Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den, také bych ráda novější recenze na salsu 4 air? Dekuji
Ahoj, tak my koupili verzi Salsa 4 air Rosegold, zatím tedy nepoužívany. Byli jsme se podívat i v Trendy baby v Praze, s tím, že chci Moon solitaire 2020,ale zklamal nás sportak, za mě teda dost malý…Pak nám paní ukázala Salsu 4 air a kocarek mě fakt mile překvapil. Jedním z našich požadavků byl i odpruzeny kocarek, moderní vzhled, větší korba, zároveň jsme museli oželet váhu…Ale přes všechny požadavky na něm vidíme zatím jen klady, tak uvidíme, jak v reálu. Kdyby mel už někdo odzkouseno, třeba i jen pár dní, budu ráda, děkuji
My máme…malé je 5.mesicu, takže zatím odzkoušena jen korbička. Za nás spokojenost, lehce se tlačí, dobře se s ním manipuluje, zvládá mírný terén,…nevím, co by vás konkrétně zajímalo
A máte verzi Air? Jak jezdí polní cesty, horší terén? Říkám si, když má nafukovaci kola, že by to mělo být ok. Jak se tlačí do kopce? Neni poznat ta vaha 14 Kg? A do kdy myslíte, že se tam vejde ještě malá? Mám termín v září, tak doufám, že třeba náhodou tak do dubna alespoň by to v ní vozit šlo ![]()
@Maha83 ahoj, mohla bys dát recenzi sem ? díky moc
@Lenaza zářijové děti nemívají problém vydržet do jara i v menších korbičkách ![]()
Vydržely mi děti v klasickém rozměru bez problémů…
srpnový kluk, 4kg, červnová holka.
Pokud nebudeš mít vyloženě macka - jako extrém - 8kg ve dvou měsících atd…tak tohle vůbec řešit nemusíš.
Moje třetí dítě bylo tak velký, že by se ale v zimě nevešlo už do žádný korby
, narozen 29.5. a v 6m měl 12kg.
Koupili jsme kočárek Salsa 4 a po 10 měsících odešla brzda - zasekává se a s kočárkem nelze hnout. Nutno doma rozmontovat a spravit. Předtím jsme měli půjčený kočárek značky Bugaboo a ten vydržel 12 let…
@Anonymní píše:
Koupili jsme kočárek Salsa 4 a po 10 měsících odešla brzda - zasekává se a s kočárkem nelze hnout. Nutno doma rozmontovat a spravit. Předtím jsme měli půjčený kočárek značky Bugaboo a ten vydržel 12 let…
Máme naprosto totožný problém. Brzda odešla už po 5 měsících, zůstali jsme s miminem x kilometrů od domova a nemohli jet
Po opravě se rozbila znova asi po dvou měsících a pak znova asi po pěti. Takže po 14 měsících zatím kočár tři měsíce v servisu. Kupovali jsme v Trendy baby v Praze, řešíme třetí reklamaci, ale nechtějí ji uznat, prý je problém způsobený nešetrným zacházením. Moc teda nevím, jak se dá nešetrně zabrzdit kočár… Asi je fakt myšlený jen do obchoďáku, nebo na to koukat na něj doma v chodbě.
Takže za nás rozhodně nedoporučuji a už vůbec nedoporučuji kupovat v Trendy baby, protože ten jejich přístup k reklamacím je teda k pláči. Kočár za 20 tisíc a nejezdil ani rok