Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Poprosím vám o radu. Po 10 letech jsme vytáhli kočárek ze sklepa. Myslíte že se v téhle době dá ještě prodat nebo je to jen tak na zahradu? Je funkční bez jakýchkoliv vad a je k němu i nástavec na sezení (dnešní sporťák) a taška. Moc děkuji za názory. ![]()
Příspěvek upraven 01.02.15 v 22:14
Pokud za něho nebudeš chtít moc tak to zkus, nějaké nenáročné mamince nebo jako druhý kočár k babičce jistě ještě poslouží. V inzerci jsou i kočárky po dvou dětech, r. v. 2008,zničené a podobně, takže v pohodě.
Taky bych ho zkusila prodat. A náhodou, mě se tyhle klasické kočáry líbí.
Tak zkusit to muzes, muze si ho koupit nejaka babicka a jen obcas v nem vozit…nevypada zase tak strasne, jen neni moderni uz no.. Kdyz za nej nebudes chtit moc, tak myslim ze si ho nekdo koupi…lepsi zkusit nez ho vyhazovat ![]()
@Kapsicka1 píše:
Poprosím vám o radu. Po 10 letech jsme vytáhli kočárek ze sklepa. Myslíte že se v téhle době dá ještě prodat nebo je to jen tak na zahradu? Je funkční bez jakýchkoliv vad a je k němu i nástavec na sezení (dnešní sporťák) a taška. Moc děkuji za názory.Příspěvek upraven 01.02.15 v 22:14
Není to Deltim Skippy, takový jsem měla na první dceru, ráda vzpomínám. ![]()
Podobný jsem měla po své tetě pro první dceru, byl to ročník 2000 a vypadal přesně takhle, jen měl medvídkový potah.
nakonec poputoval paní poštou přes celou republiku za 500.-. ![]()
Klidbe to zkus, my meli dva podobne, co jsme meli u rodicu. Strelila jsem za slusny peniz oba. Dala jsem jen osobni odber a po case se oba prodali. Jeden si vzala pani na chalupu a druhy neco podobneho. Zalezi, v jakem je stavu. Ovsdm pokud mu dona udelate trochu generalku a bude funkcni, vubec se toho neboj. Jeden jsem strelila asi za 400, druhy za 800. Do inzeratu jsem na ferovku vypsala vady a napsala, ze je to bud pro nenarocnou maminku nebo jako druhy kocarek. Kazda vec na sveho kupce ![]()
@marrlinka no on právě má jednu vadu a to že na tašce chybí jeden cvoček jinak mu nic není ani nevrže, lehce se houpe a i duše se nafoukly a drží. Celkem mě to překvapilo jen je zaprášený.
Děkuji vám za názory snad se někomu bude hodit ![]()
Vypadá dobře, kdybych nedostala jinej zdarma a tohle viděla na bazaru za cenu kolem tisíce tak bych ho brala hned… ![]()
pokud na něm moc nechceš vydělat a jiná alternativa je postavit k popelnici zdarma asi bych ho tak tři měsíce nabízet zkusila a myslím, že si najde kupce do toho limitu
Příspěvek upraven 01.02.15 v 23:01
@Kapsicka1 to je vda nevada, sikovna pani si s tim poradi. Hlavne to tam napis
Kdyz ho vyperes a opucujes, tak za nej nekdo bude jeste rad ![]()
@Kapsicka1 píše:
@marrlinka no on právě má jednu vadu a to že na tašce chybí jeden cvoček jinak mu nic není ani nevrže, lehce se houpe a i duše se nafoukly a drží. Celkem mě to překvapilo jen je zaprášený.
Děkuji vám za názory snad se někomu bude hodit
Cvoček jsem teď opravovala na autosedačce, stálo to v brašnářství 20,– Kč. Já jsem taky na klasiku
.
Hodně takových podobných vídám na fcb bazárku, cca od 300 - 1000.-, podle stavu. Já bych ho zkusila prodat. Sama mám jeden takový u našich, dost podobný tomu tvému ![]()
@Kapsicka1 Určitě bych ho zkusila prodat. Je to pěkná klasika. Minimálně na balkon nebo na zahradu po něm nějaká maminka zatouží. Okolo tisícovky za něj myslím dostaneš ![]()