Kočárek - ABC Design Viper 4S

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
110
6.12.14 12:25

bc design viper s4

Hoj maminky, prosím všechny kdo mají tento kočárek o vaše zkušenosti. Moc tento kočárek chci ale nejprve si nechám poradit. Děkuji všem kdo napíšou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1917
6.12.14 12:32

Ahoj, je to muj druhy kocarek, prvni jsem mela casualplay s4 - katastrofa nejvetsi, vyhodila jsem ho po 2 mesisich, to uz byl temer v rozkladu.
Pak jsem koupila viper s4 a je super, uzasny, ja na nem nenasla zadnou chybu. Pouzivam ho 11 mesicu. drzi, je jak novy. Do terenu moc fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
913
6.12.14 12:35

Mám. Už 9 měs. používám. Je dobrý do terénu (to jsem chtěla), zatím bez závad. Já jsem spokojena. Jenom mi chybí, že v korbičce není polohování - protože mi dítě ještě nesedí, nechci dát do sportáku, ale venku musí jíst, takže na to jídlo by se to hodilo. Ale prostě jí v leže na bříšku :-) nebo mě na klíně. Je těžký, ale dá se to. Zase kdyby byl lehkej, bude mít v terénu horší rovnováhu. Výborná je teleskopická rukojet. Kvůli té jsme ho koupili, přítel je vysoký a u těch normálních rukojetí, když ji dá nahoru, nohama zakopává o tu tyčku dole na kočárku. No a naše mimino je celkem velký v 9 měs. asi 75 cm, takže už se mi tam nechce vejít, jezdí teda většinou na bříšku, ale asi brzo podlehnu a budu jí muset dát do sportáku, že se tam v kombinéze nevejde. Když tak se ptej, co bytě zajímalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
6.12.14 12:36

ahoj

Taky se mi moc zamlouval casualplay ale jen vzhledově. S prvním synem jsem s kočárkem taky šlápla vedle a proto ted nechcu šlápnou znovu blbě. No já mám užší víběr proto že jsem malé postavy. Mužu tě požádat kolik měří sporták od země po boudu? Děkuji moc Hana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
6.12.14 12:38

@achesa1: my sli do sportaku uz v 5 mesisich ;) ale uplne v pohode, jde to vazne do lehu, takze bez problemu a zvedat jsem zacala az sedel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
6.12.14 12:39

Taky se ještě

Zeptám na šisování potahu? čekám mimio v červnu a dost jsem četla že barvy blednou. díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
6.12.14 12:41

@Teufi: on me od casualplay kazdy varoval, ale byl hezky a mela jsem svou hlavu…aretace predniho kola se rozbila po 2 tydnech, rokojet se rozviklala tak, ze jsem myslela, ze praskne, predni kolo rachtalo a v terenu ti v nem dite skace jak na trampoline. Des bes, hlavne ze za nej chteji asi 20.000. Kdyz jsem pak koupila viper za 9.900 byla jsem nastvana, ze jsem to neudelala hned. Sportak ti ted nezmerim, kocar mam garazi a hlidam dite, tak tam nepoletim.Ale proti casualplay je nizsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
6.12.14 12:42
@Teufi píše:
Zeptám na šisování potahu? čekám mimio v červnu a dost jsem četla že barvy blednou. díky

mam cernou variantu a barvy jsou porad cerne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
913
6.12.14 12:59

Mně nešisuje, mimouš se narodil v březnu, od tý doby jezdíme. A přestože jsem nechtěla černý, po zkušenostech jsem ráda, že zvenku černý je :-). Jinak se dá v pohodě sundat a vyprat. Ale ta bíla se tolik nevypere, zůstane taková zašla, ale nechci prát navíc, abych zase nezničila tu černou zvenku, to se ale nedá asi nijak vyřešit, když zevnitř ho černý nechci :-). Zkus změřit zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4489
6.12.14 13:25

Mám model 2012 a nemůžu si ho vynachválit. V hluboké mi prcek vydržel 9 měsíců a to je rozený konec sprna, takže i přes celou zimu s fusakem. Pořizovala jsem černý a pořád je krásný jako nový, jak hluboká korba, tak sporťák. Od dubna budu jezdit zas a už se na to hrozně těším.
Jen varuju, že já osobně as 2× píchla, tak je dobré mít doma duši v záloze ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
913
7.12.14 22:50

Od země po konec boudy vzadu u zadního kola 107cm, sedačka cca 80 cm (jako ta část, co v ní mimouš leží :-). Ještě něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
8.12.14 19:45

Děkuji

@achesa1 píše:
Od země po konec boudy vzadu u zadního kola 107cm, sedačka cca 80 cm (jako ta část, co v ní mimouš leží :-). Ještě něco?

Tak už asi nemám o čem přemyšlet a do kočárku pujdu. :D
Děkuji všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16098
8.12.14 19:52

@Teufi
Taky ho mám, asi 15 měsíců, a jsem spokojená, ale protože jsem četla hodně o šisování černé, zvolila jsem hnědobéžový, líbí se mi a barva drží perfektně. Výborný je i hluboký košík pod kočárkem, vejde se tam hodně. V autě máme velký kufr, takže skládáme i s korbičkou a vejde se, pak je to na jedno zatažení složené, akorát to skládání šlo z počátku hodně ztuha, než se to ochodilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí