Výběr kočárku, poradíte mi?

58
28.12.14 06:37

Výběr kočárku, poradíte mi??

Ahoj vsem, prosim, poraďte mi… Rozhoduji se mezi kocarky Teutonia cosmo nebo Abc design viper 4s. Diky moc za rady a postřehy k těmto kočárkům… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2197
28.12.14 06:57

@Petrolena prvně jít ošahat, hodně to pomůže při výběru ;) a třeba rovnou vybereš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
28.12.14 07:12

Osahane mam oba… A oba maji sve pro a proti… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
28.12.14 07:21

Ahoj, mě se kdysi moc líbil ABC design viper, ale odradili mě od něho v obchodě, prý je to jeden z tvrdších kočárků. Nakonec jsem skončila u holandského kočárku gb.Tady mě zlomila cena u trojkombinace a slušný vzhled.
Jinak dcera má polský X-lander, zapletila 20 000za vše a je to podobné jako ten můj gb, kde jsem se dostala skoro na polovic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
28.12.14 07:46

@Petrolena ja byla s teutonii moc spokojena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
28.12.14 08:05

@Petrolena uz jsou to teda 3 roky, co jsem ho mela v ruce, ale ten ABC design byl ukrutne tvrdy, ten bych nebrala.. Teutonie jsou vseobecne dobre, to krok vedle nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
28.12.14 08:27

Mame Teutonku a za me ma jedine minus - obe deti mi z ni vyrostly pred druhym rokem zivota (Teutonka neni z nejvetsich kocarku, ma celkem kratkou zadovou operku a nizko nasazenou boudicku, ale nutno rict, ze me deti jsou opravdu nadrumerne velke). Jinak ale maximalni spokojenost, to jo, i po peti letech temer nonstop jezdeni ma jizdni vlastnosti stale stoprocentni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.12.14 08:34

Tak potom porovnaj to proti, a co z toho Ti bude vadit viac.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
28.12.14 08:37

Za me teutonii mamji uz na druhe dite konkretne cosmo a naprosta spokojenost. Projela jsem snim i pole, les dobre se ovlada deti jsou v nem spokojene, velky nakupni kosik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
28.12.14 09:20

Mame Teutonii Made for you a nemenila bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
28.12.14 09:55

Ten abc desing měla kamarádka, využila ho jenom asi půl roku, vadil ji sporťák, pak měla myslím, že X lander@

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
28.12.14 10:55

Jat mela na syna pred 12 lety abc design, a byl fajn.
A na dvojčata jsem mela Teutonii alu team, a byla perfektní. A ted mame jane nomad, ale potrebuji sportak proti směru jizdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
28.12.14 10:57
@Petrolena píše:
Jat mela na syna pred 12 lety abc design, a byl fajn.
A na dvojčata jsem mela Teutonii alu team, a byla perfektní. A ted mame jane nomad, ale potrebuji sportak proti směru jizdy

a jiny nez ty dva jmenovane ve vyberu nemas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
913
28.12.14 12:46

Já mám abc a jsem celkem spokojená. Nad Teutonií jsem tenkrát taky uvažovala, ale moc se mi nelíbil design. A hlavně jsem celkem lakomá dát za kočár 25 tis., pak jsme viděli abc a bylo rozhodnuto. Jediný co mi chybí, je v korbičce zvedací záda. Jsme hodně venku a na jídlo by se to hodilo. Ale tak prostě krmíme na klíně nebo na bříšku. Sedačku jsem ještě nevytáhla, tak se uvidí, jestli budu stále spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí