Odrážedla - tipy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10482
7.7.10 13:47

tak jestli už na odrážedle normáně jezdí, radši bych taky koupila kolo-odrážedlo.. určitě ho využijete dlouho, bude ho to bavit, je já zpočátku odmítala jezdit s ním sama.. neposlouchal a už jsem ho nedoběhla :-P tak musel manžel.. ale zklidnil se, vycvičil, a už je to v pohodě..

tipy na ty nižší, kde by dosáhnul, dají asi jiní, u nás je opačný problém, Vojta je trochu přerostlej :) (za týden jdu kupovat 28 botky :roll: :mrgreen: ) .
ale dívala bych se hodně na váhu kola, prpotože často ho budeš muset odněkud nést.. a to pak každé kilčo bolí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2532
7.7.10 13:50

Eliška jooo??? :think: nějak jsem to nepostřehla :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
7.7.10 15:28

Taky doporučuju koloodrážedlo, máme azuba (fík sport) a maximální spokojenost. :palec: Dcera pak přesedla úplně přirozeně na kolo, proběhli jsme se za ní jen dvě kolečka a jezdí sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
7.7.10 17:15

Eliško,
nechci se hádat, ale Panther Draisy nejnižší rozhodně není, má ho starší dcera a ve dvou letech na něj nedosáhla. Syn jezdí na tom Kettleru a na Panthera ještě taky nedosáhne. 8-)

Co jsem zjišťovala já, tak nejnižší koloodráželo je Puky, to má výšku sedu 28cm.

http://www.splavacek.cz/…-medium-lr-m

A potom taky Firstbike s adaptérem a ten náš Kettler, ten má výšku sedu 30cm.

Uznávám, že je červený jak trenky :-D , ale mít doma odrážedlo postavený v garáži, to je mi na nic, potřebovala jsem, aby na něj prcek dosáhnul. 8-) S kolama není jediný problém, na Pantheru jsou nafukovací a nevidím mezi nima rozdíl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
7.7.10 22:12
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
7.7.10 22:13

Píší tam od dvou let na výšku 90cm, to už malý má …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17919
7.7.10 23:15

Sunny, vidíš, já viděla Puky i Kettlery vždy jen ty vyšší, ale na tenhle jsem nenatrefila. Tak se omlouvám a díky za poučení :wink: . Bývala bych do něj možná šla. Jinak Panther má nejnižší výšku 33, to je od Kettlera 2 cm a uznávám, že to může být podstatný rozdíl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
8.7.10 07:23

Eliško,
ten rozdíl mezi Pantherem a Kettlerem je podle mýho větší, neměřila jsem to, ale když dám na Pantheru sedačku až dolů, tak syn nedosáhne ani na špičky, na Kettleru už jezdí. 5

Marcelko,
to Too Too odrážedlo má na fotce ten klouček vzadu, je mu 2,5 roku a sedlo už má zvednutý. Na to by tvůj prcek ve dvou letech už mohl dosáhnout. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17919
8.7.10 14:31

Sunny a kolik syn měří? Zuzka 86 a na Pantheru dosáhne v botách celýma chodidlama. Ale ve dvou letech měla 80 cm, takže to by určitě nedosáhla. Druhý máme ten Azub Fík a Jindráš s 90 cm dosáhne, i když sedlo není až dole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
8.7.10 14:43

Eliško,
syn má taky 86cm, to je divný teda. :think: Může být i tím, že nosí ještě pleny, jinak už mě fakt nic nenapadá… Ale je pravda, že když ho před dvěma rokama scháněla pro dceru, tak bylo tenkrát na trhu nejnižší. :-)

Nebo můžou být různé druhy Pantherů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17919
8.7.10 16:11

Existuje třeba Panther Junior Susie Walker a to je myslím vyšší, typů je myslím víc. Ale Panther junior draisy je snad jen jeden, nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17919
8.7.10 16:11

Schválně zkusím odp přeměřit výšku sedla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2532
8.7.10 22:19
marcelka88 píše:
Holky a co tohle ??? http://www.splavacek.cz/…oo-12b-modre

to je přesně to co jsem chtěla koupit já, ale růžový je to to samé jako to co mám já

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17919
9.7.10 22:37

Tak Sunny, náš panther má nejnižší výšku sedla 34. Tak ještě přeměřím Zuzku, jestli má fakt těch 86 :lol: Resp. v pondělí jdeme na tříletou, tak to nechám na nich.

A jsem na mašli - Zuzka pár dní od pořízení odrážedel drandí jako drak a Jindráš to vůbec nepochopil :-( Chodí s ním mezi nohama pomalejc, než když jdeme pěšky. V tom vedru je to fakt úmorný se s ním vlíct pidirychlostí, zatímco Zuzka mizí v dálce. Jak na něj? Přitom on je větší i silnější. Jenže ona šikovnější v pohybu, je po sportovní starší ségře. Chválím ho, co to jde, ale efekt žádnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17919
12.7.10 13:35

Tak jsme po tříletý a Zuzinka má fakt 86,5 cm. Tak nevím :nevim: nemáte jinýho Panthera?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Enduro

• (4.7) + 13 recenzí

Chodítko DJ

• (3.9) + 11 recenzí