Přečalounění kočárku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4623
16.1.15 10:18

Přečalounění kočárku

Ahoj holky :)

chtěla bych se vás zeptat, jestli máte některá zkušenost s přečalouněním moderního kočárku na jinou barvu? My jsme si totiž objednali zeleno-šedý kočárek a sedačka sportovní verze měla být tmavě šedá. Přišla nám ale jasně zelená s tím, že omlouvají, ale že měli na webu fotky loňského modelu a tohle už je nový model, kde je ten kočárek jednobarevný. Obvolala jsem asi polovinu obchodů, které ještě tu šedou sedačku nabízejí a prý mají stejný problém - staré fotky a nemůžou od výrobce sehnat fotky nového modelu, přitom loňský model už se nevyrábí a všechny zásoby jsou vyprodané. Takže máme smůlu a protože je tenhle kočárek jinak pro nás bezkonkurenční, reklamaci jsme neuplatňovali.
Teď ale řeším to, jestli by čalouník dokázal přečalounit celou sedačku sporťáku (potah se pravděpodobně nedá sundat, ještě jsem to pořádně nezkoumala) a kolik by to tak mohlo stát.
Děkuji vám za názory :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4248
16.1.15 10:26

@Oňulínka a co je to za kočárek? Mně kdyby se nelíbila barva tak bych ho bud vrátila a nebo s ehold smířila s tou barvou. Myslí že to přečalounění bude dost drahý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10287
16.1.15 10:26

@Oňulínka co je to za typ kočárku, tedy myslím cenově. Obecně je tohle totiž dost drahá sranda, musí se sehnat kvalitní materiál a pak sehnat někoho kdo to udělá je taky oříšek. Já měla Cam Cortinu, ale tu starší verzi a ačkoli to pro mě byl kočárek perfektní, měl vadu že hodně bledla sportovní verze, taky jsem chtěla přečalounit, ale měla jsem smůlu, nikdo v okolí do toho nešel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10287
16.1.15 10:28

@Ivana 85 právě, přečalounění není jako si nechat ušít nánožník

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.1.15 10:29

Co je to za kočárek? Nevím snad o žádném, ze kterého by nešel sundat potah :nevim: Každý jde přešít, já se tím zabývám, proto anonym, aby to nebyla reklama a zatím nebyl žádný sporťák, co by nešel :mrgreen: Korby ano, tam je s vaničkou problém, ale se sportovní verzí ne a komplet, úplně celý vyjde okolo 2000,–

• Citovat
  • Upravit
Billi
16.1.15 10:45
@Anonymní píše:
Co je to za kočárek? Nevím snad o žádném, ze kterého by nešel sundat potah :nevim: Každý jde přešít, já se tím zabývám, proto anonym, aby to nebyla reklama a zatím nebyl žádný sporťák, co by nešel :mrgreen: Korby ano, tam je s vaničkou problém, ale se sportovní verzí ne a komplet, úplně celý vyjde okolo 2000,–

Můžeš mi, prosím, poslat SZ, děkuji. Ráda bych se na něco zeptala ohledně přečalounění, tak ať tu neplevelíme.

• Citovat
  • Upravit
7974
16.1.15 10:55

@Oňulínka V servisu držívají náhradní potahy, takže bych se poptala kdyžtak nejdřív tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4623
16.1.15 12:03

@Ivana 85 Je to Baby Design Lupo 2014 (chtěla jsem 2013, která je s tou šedou). S barvou bych se možná i smířila (i když se mi teda celý zelený kočár vůbec nelíbí), ale s tím, že takhle světlá barva bude pořád špinavá už mám trochu problém :D

@bozska-mrcha Kočárek byl za necelých 8 tis. bez autosedačky. Vůbec nemám představu, kolik by to mohlo stát, ale látku bych si klidně sehnala, s tou by problém nebyl. U nás mají přímo obchod, kde prodávají kočárkový šusťák :)

@Anonymní píše:
Co je to za kočárek? Nevím snad o žádném, ze kterého by nešel sundat potah :nevim: Každý jde přešít, já se tím zabývám, proto anonym, aby to nebyla reklama a zatím nebyl žádný sporťák, co by nešel :mrgreen: Korby ano, tam je s vaničkou problém, ale se sportovní verzí ne a komplet, úplně celý vyjde okolo 2000,–

Je to Baby Design Lupo a když se podíváš na podpěrku pod nohy, je ta látka nějak zašitá do konstrukce nebo jak to napsat :D kdyby to šlo sundat, tak by mi snad v čalounictví udělali, ale ještě jsem se neptala. Kdyby to ale sundat nešlo, tak i s konstrukcí sporťáku mi to asi nikdo neudělá :think: U hluboký korby mi to právě jde úplně všechno sundat a vyprat v pračce, ale ten sporťák vypadá, že to nepůjde. Dneska odpoledne se na to chci vrhnout a trochu to prozkoumat, jestli to půjde. Můžu taky poprosit o soukromou zprávu, odkud jsi, třeba nejsi daleko a mohly bychom se domluvit :)

@kotyk Děkuji za tip, zkusím to :palec: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
16.1.15 12:07

@Oňulínka to bude určitě jen na takové té kolejničce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4623
16.1.15 12:17

@BlueFairy Já to právě neznám a koukám na to jako puk :D Je fakt, že to vypadá, že to na konstrukci je jen nasunuté, i na zadní straně opěrky je zip na rozepnutí potahu, ale ta opěrka nohou mi zatím není jasná :) Po obědě se na to vrhnu.. kéž byste měly pravdu, že se to dá sundat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
16.1.15 12:22

@Oňulínka zkusím ti něco pohledat na netu, počky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
16.1.15 12:26

@Oňulínka „údržbu kočárku usnadní snímatelný prací potah kočárku“ :palec: to bude na té kolejničce.
Je to systém takový, že na lemu té látky je všitá taková plastova trubka, která se nasadí na kraj té konstrukce polohování a zasouváním to tam celé dostaneš a pak to drží, kde má :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4623
16.1.15 12:32

@BlueFairy Děkuju moc, jsi šikovná :potlesk: Já jsem teda na netu nehledala, ale četla jsem návod, kde psali, že textilní části se mají prát pouze ručně při teplotě 30°. Takže nic o tom, že by se to dalo sundat :) Tak to jsem tedy zvědavá, už obědváme, tak za chvíli jdu na to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
16.1.15 12:37

@Oňulínka já jsem na údržbu kočárů úchyl, strašně ráda bych ti ho rozebrala :lol: rozebírám, čistím a peru ho všem kámoškám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4623
16.1.15 12:47

@BlueFairy tak proto toho tolik víš :D To je ale dobrá zábava :D Tak to bys mi i mohla poradit, jestli to můžu při zašpinění dát do pračky na ruční praní bez ždímání? :) A jestli prát normálním pracím práškem nebo něčím speciálním? Prý je na jakékoli čalounění dobré mýdlo Jelen :) Škoda, že radši není celý šedý, tohle se bude těžko udržovat se zablácenýma botama a padajícím jídlem a pitím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí