Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, máte některá zkušenost s kočárkem Kunert romantic? Děkuji předem za informace.
No co mě na první pohled zaujalo je podivné uchycení korby na rám, poměrně hluboký zářez do rámu a na druhé straně nějaká plastová capka. To asi nebude úplně pohodlné vytahování boudičky z podvozku.
Také velmi tenké kulaté trubky (dnes se již běžně používají eliptické s mnohem větší odolností v tlaku.)
A v čem vím že bude problém jsou klouby na rukojeti. Tyto klouby praskají. Kočáry s tímto madlem jsme úplně vyřadili z nabídky protože jsme jen furt měnili klouby.
Dekuju za odborne info, vubec se v tom nevyznám. Mne by se tenhle kočárek líbil, ale u manžela mi neprosel ![]()
Ta korbicka s kytkami. Jeste mame v planu zajit do krámu podívat se na kočárky, abychom nevybirali jen podle obrázku. Uvazujeme jeste nad Roan Martiou, CAM z kolekce 2015 a také o Taku, ale u nich se mi mi nelibí design.
Tak roan i tako jsou dobré volby. obě značky používají už moderní komponenty stejne jako ten margaret co jsem posílal odkaz.
No aspoň jsem ti nastínil na co se při výběru dívat.
@jakanas píše:
No co mě na první pohled zaujalo je podivné uchycení korby na rám, poměrně hluboký zářez do rámu a na druhé straně nějaká plastová capka. To asi nebude úplně pohodlné vytahování boudičky z podvozku.
Také velmi tenké kulaté trubky (dnes se již běžně používají eliptické s mnohem větší odolností v tlaku.)
A v čem vím že bude problém jsou klouby na rukojeti. Tyto klouby praskají. Kočáry s tímto madlem jsme úplně vyřadili z nabídky protože jsme jen furt měnili klouby.Něco takového by se ti nelíbilo?
je nádherný!
Já mám Kunert Romantic modro bežový eko kůže, musím říct, že jsem zastánce klasiky což znamená řádné odpružení kola na pevno a aby projel každým terénem. Je sice trochu robustní, ale pro dítko je velice pohodlný, jinak jedna špatná zkušenost byla s kolečkem a přesněji se nám udělala trhlinka u ventilku. Zalepeno a jedeme dál.
Prosím, ví někdo, kde se dá v Brně (nebo i jinde) sehnat kočárek Kunert romantik?
Kdo ho máte, jak jste s ním spokojené? a nebo máte jiný retro kočárek - např. ROAN Marita bez polohovací čí s polohovací rukojeti? Nebo Inglesinu? Díky.
Mám Roan maritu bez polohovací rukojeti a můžu jen doporučit ![]()
@Romilda jak ho máš douho, nezavazí ti ta rukojeť, když se z boku nakláníš do kočárku (ne přes rukojeť)? Máš ta menší, nebo ta velikánská kola
Ještě prosím, jak je to váhově, je hodně těžký při nakládání do auta atd?