Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj maminy, máte některé kočárky ZIPPY? Je to můj absolutní favorit, tak prosím o rady a zkušenosti..a hlavně jak se vám vejde ve složeném stavu do auta? Díky
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Inglesina Zippy?
Přidejte zkušenost s Inglesina ZippyJa mam zippy pia
a absolutni spokojenost… zatim vyuzivame jeste korbicku…kocarek je hodne vysoky a prostorny (ja sama mam 187 vysku) a pro me nejdulezitejsi dole mezi zadnima koleckama nema tyce takze do niceho nekopu ![]()
A jaké máte auto a jak se tam vejde? my máme malý kufr tak tuším problém..
Já na něj koukala u známé v obchodě a je to opravdu obr kočárek. A taky má pořádnou boudu, že se tam vejde i dítě ve sporťáku, ona si je chválí, že jsou to držáci a nejsou na ně reklamace ![]()
Takže díky
No my teda s manželem zrovna habáni nejsme..
, no budem ho muset nejdřív vyzkoušet
Ahoj maminky, chtěla jsem se zeptat, zda nemáte nějaká zkušenost se Zippy Wawes? Strašně moc se mi líbí, ale nejsou na něj recenze. Jsem z Jížních Čech a nemohu najít žádný obchod, kde bych si ho mohla vyzkoušet
. Děkuji za odpovědi
@Marky99 hledám to samé v okolí Olomouce. Líbí se mi jak Waves tak Natural.
Všichni říkají, že je velký…ale nevím zda až moc velký nebo prostě akorát velký.
Přesně. Já budu rodit v červnu a líbí se mi, jak je větrací. Ale měřím 170cm, tak nevím, zda není na mě vysoký. ![]()
@Marky99 no, já budu rodit na konci května…
mám 169cm, tak myslím, že jsme tak nastejno…myslím, že výškově bude ok. Jen nevím, zda moc neváží. Korba i s podvozkem má 14kg…není to moc? Přitom píšou, že je lehký.
A nezjišťovalas náhradní díly, zda mají? Třeba kolečka, když prasknou nebo nějaké další věci ke kočárku jako doplňky.
Ikdyž kdoví, zda k němu bude něco potřeba…má docela slušnou výbavu už v základu.
Líbí se mi, že je prostorný a hezky vypadá.
Zatím čtu tyhle diskuze (musím si to vždy ale nechat tu stránku přeložit, bo rusky neumím
). Ale v tom Rusku to mají už delší dobu a všechny diskuze a recenze jsou dobré.
http://otzovik.com/…_plus_3_v_1/
Akorát nevím jaký…zda ten Pia nebo Natural nebo Silver nebo Sport…jediný, který jsem hned vyloučila je Leather a Klasic.
@Marky99 jinak našla jsem tenhle obchod…je v Plzni, tak jestli to nemáš daleko, tak třeba ho tam budou mít. Zavolej tam a zeptej se: http://www.superbaby.cz/kontakty
Pak mi kdyžtak napiš, jaký byl ve skutečnosti ![]()
Děkuji, na ten obchod juknu a když, tak zavolám. Na náhradní díly jsem nekoukala. Tady v Jižních Čechách není žádný obchod, kde by ho měli. Myslím si, že kromě fusaku na něj už nic potřebovat nebudeš. Má totiž pomalu vše. Má známá, která vyzkoušela řadu kočárků, hlavně značkových, tvrdí, že je dobrý, když jsem jí ho ukázala. Má vše, co potřebuje děťátko. Tvrdí, že je lepší mít prostorný a vychytaný, než zmačkový, bez žadné moderní vychytávky.
@Marky99 mě jde hlavně o kolečka…má nafukovací a je dobré mít rezervní. Mám několik kámošek, kterým se píchlo, prasklo kolečko…a pak seš nahraná když je servis daleko nebo není…
@Menorka ahoj, prosimte a kde jsi ho kupvala jestli se muzu zeptat? A viděla jsi ho předtím někde na živo? Nemohu nikde sehnat kamenou prodejnu…
A nejsou plasty moc „laciné“ jak u polských kočárků?
A ještě dotaz
není moc těžký? Nevím, zda 13 kg není moc, neumím si to moc představit.