Kočárky Zippy PIA, WAVES

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2138
26.1.15 21:41

Tak to je dobre ze se mamine libil… jenom bacha na ty zarivy barvy jo ;)… v lete na ne litaj broucci a musky..lakaj je jak to zari ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
994
26.1.15 22:31

@Menorka jj spis uvazuji nad bezovou nebo sedou.
chtela jsem ten natural ale mamina je unesena z toho bezoveho zihaneho pia…pry je uzasny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
27.1.15 09:26

@Danullaa Děkuji za info :) Ještě tedy o něm začnu velmi uvažovat..já ho už vyloučila, ptž. jsem si myslela, že na mne bude opravdu velký. Psala jsem do domexin. meila jestli je mají tedy někde poblíž..tak uvidíme. Ještě jednou díky :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
994
27.1.15 12:05

@NikyK. Ja myslim, ze zadny kocarek neni moc velky. Driv byli mnohem vetsi. Az ted je trend mit malicky skladny kocarek.
pokud ale clovek nebydli v pidi byte a nema pidiauto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
27.1.15 13:14

Ani mi nejde o velikost, jako hlavně o výšku kočárku…zkoušela jsem jeden, který byl taky takový vyšší a skoro jsem přez něj neviděla :nevim: Ale nebyl to ZIPPY.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
994
29.1.15 13:54

Tak jsme se dnes byli divat v Kromerizi na ten kocarek. Meli ten natural v sedo-oranzove. Vypadal uzasne. Jako vubec mi neprijde obri. Normalni kocarek. Spis nektere tam mi prisly strasne nizke, ze by se mi asi nechtelo se tak naklanet. A nektere byly fakt malinke i vevnitr, tam se podle me zimni fusak ani vejit nemuze.
I pritelovi se moc libil. Je pro nas tak akorat (ja 169cm a 178cm).
Paradne se s nim jezdi. Krasne se ovlada a na to, ze pisou, ze ma 11kg tak je teda uplne lehoucky…jezdil uplne sam.
Zkousela jsem si samotnou korbu jestli bych v ni vynesla dite do prvniho a patra a myslim, ze v pohode. Neprisla mi nijak tezka.
lehce se sklada.
a zpracovani kocarku je velice kvalitni, aspon teda vypada.

No, my jsme asi rozhodnuti. Ted akorat kterou barvu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2138
29.1.15 22:44

@Danullaa nezapomen ze ve stejne barve je i sportak a v tom prckove porad neco ji.. krupky apod.. a hlavne slintaj takze cim svetlejsi kocar tim je vic zaprasenej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
994
30.1.15 09:55

@Menorka pravda pravda. Nejvic se mi zatim libi silver plus ta seda barva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
10.2.15 10:52

@Danullaa ahoj, tak jsme vcera byli na prvni vyjizdce s naturalem a perfektni! Je lehouckej, jezdi skoro sam :) na miste ho otocis o 360st jednou rukou. Je vysokej, tak se do nej nemusim sklanet, kdyz prdolu kontroluju (mam 176cm). No proste po prvni jizde jsem nadsena a doufam, ze mi to tak zustane :) taska i kosik velikostne taky fajn. Takze negativum zatim zadne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
994
10.2.15 11:54

@katyszek super :-) tos me potesila :-) my ho objednali minuly ctvrtek. V bezove barve, taky Natural (libil se mi asi vic neza Pia, ikdyz ta byla taky moc hezka).
Jakou mate barvu vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
10.2.15 13:47

@Danullaa ten sedivo zelenej, davala jsem na str 3 fotku. Bezovej je taky peknej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
994
15.2.15 19:04

@katyszek to byl u nas favorit cislo dve :-) Ale nakonec jsme zvolili neutralni. Ale ten zeleny je krasny :-) tak snad se nam bude dobre jezdit :-) ja vyzkousim prvni jizdu az v kvetnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
927
22.2.15 13:51
@katyszek píše:
@Danullaa ahoj, natural mám, ale ještě nepoužívám, termín máme za 2 týdny, tak pak kdyžtak napíšu. :kytka: zamilovala jsem do něj na první pohled, v obchodě neměli kočár s větší korbou, což rozhodlo. Je fakt, že když porovnávám zippyho s kočárkama, který potkávám venku, tak ten náš vypadá velikej a vysokej, ale skladnej je dobře. Košík je velkej, stabilní taky, korbička i autosedačka jsou houpací. Jdou na něj nacvaknout i autosedačky maxicosi - v případě zájmu můžu prodat adaptéry, ukradli nám auto i s maxicosi sedačkou a další už kupovat nebudem, ale adaptéry máme. :cert:

Jinak naživo jsme ho viděli v prodejně v Jihlavě.

Máme tenhle a barvy jsou krásný i naživo - chtěli jsme neutrálni.

Prosím prosím, v které prodejně v JIHLAVĚ? Do Jihlavy to máme kousek, chtěla bych ho vidět v reálu :) DĚKUJI :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
22.2.15 19:24

@adamka00 kočárky veronika. Ve stejným baráku, jak je jysk u nemocnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
927
23.2.15 12:49

@katyszek Dekuji moooc :-) v tydnu se tam vypravim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí