Vyšší kočárek - který vybrat?

201
6.1.15 21:46

Vyšší kočárek - který vybrat?

Mé požadavky na kočárek:

• vyšší, mám 180 cm
  • očekávám větší dítko, takže větší rozměry, určitě ne ty malinké supermoderní kočárky
  • 4 kola, přední s aretací
  • pokud možno kvalitní a lehké provedení

Líbí se mi:

• Dorjan Prestige2-Eco Linen 2014 LINK
  • Riko Nano LINK
  • Camarelo Granada (Art) LINK
  • Tako Alive Eco 2014 LINK

Který z těchto byste si vybrali? Popř. doporučujete ještě jiný?

Budu vděčná za všechny rady… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4373
6.1.15 21:48

Britax Go :palec: já měla ještě jako Brio Go (teď to Britax odkoupil, ale je to úplně stejné, až na nápis) a je jeden z nejlepších, a že jsem jich měla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
6.1.15 22:14

Taky doporučuji Brio vysoká rukojeť a přitom se nekope do kol. POměrně na dnešní dobu velká dlouhá korba i sporťák. Nevýhoda je vyšší cena, ale zase podle mě je kvalitnější než polák. Nic proti nim asi jsem neměla štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4317
6.1.15 22:15

Mam Camarelo Malaga a spokojenost! Manžel ma 190 a je mu akorát :D je lehkej, dovre se ovládá, korba jedna z největších.. Uz s nim drandime s malou 5 mesicu a neměnila bych ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
6.1.15 22:17

Z těch vašich odkazů se mi zdá nejvyšší rukojeť u taka co jsem je tu viděla jezdit všechny jsou pěkné jako hluboké. Sportovní verze jsou tragedie. Většinou je maminky prodávají z důvodu váhy a skladnosti. Pro vysoké rodiče mě ještě napadá Baby Jogger

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3611
6.1.15 22:38

Máme x-lander xa, oba jsem kolem 180 cm a vyhovoval nám, i hluboký kočárek je poměrně vysoko posazen, že jsem se nemusela moc ohýbat, madlo se dalo dát dost vysoko, v té nejvyšší poloze jsem ho ani moc nepoužívali. typ xa je čtřkolka s aretací předních koleček, hluboká korba nám u staršího vydržela od května cca do února, pak přendavali do sportáku protože chtěl i více vidět a navíc s tím fusakem tedy byl už na knop, mladší je vsrpnu a zimu jsem přečkali v korbě do sportáku šla na jaře ale také hlavně kvůli tomu že chtěla vidět, sporták je polohoatelný až do lehu, takže i to bylo dobré když dítě nesedělo bylo to lepší než aby se dítě v hlubokém zvedalo jako želva hlavou aby vidělo ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5358
6.1.15 23:09

My jsme koukali tady na ten - je hodně vysokej kočárek my měříme oba 184 a paráda. Korbičku malou nemá, ale nakonec asi budeme brát jinej (našli jsme ještě s větší korbičkou) ale ještě si ho musíme jet poměřit :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
7.1.15 10:02

Koukala jsem na Brio go a kromě vyšší ceny mi trochu vadí u sporťáku nemožnost polohovat do úplného lehu nebo do sedu. Taky mi přijde dost nízký, možná se mi to zdá…

Xlander XA se mi zdá, že má hodně malou korbu a samotný podvozek má 10 kilo.

@Ziina A jaký nakonec budete brát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
7.1.15 10:46

@Ameria Brio má korbu vysoko ale sporták je néže má to většina kočárků je to asi kůli těžišti. Jinak nejde do stopro lehu, ale ta sečdačka na pohled z venku klame vypadá jako zlomená ale fakt ne. Já vozím malého od 4m a jsme spokojení a spal mi tamna bříšku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
7.1.15 11:33

Ahoj… rozhodovali jsme se mezi Dorjanem, Rikem a Camarelem. Měřim 179 cm, takže jsem sháněla nějaký nějaký vyšší a samozřejme I lehký. Budeme hodně jezdit autem k řidičům a z tohoto důvodu jsme vyřadili Riko i Camarelo, protože ty mají pevné ne moc skladne korby, Dorjan se mi nakonec zdál celkem těžký. Nakonec jsme vybrali Emjot Miyo trendy http://www.chytramama.com/…ndy-30-A.htm . Je super, krásné zpracování, ruzne vychytávky (pumpička, blikající světýlko), polohovatela zadova opěrka v hluboké korbě (ikdyz to je asi ted už celkem normální :-) ). Kočárek se dá složit tak, že podvozek i s korbou má cca 30 cm, takže do auta ideální. Pokud chceš vic fotek a nebo informací, není problém ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
7.1.15 11:37

@Ameria Vysoký a prostorný kočár je Tako Accoustic - zastavovali mě vysoké maminky a ptali se na značku. :)
Ale nebude splňovat asi tvé ostatní požadavky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5358
7.1.15 21:52

@Ameria líbí se nám tenhle, ale chceme si ho poměřit výškově, tak se na něj pojedeme teprve podívat. Byla bych ráda, kdyby to bylo ok, jelikož korbička je větší. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
7.1.15 22:22

@Ziina Myslím právě, že Maked Lucky je menší…

Ještě mi na prodejně doporučovali Jedo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
7.1.15 22:24

@nadulka87 Přijde mi nějak moc levný. Co je to za značka? 8o Ale to složení do kufru auta luxusní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
7.1.15 22:46

@Ameria u nás se moc neprodává, ale v Polsku celkem frčí. Než jsme kočárek kupovali, tak jsem prošla spoustu diskuzi jak v Čechách, tak v Polsku (samozřejme jsem prekladala přes translator). Zkusenosti maminek me přesvědčily, že cena není na úkor kvality. Je pravda, že v Polsku se prodává ještě levněji, takže obchodník tady má super marži, ale i tak je super levný. Máme jej z obchodu chytramama.com a komunikace uzasna. Majitel jezdí cca 1× za 10 dni přímo k výrobci, takže i tim se ta cena trošku snižuje. Garantují záruční i pozáruční servis a kdyby museli kočárek odvést zpet k výrobci na reklamaci, tak půjči jiný, aby maminka nezůstala uplne bez kočárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí