Odrážedla - tipy
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Odrážedla - tipy ...
Ahoooj,
chtěla jsem se zeptat, sháním k narozeninám dvouletým mému synovi nějaké fajn odrážedlo. Chci aby už bylo větší, nemusí hrát ani pískat a blikat, aby bylo stabilní a jen tak se nepřevrátilo a hlavně aby něco vydrželo. Mě zaujalo docela tohle http://www.mimibazar.cz/foto.php?… nemáte s nim někdo zkušenosti ??? Jinak budu ráda za jakékoliv typi … Děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
A jak je klucik velkej?Nekteri dvouletaci uz valej na tech kolech bez slapek,pokud dosahnou na zem..jinak nejvetsi odrazedlo je asi klasika Enduro trojka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nejlepší je enduro. mají několik velikostí, chce to zkusit..pro 2leťáka asi větší..
je stabilní a vojta si užívá ještě i teď, i když má už firstbike (kolo odrážedlo..).. a nové stojí 500
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Malej má cca 15kg a nějakých též cca 90cm, ale na tom kole bez šlapek ještě nedosáhne pořádně a neudrží tim pádem rovnováhu …
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pro dvouleťáka bych už volila určitě koloodrážedlo, syn na něm drandí od roka a půl, má nejmenší Kettler ´10. To odrážedlo z odkazu mi přijde hrozný, promiň. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sunnyside tak ono na oko je hrozný, ale jsem myslela, že bych se taky svezla
máš někde odkaz na to Vaše ?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sunny už jsem ho našla …
a nemůže se na tom malý přizabít ? přeci jen si už drží rovnováhu on sám … ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Marcelko,
držet rovnováhu se na tom musí naučit, chvíli to potrvá, určitě nesedne a hned nepojede. Ale jak to vypiluje, pak na klasické špalací kolo jen přesedne a pojede. ![]()
Přizabít se na tom může stejně jako na motorce, řekla bych, že přilba už je na koloodrážedle celkem nutná. U nás je spíš problém, že syn bude mít dva roky až v září a ještě není schopen to vše odhadnout, takže se kolikrát dost proběhnu, abych ho chytla…
Ale myslím si, že dvouleťák se na koloodrážedle vyblbne dosytosti a vydrží mu do té doby, než přesedlá na šlapací kolo.
Posílám fotku toho našeho pidi Kettlera, pro malý hady jako dělanej. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
neboj, oni se naučí hrozně rychle.. Vojta do 14 dnů jezdil jako drak..
ale jde hlavně o to, jetsli už na odrážedle jezdil.. jestli ne, doporučuju enduro větší.. fakt nemá cenu do toho moc investovat. protože pak je dobré koupit to kolo, děti se naučí držet rovnováhu hrozně rychle a pak můžou dostat rovnou normální kolo, až zvládnou šlapky..
je to přirozenější způsob učení jízdy na kole.. rovnováha je pro ně přirozená věc, šlapky ne..
akorát jsou pak hrozně rychlí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Malý má odrážedla, dostává i na odrážedla helmičku, protože je to hrozný drak, kterému občas chybí pud sebezáchovy
!
Tak jste mě pobudili na to kolo teda … hned jak přijde přítel z práce, tak mu ho ukážu … ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
hele já si taky myslim, že nejlepší je koloodrážedlo, dělají různé velikosti a některé jsou fakt už od 2let.. my máme to yupee a je fajn sama víš.. on se naučí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Právě vim od Vás, že by ho to i víc bavilo a líbí se mu víc, ale na tom vašem ještě nedosáhne … ale to jak mi psala sunny nevypadá špatně, vid ?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Protože mám opravdu trpaslíčky (Zuzka ve 3 letech 86 cm), pídila jsem se po koloodrážedle s co nejnižším sedlem - je to jednak Azub Fík (sport), jednak Panther Draisy Junior (ale ten už nový neseženeš, přestal se vyrábět, ale dá se sehnat použitý). Oba mají nejnižší výšku sedla 33 cm. A samozřejmě First bike, ten je ještě nižší, pokud si pořídíš adaptér, ale to je zas vyšší cenová kategorie, tam my jsme nešli. Zase je bezva lehký. Ale aj toho Azuba nebo Panthera 14kilová Zuzi hravě zvedne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
to odrážedlo mají v Hervisu, já nevim, za prvé se mi moc nelíbi (nic proti nikomu) a má umělá kola, což je prý nevýho když je mokro… ale nevím já jsem spokojená s tím naším… ale třeba ež ho koupíš, tak dosáhne, malá také musela příijít na to jak to používat..a navíc, já nemám sedačku až dole.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit