Kočárek Jasmine prime

328
9.5.19 09:36

@Evickamicka videla jsem ho na veletrhu For Kids a byl super, houpal peckově, takže jsme ho rovnou objednali, ale ještě ho nemame doma, dovezou ho az v lete. Jinak jsem na nej ale cetla skvele recenze, je lehoucky, dobře skladny, snad budeme spokojeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21681
9.5.19 10:30

@Balu91 a kde jsi četla recenze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
9.5.19 15:12

@Káťa19 na fb na jejich stránce jsou ;) @Balu91 tak pak prosim napis, jak jste spokojeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
10.5.19 11:32

@Káťa19 na stránkách Jasmine na Facebooku je docela dost recenzí a zkušeností od lidí, maminky tam dávaly i fotky a pak jedna známá již kočárek měla, ale ne tu verzi Soft. My jsme objednali Jasmine Bennetta soft 04, tak uvidíme, jak budeme spokojení, ale doufám, že ano. Hodně se mi líbí dvojité odpružení, snadné skládání, lehkost kočárku a velikost korby, která převyšuje snad většinu ostatních výrobců. Navíc kočárky typu Bugaboo a EasyWalker (na ten jsem slysela taky dobre recenze) se mi vůbec nelíbí, nemám ráda tento hranatý styl a taky jsme hledali kočárek, který bude dobře houpat. Tak snad jsme vybrali dobře :)
Přístup prodejců byl taky skvělý, snažili se vyhovět, ale nevnucovali se, chovali se velmi profesionálně a to na nás taky udělalo dobrý dojem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
10.5.19 11:33

Jinak ty Prime, jestli je to ta limitovaná nová řada, kterou teď mají, má ještě výhodu v tom, že má velmi dobře skladnou tu sportovní korbu, dá se úplně složit a dobře se pak převáží, ale ta klasická nám přišla pro prcka pohodlnější, má měkčí polstrování a koženkový povrch na nánožníku, takže se bude dobře omývat a je měkčí než jen plast. A taky ji neměli v barvě, kterou jsme chtěli :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.9.19 14:05

Mám a používám kočárek Jasmine Bennetta Soft, liší se jen typy podvozků, v denním procesu je zhruba 6 měsíců, pravidelně mazán, opečováván. Je to česká firma, jenž si nechává kočárky vyrábět v Polsku, tuším ve firmě Tako. Navrhují si vlastní designy.
Recenzí moc není, proto zde píšu svůj názor. Recenze ze stránek prodejce neberu jako objektivní.
Nejprve positiva. Kočárek je relativně lehký, má krásný vzhled, je velmi často chválen. Je vysoký, barva zatím nevyšislá, materiály dobře omyvatelné. Velké pozitivum je i skvělý přístup pana majitele a jeho ochota, za to 10/10! Velká korba je super, vršek hluboké korby s možností zvednutí proti větru je taky výborné.
Bohužel má pro mě dost negativ. Je potřeba opravdu často promazávat, jinak kolečka dřou, hůře se s ním manipuluje a brzda přestane fungovat. Pérování v odpružení je unavené, již spadlé a nedrží ve své původní poloze (tedy celý kočár je šikmý). Celý podvozek vrže, z koleček vypadávají plasty. Polohování hluboké korby se houpe a spadává. Při zvedání clony to dost klape, takže mi to nejednou malou vzbudilo. Taška je malá, postrádám i UV clonu a špatně na kočárku drží hračky (to už jsou detaily). Nejvíce mi vadí opotřebený podvozek. Dodávám, že kočár nepřetěžuji a miminko je drobeček.
Adaptéry nejdou na vajíčko Britax Römer. Sprotovní korba ještě využitá není.
Takže můj sumár - kočár hezký, ale už bych jej, bohužel, nepořídila.
Snad má někdo z vás lepší zkušenost :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21681
6.9.19 14:29

@Růžový.Sloník díky za parádní recenzi :kytka: založila jsem jí jako novou přímo do recenzí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.7.21 10:34

Jasmine Beneta Soft

@Růžový.Sloník
Máme ten Beneta Soft 10 a musím říct, že žádné vrzání, ani špatnou manipulaci s kočárkem jsem nezaznamenala. A to v něm vozím Sylvinku už rok a 3 měsíce. Dle mého také záleží, jak se kdo o kočárek stará. Je to jak s autem, když se o něj člověk špatně stará, tak začne zlobit… :think:
Snažíme se dělat vše podle manuálu. Petr koupil nějaký WD sprej na kola. Stříkáme je 2× měsíčně a kolečka jsou ok. Jen už máme trochu sjeté gumy. :lol:
Nevíte, kde koupit nové?
Vajíčko máme přímo v barvě kočárku 10. Sestra má Cybex Aton 5 a ten na adaptery pasoval.
Kočárek jsme kupovali v březnu 2020 na veletrhu v Brně, těsně před Lockdownem.
Jeli jsme tam až z Prahy a naštěstí se to vyplatilo, o 2 dny později vše zavřeli. :zed:
Prodejci byli fajn, poradili a vysvětlili.
Pozitiva jsou design, cena, skladnost a lehkost a dobré ovládání. :palec:
Negativita, jak píše @Růžový.Sloník, je to cvakání je občas otravné. Ale prý ten nový Camino už to cvikaní nemá. :nevim:
Za mě bych dala kočárku 4,5 z 5*. :srdce:

Máte někdo podobné zkušenosti nebo nějaký
typ? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21681
8.7.21 15:59

@SylvinkaaMaminka díky za tvou recenzi, mohla bys jí prosím zkopírovat i sem ? díky moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.7.21 18:23

@Káťa19 Tak jsem to tam hodila, ale zatím ji nevidím. :(
Musím ještě něco někde potvrdit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21681
20.7.21 16:36

@SylvinkaaMaminka jak ji schvali admini, tak se objevi, diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
28.11.21 10:48

Ahojik devcata, mela jste nektera ke kocarku jasmine i jejich vajicko od jasminu, prodava se s kocarkem i jako trojkombinace. Jak jste s nim byly spokojeny. Dekuji za odpoved :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
28.11.21 10:58

Ahojik @Růžový.Sloník a s vajickem si byla spokojena? Jedna se mi o velikost zda z toho decko hned nevyrosto, kvalita po pouzivani a jine zjistene info.

Vybibam si prave mezi vajickem jasmine a cybex aton 5 :nevim: dekuji za nazor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.11.21 12:40
@Adela24 píše:
Ahojik @Růžový.Sloník a s vajickem si byla spokojena? Jedna se mi o velikost zda z toho decko hned nevyrosto, kvalita po pouzivani a jine zjistene info.Vybibam si prave mezi vajickem jasmine a cybex aton 5 :nevim: dekuji za nazor

Ahoj. Vajíčko jsem nekupovala. Bohužel téměř žádné vajíčko z trojkombinace není zrovna bezpečná volba a nebývají to kvalitní vejce. Doporučuji mrknout do informaci do skupiny Děti proti směru na FB. Osobně jsem koupila Klippan Dinofix, jedno z největších vajec na trhu. Vydrží veeeeelmi dlouho a vejce je nejbezpečnější autosedačka vůbec :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí