Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Maminky,
ráda bych Vás poprosila o radu. V tuto chvíli se rozhoduji mezi výše zmíněnými kočárky. U prvního - Camarelo Malaga jsem se dočetla, že je snad trošku problém se sportovní verzí. U hlubokého kočárku by mělo být vše OK. Jak jste s ním spokojené? Druhý zmiňovaný - Takko Junama by měla být úplná novinka. Pokud ho již některá z Vás vlastníte, prosím, o Vaše zkušenosti. Díky
Máte zkušenost s Camarelo Malaga?
Přidejte zkušenost s Camarelo Malaga@IvisekD já nemám ani jeden kočárek ale ten Tako Junama Impulse vypadá stejně jako Tako Moonlight novinka 2014, a ten se mi zdá dokonalý ![]()
@IvisekD me prijde Junama Impulse mezi svatky, tak pak napisu, ale co jsme zkouseli na vystave tak byl naprosto dokonaly
Laska na prvni pohled ![]()
Popravde když do tehle dvou tak do Taka. Preci jen ta kvalita bude jinde nez u camarela…
Navíc ještě k Junamě a kvalitě. Je to sice polský kočárek, ale byl konstruovaný pro německý trh na základě něměckých požadavků. Ta kvalita je tedy rozhodně vysoká. Co my jsme ocenili hned na první pohled bylo dvojí odpérování konstrukce, jak na kolečkách, tak plynová pružina přímo na kostrukci. Myslom žetohle žádný jiný kočárek v této kategorii nemá.
Ja mam camarelo Granada, prakticky stejný jako malaga a jsem Max spokojena, zatím jsem nenašla problem
@kattkka no vidíš, podle obrázků má taky
o Firkonu jsme chvíli také přemýšleli, ale nelíbil se nám design. Na Junamě se mi líbí, že má u hlubokého plastovou korbu a vzhledem k tomu že čekáme zimní mimi, tak to aspoň neprofoukne vítr.
@esterka03 píše:
@IvisekD me prijde Junama Impulse mezi svatky, tak pak napisu, ale co jsme zkouseli na vystave tak byl naprosto dokonalyLaska na prvni pohled
Já jsem právě dneska taky měla možnost si Tako prohlédnout zblízka a obávám se, že Camarelu dám padáka
Camarelo jsem viděla sice živě u jedné maminky, ale vyzkoušet si ho, je přeci jen něco jiného. Nejhorší je, že asi nenajdu prodejnu, kde bych oba viděla live vedle sebe…
@Balatonek píše:
Ja mam camarelo Granada, prakticky stejný jako malaga a jsem Max spokojena, zatím jsem nenašla problem
A už máte i sportovní verzi nebo jen hlubokou? Já totiž na tu hlubokou slyším jen chválu, ale sporťák prý vychází dost mizerně ![]()
@esterka03 píše:
Navíc ještě k Junamě a kvalitě. Je to sice polský kočárek, ale byl konstruovaný pro německý trh na základě něměckých požadavků. Ta kvalita je tedy rozhodně vysoká. Co my jsme ocenili hned na první pohled bylo dvojí odpérování konstrukce, jak na kolečkách, tak plynová pružina přímo na kostrukci. Myslom žetohle žádný jiný kočárek v této kategorii nemá.
Ano, tohle o Německu jsem už také někde četla. Asi to bude jedním z vodítek při výběru kočárku
A toho pérování jsem si také hned všimla.
My jako první kočárek měli V - Travel za nějakých 8,5 a nemůžu říct ani popel max. spokojenost. Zatímco u sporťáku, který stál polovinu byl problém se zabržděním, takže třeba v autobuse jsem si pod kolo dávala nohu, protože když jsem ho zabrzdila, tak už nešel odbrzdit
Takže zlost na zlost!
@IvisekD máme už sporťák a nevidím, na něm absolutně žádnou vadu. Jde dát do úplného lehu, všechno drží, jak má, jezdíme každý den ven a fakt jsem ještě nic nenašla. Píchla jsem si kolo, ale tak to není vada kočárku, prostě jsem najela na něco na staveništi ![]()
Ahojky, také mám vybraý kočárek Junama Impulse a tak hledám nějaké diskuze, ale zatím tento kočárek asi moc maminek odzkoušeno nemá… tak mě napadlo, zda jste ho nakonec pořídili, jestli mi napíšeš, jak jste nakonec spokojení?
![]()
Ahoj, ja Junamu mam uz 4 mesice a az na male drobnosti jsem moc spokojena
zeptej se kdyztak co te zajima
My jsme nakonec kupovali Camarelo z druhé ruky. Poprvé vyjedeme asi až za 5 týdnů, takže zatím nemůžu moc mluvit o chybkách. Ale co jsem měla možnost si ho vyzkoušet, tak mi přijde zatím OK.