Má ještě cenu prodávat?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3
1.2.15 21:58

Má ještě cenu prodávat?

Poprosím vám o radu. Po 10 letech jsme vytáhli kočárek ze sklepa. Myslíte že se v téhle době dá ještě prodat nebo je to jen tak na zahradu? Je funkční bez jakýchkoliv vad a je k němu i nástavec na sezení (dnešní sporťák) a taška. Moc děkuji za názory. :D

Příspěvek upraven 01.02.15 v 22:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
277
1.2.15 22:04

Pokud za něho nebudeš chtít moc tak to zkus, nějaké nenáročné mamince nebo jako druhý kočár k babičce jistě ještě poslouží. V inzerci jsou i kočárky po dvou dětech, r. v. 2008,zničené a podobně, takže v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
1.2.15 22:18

Taky bych ho zkusila prodat. A náhodou, mě se tyhle klasické kočáry líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
1.2.15 22:20

Tak zkusit to muzes, muze si ho koupit nejaka babicka a jen obcas v nem vozit…nevypada zase tak strasne, jen neni moderni uz no.. Kdyz za nej nebudes chtit moc, tak myslim ze si ho nekdo koupi…lepsi zkusit nez ho vyhazovat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
1.2.15 22:20
@Kapsicka1 píše:
Poprosím vám o radu. Po 10 letech jsme vytáhli kočárek ze sklepa. Myslíte že se v téhle době dá ještě prodat nebo je to jen tak na zahradu? Je funkční bez jakýchkoliv vad a je k němu i nástavec na sezení (dnešní sporťák) a taška. Moc děkuji za názory. :DPříspěvek upraven 01.02.15 v 22:14

Není to Deltim Skippy, takový jsem měla na první dceru, ráda vzpomínám. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
1.2.15 22:25

Klidně zkus prodat, já bych ho teda darovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
1.2.15 22:27

Ne ne není ale je mu dost podobný je to DORJAN :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
1.2.15 22:35

Podobný jsem měla po své tetě pro první dceru, byl to ročník 2000 a vypadal přesně takhle, jen měl medvídkový potah. :-D nakonec poputoval paní poštou přes celou republiku za 500.-. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
1.2.15 22:52

Klidbe to zkus, my meli dva podobne, co jsme meli u rodicu. Strelila jsem za slusny peniz oba. Dala jsem jen osobni odber a po case se oba prodali. Jeden si vzala pani na chalupu a druhy neco podobneho. Zalezi, v jakem je stavu. Ovsdm pokud mu dona udelate trochu generalku a bude funkcni, vubec se toho neboj. Jeden jsem strelila asi za 400, druhy za 800. Do inzeratu jsem na ferovku vypsala vady a napsala, ze je to bud pro nenarocnou maminku nebo jako druhy kocarek. Kazda vec na sveho kupce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
1.2.15 22:56

@marrlinka no on právě má jednu vadu a to že na tašce chybí jeden cvoček jinak mu nic není ani nevrže, lehce se houpe a i duše se nafoukly a drží. Celkem mě to překvapilo jen je zaprášený.
Děkuji vám za názory snad se někomu bude hodit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
1.2.15 23:00

Vypadá dobře, kdybych nedostala jinej zdarma a tohle viděla na bazaru za cenu kolem tisíce tak bych ho brala hned… 8)
pokud na něm moc nechceš vydělat a jiná alternativa je postavit k popelnici zdarma asi bych ho tak tři měsíce nabízet zkusila a myslím, že si najde kupce do toho limitu

Příspěvek upraven 01.02.15 v 23:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
1.2.15 23:00

@Kapsicka1 to je vda nevada, sikovna pani si s tim poradi. Hlavne to tam napis ;) Kdyz ho vyperes a opucujes, tak za nej nekdo bude jeste rad :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
1.2.15 23:06
@Kapsicka1 píše:
@marrlinka no on právě má jednu vadu a to že na tašce chybí jeden cvoček jinak mu nic není ani nevrže, lehce se houpe a i duše se nafoukly a drží. Celkem mě to překvapilo jen je zaprášený.
Děkuji vám za názory snad se někomu bude hodit :)

Cvoček jsem teď opravovala na autosedačce, stálo to v brašnářství 20,– Kč. Já jsem taky na klasiku :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
1.2.15 23:07

Hodně takových podobných vídám na fcb bazárku, cca od 300 - 1000.-, podle stavu. Já bych ho zkusila prodat. Sama mám jeden takový u našich, dost podobný tomu tvému :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
1.2.15 23:16

@Kapsicka1 Určitě bych ho zkusila prodat. Je to pěkná klasika. Minimálně na balkon nebo na zahradu po něm nějaká maminka zatouží. Okolo tisícovky za něj myslím dostaneš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí