Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, mám vyhlídnutý tenhle kočárek, ale je to nová kolekce, tak jsem na něj nenašla moc recenzí, máte s ním někdo zkušenosti?
@Chrissy Já bych si Dorjan znova nekoupila. Jsou i jiné polské značky stejné kvality a mnohem lehčí.
A napsala bys mi, jaký konkrétně? Je fakt, že ta váha mě trochu odrazuje no…
@Chrissy
Já mám Dorjan Prestige z roku 2012 a asi už bych do něj taky nešla, hluboký je v pohodě, ale ten sporťák je fakt zlo, je velký a těžký. Já už bych osobně vůbec nešla do trojkombinace, koupila bych hluboký a vajíčko, no a později pěkné golfky.
Příspěvek upraven 12.01.15 v 14:59
@Chrissy Jedna kamarádka má Baby Ozon a druhá Maked, obojí srovnatelné cenově a kvalitativně s Dorjanem, ale řekla bych, že lepší.
Já si úplně původně chtěla koupit Peg Pergo a pak si to rozymslela, teď toho lituju. Kdybych čekala první dítě, tak rozhodně Peg perego nebo CAM.
O tom, že stačí hlubokej a pak golfky jenže termín mám na začátku května a nevím, jestli dávat mimino na zimu do golfek…čekáme 1.dítě, takže v tomhle tápu ![]()
d @Aries6 Děkuji za tipy, podívám se…
My jsme koupili letos, zatím je v krabici (máme butterfly na podvozku classica - houpací). Cvičně jsme ho složili a je skutečně hodně prostorný, je těžký, ale s tím jsme počítali. Info z praxe zatím nemám, ale co se vzhledu a složitelnosti týká, tak za mě super.
Příspěvek upraven 12.01.15 v 15:10
@Chrissy MY s tím odjezdily se dvěma dětma a kdyby bylo třetí, taky ještě poslouží. Na tom jsem líná znova vybírat a dávat peníze do dalšího kočárku. Ale znova bych koupila něco jinýho.
Zase je pravda, že je prostorný a bytelný. Obě holky v něm rajtovaly a nidkdy se nepřevrátil. A zrovna jsme ho nešetřily, no… les, pole…
@Chrissy
To už máš celkem jedno, bude ve fusaku, počítej, že ho tam budeš přesouvat tak v cca 10 měsících… Jen ty golfky pak musí mít kola i do sněhu. ![]()
Hmm, tak my to nějak doma promyslíme
Taky se mi právě líbí ta prostorná korba. Ale jsem malá, sílu moc nemám, toho se bojím
I když bydlíme na sídlišti, kde je víceméně rovina, takže z nějakýho kopce nebo do kopce bych ho sama tahala výjimečně…
Holky a kolik váží jednotlivé části? Nemůžu to nikde najít… konstrukce s koly, korba a sporťák…
Nacházím pouze 15kg hmotnost celého kočárku. http://www.dorjan.cz/…y08-1-detail
Ahojky, mame DorJan prestige P2 2014. Dneska jsem zkousela nasadit sportovni korbu misto hluboke. Prcek uz takovej prcek neni a do hlubokeho kocarku se mi ve fusaku a v kombineze jen tak. Sportovni korba mi teda prijde hodne uzka. Ale na co jsem teda koukal jak na zjeveni, je ovladani boudicky. Misto cudlu ktery je u hluboke korby, ktery je velmi prakticky, tak tam jsou sroubovaci kolecka. Musi se nejdriv obe povolit, pak nastavit strechu korby, a pak zase utahnout. Teda kdo tohle vymyslel.
Jsem z toho jeste ted vedle.
Obnovuji diskuzi.. Rozhoduji se „zatím“ mezi kočárkem DorJan Prestige P2 Lovely a Cam Dinamico 2014 Limited ![]()
U obou jsou samozřejmě plus i mínus, u Cam jsem zaznamenala hodně stížností na sporťák, že mimčo sklouzává, že za ten peníz kvalita pokulhává vs. výborná manipulace a lehká konstrukce.
U DorJanu zde, že není moc kvalitní (Polský výrobce), je relativně těžký vs. opravdu krásný vzhled a menší cena, i když je bez autosedačky.
Čekáme první miminko, jsem naprosto bez zkušeností, tak bych ráda poprosila o názory ![]()