Nejmenší koloodrážedlo

neczuz
8.11.10 17:56

Nejmenší koloodrážedlo

Ahojky,
tchýně se rozhodla pro kluka k Vánocům pořídit koloodrážedlo, výběr je na mě. Podle mě je moc brzy, ale neva, schováme ho na později. Přecijen bych ale ráda ybrala nějaké, které budu moct vytáhnout dříve, než ve 3 letech.
Nezjišťovala jste některá z vás, které je opravdu nejnižší?
Opravdu mi jde jen o výšku sedla, recenze na kalitu si najdu sama.
Díky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17914
8.11.10 18:06

Už tu o tom diskuse byla, myslím, že nakonec to byl Kettler.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17914
8.11.10 18:17
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
8.11.10 18:17

http://www.rajlega.cz/…vena-beruska

Tohle odrážedlo se mi moc líbí. Mají ho v různých barvách (červená beruška, žlutý čmelák, modrá vážka, růžové s kytičkama..) Pro věkovou kategorii 1-3 roky a není drahé. A taky se dá snadno složit a šoupnout pod kočárek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
8.11.10 18:37
Háta_x píše:
http://www.rajlega.cz/…vena-beruskaTohle odrážedlo se mi moc líbí. Mají ho v různých barvách (červená beruška, žlutý čmelák, modrá vážka, růžové s kytičkama..) Pro věkovou kategorii 1-3 roky a není drahé. A taky se dá snadno složit a šoupnout pod kočárek.

To bude mít kolečka velikosti kolečkových bruslí a projede to jen na absolutně rovné povrchu. :-?

• Citovat
  • Upravit
neczuz
8.11.10 18:38
Eliška píše:
Tady https://www.emimino.cz/…rankovani/2/

Eliško díky.

• Citovat
  • Upravit
1008
8.11.10 18:42

Já mám pocit, že Firt Bike je nejnižší, když se k němu dokoupí snižovací nástavec..Tobískovi, ale bylo akorát stejně až letos v létě, tudíž tak ve 26 měsících a cca 90 cm, ale od té doby ho miluje..Je u něj dobré, že nejdou protáčet řidítka, což je o dost bezpečnější, než u těch protáčecích, ale vychází jedno z nejdražších…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13434
8.11.10 19:02

Tak já hodně dlouho vybírala a nakonec jsem díky těmto stránkám vybrala tohle odrážedlo. Když na něm malá, čerstvě před druhým rokem začínala jezdit, měřila 84cm a bylo jediný, na kterém to zvládla bez problému s dosáhnutím…a First bike i s nasazeným adaptérem byl přesto vyšší…sice o trošku, ale byl, už jí to nešlo tak výborně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
8.11.10 19:13

taky jsem chtěla doporučit Puky, na sjezdy je výborné to odpočívadlo na nohy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
matotn
16.11.10 17:23

najmensie odrazadlo, mali sme rovnaky problem ;-)

Ahoj. Tiez som riesil odrazadlo pre maleho a mal som rovnaky problem, kedze syn je fakt prcek.
Vsetko co som na trhu nasiel je od vysky sedanky cca 34 cm a first bike z redukciou mu nebol dobry.
Asi pred 2 tyzdnami som bol na vystave v milane a objavil som americke odrazadlo Strider.
Pekny, funkcny, pevny, 6 farieb, urcene pre deti od 18 mesiacov. tak uz aj mame doma jeden zlty ;-)za 89EUR
pozrite sa na stridersports.com alebo youtube je toho plny.

• Citovat
  • Upravit
3HE
22413
2.4.12 14:26

Odrážedlo Strider bike

Hledám někoho, kdo by měl toto odrážedlo vyzkoušeno v praxi (tedy přesněji řečeno jeho dítě :mrgreen: ) - odkaz vložím níže…
Moje dcera má 22m, měří 83cm… mělo by to být odrážedlo od 18m, výšk sedátka je 28cm…
Nevím, jestli na takový typ odrážedla ještě není malá :nevim: , ale nechci ty plastové šmejdy :evil: , tak se dívám po něčem jiném…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
2.4.12 14:27
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zuzga
2.4.12 14:37

Ahoj,
Mam podobny typ odrazadlaz Lidlu- je skvele a trojrocna dcera nanim jazdi ako drak.
Mam mladsieho syna, bude mat v juni 2 roky. Aj on ho uz skusal, da sa tam lahko znizit sedadlo, ale vzdy sa po chvili vrati k svojej plastovej motorke.
Vyskovo je prenho v pohode, ale nezvlada udrzat stabilititu. Predsa len ta motorka stoji sama a take male dieta chvilku ide, chvilku stoji a obzera sa :D
A nezvladne ho sam zdvihnut a nasadnut aj ked je to silak ( vazi 15 kil), plastovu motorku si prenasa, otaca a nasada bez problemov a mojej asistencie.
Predpokladam, ze za rok mu posunieme dcerine odrazadlo a ona prejde na bicykel - uz totiz vyborne natrenovala rovnovahu, rozbehne sa, zdvihne nohy a frci na dvoch kolesach.

Dobrevyber
Zuzana

• Citovat
  • Upravit
Zuzga
2.4.12 14:38

Este doplnim- syn meria 90 cm

• Citovat
  • Upravit
20777
2.4.12 16:27
@3HE píše:
http://www.neobycejne.cz/detail.php?…

Tohle má přece taky plastová kola? Respektive výplet. My máme odrážedlo Junior. Synovi jsou tři roky a už má sedadlo posunuté o dobrých pět cm nahoru. Už jsem ho na netu nenašla, ale podobně vypadá třeba toodooo odrážedlo - výška sedla jde nastavit od 34 cm (změř si, jak je dítě vysoko, když třeba sedí na motorce, tak aby mělo nohy naplocho na zemi, tak jaká je výška od zadku dolů a podle toho uvidíš). Když na to tak koukám na pravítku, tak si myslím, že to může být i výška sedadla naší plastové motorky a na tu dosáhne v pohodě už má rok a půl stará dcera :D Jinak tohle má klasický výplet drátama jako kolo, takže se dají vyměnit ložiska případně prasklý drát a ne celé kolo jako u těch plastových :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Enduro

• (4.7) + 13 recenzí

Chodítko DJ

• (3.9) + 11 recenzí