadále
ja uvidim, chtela bych vozit uz pristi tyden, ale zatim, co jsme ho projizdeli, tak super!!
No a co se ji na nem nezda? ja at googlim jak chci, tak z hromadny vetsiny jsou s nim maminy spokojeny
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem na ten Dorjan slyšela stížnosti na sporťák. Že nedrží na podvozku s snad i ta korba, že se posouvá, nevím… ![]()
A takové komentáře jako, že mají na výběr hromadu barevných kombinací a je to na úkor kvality…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
KPKristy píše:
Já jsem na ten Dorjan slyšela stížnosti na sporťák. Že nedrží na podvozku s snad i ta korba, že se posouvá, nevím…
A takové komentáře jako, že mají na výběr hromadu barevných kombinací a je to na úkor kvality…
No moc barev nemaji, to treba Firkon jich ma milion a ja nebyl schopna si vybrat, tak jsem sla do jinyho ![]()
A sportak kdyz nasadim, tak drzi jak prilipenej..
asi zalezi zrovna na konkretnim vyrobku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
careynka píše:zuzka.mamka píše:No a co se ji na nem nezda? ja at googlim jak chci, tak z hromadny vetsiny jsou s nim maminy spokojenycareynka píše:věř mi že projíždět kočár není to samé jako ho používatzuzka.mamka píše:To se o nej musi taky staratmabit píše:kamarádka ho má taky, je z něj úplně šílená, vrže jako po 100 letech používá a ten sporták škoda mluvitžirafííí píše:mám stejný jen modrý,jezdím s ním cca 5 týdnů a naprostá nespokojenost
má tu starší kolekci a je hotová hlavně ze sporátku jak je otřesně úzký, nová kol. by měla být zase širší tak nevím
byl to jen můj názor na ten kočár, nejezdím s ním, takže nevím přesně co na něm, ale nikdy bych si nekoupila
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
zuzka.mamka píše:careynka píše:zuzka.mamka píše:No a co se ji na nem nezda? ja at googlim jak chci, tak z hromadny vetsiny jsou s nim maminy spokojenycareynka píše:věř mi že projíždět kočár není to samé jako ho používatzuzka.mamka píše:To se o nej musi taky staratmabit píše:kamarádka ho má taky, je z něj úplně šílená, vrže jako po 100 letech používá a ten sporták škoda mluvitžirafííí píše:mám stejný jen modrý,jezdím s ním cca 5 týdnů a naprostá nespokojenost
má tu starší kolekci a je hotová hlavně ze sporátku jak je otřesně úzký, nová kol. by měla být zase širší tak nevím
byl to jen můj názor na ten kočár, nejezdím s ním, takže nevím přesně co na něm, ale nikdy bych si nekoupila
Ja mam prave ten prestige 2010 a prijde mi az doost velkej ten sportak, kdyz jsem to okoukla na okolnich kocarcich v prodejne
zatim je bezva stabilni a i nalozenej jsem ho vozila u nas na „ceste“ jednou rukou, takze naprosta pohodicka…ale uvidime s provozem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
dusicka.. píše:
ABC design Viper
Jezdime s nim necele dva mesice a spokojenost velkaSnad bude i nadale
TAK TENHLE MNE TEDA ZAUJAL
,JEN MA MALO BARVICEK NEBO SPISE TAKOVE NIJAKE JA BYCH CHTELA BAREVNEJSI TEDA A NIKDE SEM NEZASLA CO VSE JE VE VYBAVE?
..A JAK SE JEZDI?JE PROSTORNA KORBA?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já fakt nevím, slyšela jsem jen od jedné a četla nějaké recenze. Vlastní zkušenosti nemám…
Jinak já mám Quinny Speedi a spokojenost veliká! Stabilní, nevrže, sporťák prostorný i s fusakem. Jediné negativum je menší košík, ale pozitiva jasně převažují ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
careynka píše:KPKristy píše:
Já jsem na ten Dorjan slyšela stížnosti na sporťák. Že nedrží na podvozku s snad i ta korba, že se posouvá, nevím…
A takové komentáře jako, že mají na výběr hromadu barevných kombinací a je to na úkor kvality…No moc barev nemaji, to treba Firkon jich ma milion a ja nebyl schopna si vybrat, tak jsem sla do jinyho
A sportak kdyz nasadim, tak drzi jak prilipenej..asi zalezi zrovna na konkretnim vyrobku
Předchozím příspěvkem reaguji na toto. Aby nedošlo k nedorozumění ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
careynka píše:zuzka.mamka píše:Ja mam prave ten prestige 2010 a prijde mi az doost velkej ten sportak, kdyz jsem to okoukla na okolnich kocarcich v prodejnecareynka píše:zuzka.mamka píše:No a co se ji na nem nezda? ja at googlim jak chci, tak z hromadny vetsiny jsou s nim maminy spokojenycareynka píše:věř mi že projíždět kočár není to samé jako ho používatzuzka.mamka píše:To se o nej musi taky staratmabit píše:kamarádka ho má taky, je z něj úplně šílená, vrže jako po 100 letech používá a ten sporták škoda mluvitžirafííí píše:mám stejný jen modrý,jezdím s ním cca 5 týdnů a naprostá nespokojenost
byl to jen můj názor na ten kočár, nejezdím s ním, takže nevím přesně co na něm, ale nikdy bych si nekoupilazatim je bezva stabilni a i nalozenej jsem ho vozila u nas na „ceste“ jednou rukou, takze naprosta pohodicka…ale uvidime s provozem
třeba budeš opravdu spokojená, každé mamce vyhovuje něco jiného, já už mám třetí kočár, a konečně jsem narazila na to pravý, na prodejně když si ho tam párkrát projedeš tak prostě nezjistíš jaký bude mít provozní vady
podle mě je nejlepší se zeptat mamin na jejich zkušenosti s tím kočárem, já měla před tím maxi cosi mura, všichni mě ve směs odrazovaly, kvůli váze, stříšce apod, no já neposlechla a taky šel za 4 měsíce z baráku, ten jané jsem si vybírala hlavně podle ohlasů a spokojená jsem
pardon, jsem se nějak rozjela
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No ja shanim kocar uz od jara
a kdyz jsem vetsinu vyloucila, tak mi zustal tenhle Prestige 2010 a Firkon Verano…Ja uz ho projizdela i v terenu u nas na vesnici a vzdy do novych veci zkousim davat nase brabantiky, aby to ozkouseli ![]()
Zatim bylo vse v poradku, tak snad to tak i zustane ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
KPKristy píše:careynka píše:Předchozím příspěvkem reaguji na toto. Aby nedošlo k nedorozuměníKPKristy píše:
A takové komentáře jako, že mají na výběr hromadu barevných kombinací a je to na úkor kvality…No moc barev nemaji, to treba Firkon jich ma milion a ja nebyl schopna si vybrat, tak jsem sla do jinyho
A sportak kdyz nasadim, tak drzi jak prilipenej..asi zalezi zrovna na konkretnim vyrobku
Mne se hrozne libi, jak ten Prestige ma to prodlouzeny luzko, to je myslim super ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja za jedno dite vystridala cca 10kocarku
..jsem proste maniak takze vim,ze at vyberu sebelip budu to zase menit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
my měli tento jedo fyn 4ds a byl nádherny prostorny v hluboke korbě byla mala do 9 měsícu 10 kilo měla takže velka buclata a v pohodě ale sporták jsme nakonec neužii ale autosedačka nacvakavaci parada
- načítám...
- Citovat
- Zmínit