ABC Design Viper 4S vs. Jané Slalom Reverse

110
10.2.15 14:38

Abc design viper 4s vs jané slalom reverse

Dobry den maminky, moc vás prosím o názory a hlavně i kušenosti s těmito kočárky. Miminko čekam na léto a nemužu se rozhodnout. Děkuji všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
112
10.2.15 14:49

Za me rozhodne abc sama jsem si ho vybrala…je hodne dobre ovladatelny dobre se sklada atd..Ten druhy sice neznam ale za sebe bych nesla do trojkolky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
10.2.15 15:04

Taktéž mám Vipera a můžu ho směle doporučit. ABC jsou kvalitní kočáry z Německa. Dá se s tím lítat po poli a v lese a přitom to udělá parádu i ve městě. Je perfektně ovladatelný i jednou rukou, manžel ho „miluje“, protože má teleskopickou rukojeť. Díky ní můžou vozit kočárek i děti a pohodlně dosáhnou. Zatím jsem jezdila s autosedačkou a hlubokou korbou, ale mám i sporťák. Do toho musí dcerka dorůst :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16384
10.2.15 15:37

Kvalitní jsou oba, trojkolka od Jané má podle mě výhodu v ruční brzdě (pokud chceš třeba jezdit na inlinech) a sklopnou rukojeť, navíc korbička na fotce jde tuším dát místo vajíčka do auta (má nějaké upínání a certifikaci). Viper je zase levnější a těžší (a to beru jako pozitivum, v terénu dobře sedí), ale rukojeť má jen vysouvací, tak třeba na páku při najížděni na obrubníky to není tak pohodlné jako ta sklopná.
My máme Vipera víc než rok, korbička super velká, sporťák bez problémů, akorát doporučuju dotahovat šroubky, už jsme dvakrát jeden vytrousili a dávali náhradní (kola zatím bez problémů),a ze začátku se muselo hodně zabrat při skládání do auta, ale to se ochodilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
10.2.15 15:44

Mam abc a na kocaru neni nic co bych mu vytkla. Predtim jsem mela trojkolku casualplay a ja uz trojkolku nikdy nechci.
Nas viper je denne v terenu, i nekolikrat, bezvadne se ovlada, nic na nem nevrze, barvy mi nevysisovaly, je proste jak novy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
10.2.15 16:01

Tak ja to mam naopak, mam Jane Slalom pro a kamaradka Viper. Zatimco ja sem s kocarem sjizdela a vyjizdela schody, ona s Viperem malem malyho vyklopila. Ma vyssi teziste a za me ne uplne stabilni v narocnem terenu. Jane je nižší a tim padem stabilnejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
10.2.15 16:03

Skladani taky na Viperu taky zvlastni. Asi to chce cvik, ale prijde mi, ze zalezi obcas na stesti, jak to tam zapadne a povede se slozit. Kamaradka kolikrat bojovala snad 10 min.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
913
10.2.15 16:49

Ahoj, mám vipera a super. Jezdili jsme i v lese přes kořeny, po schodech, všude v pohodě. Kupovali jsme ho kvůli teleskopické rukojeti (přítel má 191 cm a se sklopnou rukojetí je nohama příliš blízko kočáru a zakopává o tu tyč dole (zkoušeli jsme snad 20 kočárů a u všech to tak bylo). Nakonec i já ocenila teleskop jako lepší, neplete se při naklánění do kočáru. Je těžší, ale to vadí jenom při nakládání do auta a do autobusu. Ale já si řikala, že aspon posiluju :-). Zase je stabilnější. Chybělo mi v korbičce naklápění. Dítě nechtělo sedět, jezdili jsme v korbě až do 11m, takže na krmení mi to naklápění trochu do sedu chybělo. Jinak od 7-11m jezdila jenom na bříšku a čumákovala ven. Se sportákem jezdím jenom týden. Zatim dobrý. Kola v pohodě, jenom jsme je tak 3 x (za ten necelý rok) nafukovali. Ale jezdila jsem opravdu hodně. Taky je jak nový, pořád pěkný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
913
10.2.15 16:51

@Janina81 To není o štěstí, je tam dvojitá pojistka, takže se musí ještě trochu pootočit a jde to samo a lehce:-). (otočit, stlačit dolu rukojet, otočit, stlačit dolu celý kočár).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí