Kočárek - Kunert Romantic

3271
30.1.15 09:25

Kunert romantic - zkušenost

Ahoj holky, máte některá zkušenost s kočárkem Kunert romantic? Děkuji předem za informace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6611
30.1.15 09:40

No co mě na první pohled zaujalo je podivné uchycení korby na rám, poměrně hluboký zářez do rámu a na druhé straně nějaká plastová capka. To asi nebude úplně pohodlné vytahování boudičky z podvozku.
Také velmi tenké kulaté trubky (dnes se již běžně používají eliptické s mnohem větší odolností v tlaku.)
A v čem vím že bude problém jsou klouby na rukojeti. Tyto klouby praskají. Kočáry s tímto madlem jsme úplně vyřadili z nabídky protože jsme jen furt měnili klouby.

Něco takového by se ti nelíbilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3271
30.1.15 10:00

Dekuju za odborne info, vubec se v tom nevyznám. Mne by se tenhle kočárek líbil, ale u manžela mi neprosel :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
30.1.15 10:11

A co se manželovi nelíbí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3271
30.1.15 10:17

Ta korbicka s kytkami. Jeste mame v planu zajit do krámu podívat se na kočárky, abychom nevybirali jen podle obrázku. Uvazujeme jeste nad Roan Martiou, CAM z kolekce 2015 a také o Taku, ale u nich se mi mi nelibí design.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
30.1.15 10:23

Tak roan i tako jsou dobré volby. obě značky používají už moderní komponenty stejne jako ten margaret co jsem posílal odkaz.
No aspoň jsem ti nastínil na co se při výběru dívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3271
30.1.15 10:48

Určitě moc děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
30.1.15 11:09
@jakanas píše:
No co mě na první pohled zaujalo je podivné uchycení korby na rám, poměrně hluboký zářez do rámu a na druhé straně nějaká plastová capka. To asi nebude úplně pohodlné vytahování boudičky z podvozku.
Také velmi tenké kulaté trubky (dnes se již běžně používají eliptické s mnohem větší odolností v tlaku.)
A v čem vím že bude problém jsou klouby na rukojeti. Tyto klouby praskají. Kočáry s tímto madlem jsme úplně vyřadili z nabídky protože jsme jen furt měnili klouby.Něco takového by se ti nelíbilo?

je nádherný!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.7.16 15:34

Já mám Kunert Romantic modro bežový eko kůže, musím říct, že jsem zastánce klasiky což znamená řádné odpružení kola na pevno a aby projel každým terénem. Je sice trochu robustní, ale pro dítko je velice pohodlný, jinak jedna špatná zkušenost byla s kolečkem a přesněji se nám udělala trhlinka u ventilku. Zalepeno a jedeme dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
31.10.16 16:32

kde se dá sehnat

Prosím, ví někdo, kde se dá v Brně (nebo i jinde) sehnat kočárek Kunert romantik?
Kdo ho máte, jak jste s ním spokojené? a nebo máte jiný retro kočárek - např. ROAN Marita bez polohovací čí s polohovací rukojeti? Nebo Inglesinu? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
31.10.16 17:07

Mám Roan maritu bez polohovací rukojeti a můžu jen doporučit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
31.10.16 17:30

@Romilda jak ho máš douho, nezavazí ti ta rukojeť, když se z boku nakláníš do kočárku (ne přes rukojeť)? Máš ta menší, nebo ta velikánská kola :mrgreen: Ještě prosím, jak je to váhově, je hodně těžký při nakládání do auta atd?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.9.24 14:39

Máte ho někdo nyní? :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat