ABC design Salsa

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
89
10.4.19 21:02

ABC design Salsa

Ahoj, mate prosim nektera tento kocarek? Jak jste spokojene? Projede ibteren nebo je to jenom mestsky kocarek? Diky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
999
10.4.19 21:14

Ja mam teda vipera a je to delnik! Jezdim s nim v lese.. koukam ze salsa ma jen jiny kolecka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.4.19 21:18

@Xmichaelah kdyz ten Viper se hrozne spatne ovlada a je menenodpruzeny… Ma ho kamaradka, kupovala novy minuly rok a proste jakmile se prejde na sportak hrozne se nadres, zkozsela jsem ho nekolikrat a to bych nechtela. Jinak se mi ale libi a vyhovuje mi, tak prave jestli ta Salsa nebude lepsi…

• Citovat
  • Upravit
999
10.4.19 21:19

Jezis a nema s nim neco spatne? Mne se ovlada uplne peckove 😳 😳

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.4.19 21:23

@Xmichaelah ne, ona se na to ptala jedne maminky na hristi, co ho taky ma. Ono asi zalezi, s cim porovmavas… Ale fakt jde tezce pokud tam neni jenom 3 kg mimi… Aspon pro me, ja vozila i jine kocarky. Jenze ty zase nesplnuji dalsi veci,…

• Citovat
  • Upravit
999
10.4.19 21:27

Ja jich zkousela celkem dost… je to zvlastni, jezdim lesem, jezdila jsem s nim v zavejich… mala ma 11 kg, ja 50 :think: nevim u ty salsy ty kolecka na teren 🙄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35710
4.6.19 21:32

Má někdo novější zkušenosti?

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
5.6.19 09:55

@pikola ahoj - já zakládala diskuzi kvuli kámošce, která ho nakonec koupila…koupili tu klasickou řadu bez nafukovaček, protože ona minulý kočár několikrát píchla (byl to ale Polský Tako)… takže nechtěla nafukovačky. Používají ho teprve týden, takže se to těžko hodnotí. Ale ptala jsem se jí na nej a první postřehy jsou. Kočárek má velkou korbu, dobře se skládá, je i odpružeý… no a je to takový kočárek do města, ale všestrannější. Není jenom do obchodního centra, projede nerovnosti, kočičí hlvy prý taky v pohodě, ale úplné extra terény na něj nejsou. Otázka je, jestli pomůže do terénu ta řada Air s nafukovačkami. Výhoda je, že to není takový ten velký krám, on se i dobře skládá a je lehčí, než ty polské kombinace - zároveň je i prostorný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35710
5.6.19 10:20

@fialkaann Díky za info, čekám právě dítě na podzim a potřebuju větší korbu kvůli předpokládánému obrovi. A bydlím ve městě, kde jsou snad jen kočíčí hlavy :mrgreen: velký košík a lehčí, jezdím hodně mhd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
5.6.19 10:23

@pikola myslím, že by mohl být fajn, ale podívala bych se na tu verzi Air - ony ty nafukovačky udělají svoje…jako prodavačky kamarádce říkaly, že je to momentálně nejlepší kombinovaný kočárek z hlediska poměr cena/kvalita…a to jí mohly nabídnout nějaký daleko drahší. Ale prý v téhle kategorii nic lepšího není, potom jsou kočárky už nad 25tis…tam by se lepší asi našel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35710
5.6.19 10:33

@fialkaann a nějaký tip na dražší? :mrgreen: jsme vysoký, takže Bugaboo ne, stokke mi přijde zbytečně drahý a těžký a nemám ráda kočárky typu židle. Pak už jsem toho moc nevymyslela :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
5.6.19 10:40

@pikola tak já bych šla do Britax Go big…tedy sporťáku, hluboký po zkušenostech už asi klasicky houpací retro kočárek, ale lidi si u Britaxu chválí i tu hlubokou korbu. Jestli byste chtěli vysloveně do horšího terénu, tak mě celkem zaujal i Joie Crostter…hodně si lidi chválí i Easywalker…ono se to těžko vybírá, každému prostě sedne něco jiného. Ale za mě je top na trhu ten Britax Go big - tak uvidíme, jestli ho budeme ještě někdy potřebovat ;)

jo a tedy ještě edit: Napsala jsem o kočárcích, co jsou těžší…já totiž nemyslím, že by se dalo skloubit to, aby byl kočárek dobrý a lehký. Takže prostě mít dobrý pořádný kočár a k němu něco lehčího do MHD, do auta na časté skládání…je to sice dohromady dražší, ale univerzální kočárek není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35710
5.6.19 11:01

@fialkaann díky, já se na ně někde podívám. Taky jsem myslela, že koupím jen hluboký a pak uvidím, ale to se snad ani neprodává :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
5.6.19 11:38

@pikola rádo se stalo. Taky to některé maminy vyřešily tak, že si koupili G-mini (Grand nebo Lord) a používaly ho jako hluboký (s fusakem to zvládne i zimu, pokud nebydlíte někde, kde je běžně -20 °C) a ten je lehký a v pohodě do MHD. Na přechodné období, tedy začátky sezení, kdy je lepší mít mimčo čelem k sobě se právě ta korbička dá přestavět na takový pidi sporťáček, furt je to dobré do MHD. A potom, cca v 1,5 roce se tam dítě už nevejde, ale s tím se počítá a potom si maminy dokupují sporťáky podle potřeb, buď k němu teréňák (jako ten Joie Crosster) nebo naopak ultralehké do města jako Valco, nebo nějaké golfky. Kdyby ses rozhodla jít touhle cestou a vychytala dobré slevy, tak bys to zvládla mít vše do 16 tis, tedy G-mini + teréňák například ten Joie Crosster + golfky… a to je stejné, jako cena ABC designu…takže i to je na zvlážení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.19 18:11

Ahoj, prosím někdo další, kdo koupil tento kočárek?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4