Kočárek ABC Design Moving

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
39
2.3.11 10:19

ABC Design Moving

Nemáte náhodou někdo zkušenost s tímto kočárkem?? http://www.slune-cz.cz/…oving-light/
Chtěla bych ho koupit pro dcerku,ale nevím jaký je.Poradíte prosím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7576
2.3.11 10:37

Líbil se mi jako golfky, je krásně ovladatelný, ale má strašně krátký sedák. A to má naše malá teprve 11měs. Vzali jsme teď Jané Slalom Pro, dobře ovladatelný a toho prostoru pro mrně! :palec: A na skládání do auta je lehký a není potřeba vyndat fusak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
2.3.11 11:00

nj ale na takhle drahý kočárek já bohužel nemám. Ještě uvažuji o tomhle http://www.slune-cz.cz/…sign-walker/ a nemůžu se rozhodnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
2.3.11 11:11

mě se líbí a zaregistrovala jsem tady na e-mimi že ho pár maminek má a celkem si ho chválí, víc bohužel neporadím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
2.3.11 11:19

ja ho mam, teda asi 3 roky stary, nazev stejny, vzhled a konstrukce vypadaji stejne, vypada malinko vymekcenejsi - pohodlnejsi :-D
Uz od zacatku nam blbla aretace predniho dvoukolecka, ale znama mela stejny a v pohode, stejne to nepouzivam.
Kamaradka ma od stejne firmy 4 kolku a asi bych se spis rozhodla pro nej kvuli stabilite.
Vydrzi asi hodne, vozim v nem uz druhe dite, oba jsou teda drobnejsi (Tomik 2 roky - 11,5 kg), ale v lete jsem je tam dost casto vozila na vylety oba dva a zvladl to i v terenu…
Rozhodne ocenuju uzasny obrovsky kosik dole, je teda takovy hodne otevreny, ale dobre se tam leze, nosnost jsem nikde nezjistila, ale vozime ho plny a v pohode.
Jo vlastne prvni dny jsme do toho kosiku pri chuzi trochu kopali, ale pak jsme asi nak prizpusobili chuzi.
Uz me nic dalsiho nenapada :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
2.3.11 11:28

jeste jsem na nej sla juknout, tak par poznatku

• dlouho byl v pohode, pak se zacal rozvrzavat, obcas se musi namazat WD 40
  • brzdicka je na levem i pravem kolecku, ale samo staci zamacknout jen jednu - nejde to bohuzel tak snadno, jako jsem byla zvykla u predchoziho kocaru, musi se trochu pritlacit, plocha te brzdicky je malinka, tak v mekcich botach nic moc
  • plastenka krasne pri desti zakryje az dolu cely kocar i s kosikem, to jsem u predchoziho taky nemela
  • uzasne jednoduchy jednoruc polohovani
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4