Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, chci se zeptat na názor na hlubokou korbu u Hartanu Topline S, nějak se mi korbička snižuje nebo jak to popsat prostě vzadu padá dolů, máte s tím některá z vás podobnou zkušenost, jestli to e normální nebo to mám reklamovat.
Ahoj. Máš ji správně nacvaklou?
Mne to nedělalo, reklamovala bych.
@lenulinka9 reklamovala bych. Mám Hartan, sice ne topline, ale skater gt. Nic takového nemám.
@jezzz Nacvaklou ji máme správně, ještě před týdnem mi to nedělalo a dneska jsem si toho všila a je to hodně, prostě padá zadní část u boudičky dolu. Budu to tedy reklamovat.
@lenulinka9 Tak to jsi asi narazila na vadný kus
.
Zkusím se u reklamace zeptat, zda ti půjčí náhradní kočár. Některé obchody to dělají.
Přeji, aby ti reklamaci rychle vyridili.
@jezzz zítra se tam zajdu zeptat, jsem zvědavá tedy co mi na to řeknou a hlavně jestli mi dají pak nějaký náhradní, bez kočárku si to fakt neumím představit.
@lenulinka9 určitě pak dej vědět, držím palce!
Manducu, šátek nebo něco podobného nemáš? Nebo v nejhorším můžeš dát mimčo do sporťáku, dá se dát do úplného lehu.
@jezzz
ahoj, tak nakonec jsem to tam odvezla, paní na to koukla a rozebrala, a byla to prkotina
v korbičce byl povoleny nějaký šroubek, jak je pod tou látkou odepínací, nějak nás to nenapadlo pod to kouknout. Tak jsem ráda, že se to vyřešilo bez reklamace. ![]()
@lenulinka9 Ahoj a super zpráva
.
Jsem moc ráda, že se to takto vyřešilo ![]()
PS: mne by to taky nenapadlo
@jezzz tak slečna co tam zrovna byla, tak říkala že je lepší radši přijít s tak drahým kočárkem než něco s tím dělat když se neví co to je. Tak mě potěšila, že jsem nebyla za blba
A co jsi jinak spokojená s kočárkem?
@lenulinka9 Jeje, koukam, ze jsem neodpovedela. Promin ![]()
Spokojenost velka, od podzimu uz pouzivam sportak a taky super
Jen uz asi na cestovani mhd dokoupim jako druhy kocar golfky, dcerka ma 10 kg a jde to znat
Myslim tim v mhd, schody. Na jizdni vlastnosti to vliv nema ![]()