Odrážedla - tipy
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
tak jestli už na odrážedle normáně jezdí, radši bych taky koupila kolo-odrážedlo.. určitě ho využijete dlouho, bude ho to bavit, je já zpočátku odmítala jezdit s ním sama.. neposlouchal a už jsem ho nedoběhla
tak musel manžel.. ale zklidnil se, vycvičil, a už je to v pohodě..
tipy na ty nižší, kde by dosáhnul, dají asi jiní, u nás je opačný problém, Vojta je trochu přerostlej
(za týden jdu kupovat 28 botky
) .
ale dívala bych se hodně na váhu kola, prpotože často ho budeš muset odněkud nést.. a to pak každé kilčo bolí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky doporučuju koloodrážedlo, máme azuba (fík sport) a maximální spokojenost.
Dcera pak přesedla úplně přirozeně na kolo, proběhli jsme se za ní jen dvě kolečka a jezdí sama.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Eliško,
nechci se hádat, ale Panther Draisy nejnižší rozhodně není, má ho starší dcera a ve dvou letech na něj nedosáhla. Syn jezdí na tom Kettleru a na Panthera ještě taky nedosáhne. ![]()
Co jsem zjišťovala já, tak nejnižší koloodráželo je Puky, to má výšku sedu 28cm.
http://www.splavacek.cz/…-medium-lr-m
A potom taky Firstbike s adaptérem a ten náš Kettler, ten má výšku sedu 30cm.
Uznávám, že je červený jak trenky
, ale mít doma odrážedlo postavený v garáži, to je mi na nic, potřebovala jsem, aby na něj prcek dosáhnul.
S kolama není jediný problém, na Pantheru jsou nafukovací a nevidím mezi nima rozdíl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sunny, vidíš, já viděla Puky i Kettlery vždy jen ty vyšší, ale na tenhle jsem nenatrefila. Tak se omlouvám a díky za poučení
. Bývala bych do něj možná šla. Jinak Panther má nejnižší výšku 33, to je od Kettlera 2 cm a uznávám, že to může být podstatný rozdíl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Eliško,
ten rozdíl mezi Pantherem a Kettlerem je podle mýho větší, neměřila jsem to, ale když dám na Pantheru sedačku až dolů, tak syn nedosáhne ani na špičky, na Kettleru už jezdí. 5
Marcelko,
to Too Too odrážedlo má na fotce ten klouček vzadu, je mu 2,5 roku a sedlo už má zvednutý. Na to by tvůj prcek ve dvou letech už mohl dosáhnout. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sunny a kolik syn měří? Zuzka 86 a na Pantheru dosáhne v botách celýma chodidlama. Ale ve dvou letech měla 80 cm, takže to by určitě nedosáhla. Druhý máme ten Azub Fík a Jindráš s 90 cm dosáhne, i když sedlo není až dole.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Eliško,
syn má taky 86cm, to je divný teda.
Může být i tím, že nosí ještě pleny, jinak už mě fakt nic nenapadá… Ale je pravda, že když ho před dvěma rokama scháněla pro dceru, tak bylo tenkrát na trhu nejnižší. ![]()
Nebo můžou být různé druhy Pantherů?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Existuje třeba Panther Junior Susie Walker a to je myslím vyšší, typů je myslím víc. Ale Panther junior draisy je snad jen jeden, nevím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
marcelka88 píše:
Holky a co tohle ??? http://www.splavacek.cz/…oo-12b-modre
to je přesně to co jsem chtěla koupit já, ale růžový je to to samé jako to co mám já
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak Sunny, náš panther má nejnižší výšku sedla 34. Tak ještě přeměřím Zuzku, jestli má fakt těch 86
Resp. v pondělí jdeme na tříletou, tak to nechám na nich.
A jsem na mašli - Zuzka pár dní od pořízení odrážedel drandí jako drak a Jindráš to vůbec nepochopil
Chodí s ním mezi nohama pomalejc, než když jdeme pěšky. V tom vedru je to fakt úmorný se s ním vlíct pidirychlostí, zatímco Zuzka mizí v dálce. Jak na něj? Přitom on je větší i silnější. Jenže ona šikovnější v pohybu, je po sportovní starší ségře. Chválím ho, co to jde, ale efekt žádnej.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsme po tříletý a Zuzinka má fakt 86,5 cm. Tak nevím
nemáte jinýho Panthera?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit