Odrážedlo SPARTAN 316
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Odrážedlo SPARTAN 316
Máte někdo zkušenost s tímto odrážedlem? Odrážedlo SPARTAN 316
Potřebuju odrážedlo k babičce, teď o prázdninách tam jsme hodně. Doma máme first bike a jsme spokojený obě. Ale u babičky nebude jezdit tak často jako doma, takže bych radši něco méně finančně náročného
Jde mi hlavně o kvalitu zpracování, jeslti se někde nic nevrklá, nevrže, jak lehce či težce jde ta ruční brzda atd. A hlavně jestli tam jde přidělat zvonek, bez zvonku to není ono ![]()
Popřípadě jeslti máte tip na nějaké jiné levnější odrážedlo, tak sem s ním ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
AHoj, my máme, jsme vcelku spokojení, ale jak říkáš, nižší cena se trochu projevuje… Anežce stačí, přeci jen už je velká (měří 110cm, ale na kole ještě neumí), což je pro nás hlavní důvod koupě - že jde sedlo dosti zdvihnout oproti jiným. ALE: brzda zmáčknout nejde dítěti vůbec, malinko tam občas něco „zaškvrdlá“, ale Anežka ho dostala k Vánocům, od jara na něm drandí ostošest, takže si myslím, že u babičky bude dobré… prostě „cena odpovídá kvalitě“ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky, to jsem chtěla sylšet
S používáním brzdy tak nějak ani nepočítám, aspoň ze začátku, bude brzdit nohama.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
vybírám odrážedlo pro dceru a narazila jsem na odrážedlo Spartan - nemáte ho některá? a jestli ano, jak se na něm dětem jezdí? ještě přemýšlím na Yedoo too too. ale spartan je levnější, tak se radši ptám
díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit