Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, máme jet v lednu na hory a přemýšlím, zda dokoupit zimní přední kola. Dnes jak napadlo trochu sněhu, tak se mi s kočárkem jelo docela špatně a to u nás moc sněhu není. Tak jsem začala mít docela obavy z těch hor, ale zase se mi nechce koupit kola, když nevím, jak moc to pomůže. Máte je některá? Stojí ten kup za to nebo to budou vyhozené peníze? Díky za odpověď ![]()
@BlueFairy Právě nejde přehodit a ty přední kolečka to moc v tom sněhu nedávají. Ale jak říkám, u nás se to ještě dá, ale mám strach z těch hor a ještě jeden kočár se mi kvůli pár dnům kupovat nechce ![]()
@evcaB no já se obávám, že hory nedá. Měli jsme ho chvíli jako náhradní ze servisu, jako naschvál když jsme jeli na víkend na venkov a katastrofa
nedal pomalu ani pěšinky, natož hory (a to byl tenkrát podzim, žádný sníh)…
@BlueFairy No to už mi manžel taky říkal, že leda ho táhat za sebou, ale nevím no
Třeba by ty terénní kola pomohly, uvidíme a přinejhorším budeme muset vymyslet něco jiného. Kdyby malej seděl, tak sáně, ale bude mít v tu dobu 4,5 měsíce, takže bude v hluboké korbě.
No a nějaká dobrá duše by vám je třeba za 500,– nepůjčila? Jako jen na ty hory??
@BlueFairy Jako kdyby mně někdo řekl, že ty kola pomůžou, tak koupím klidně nové, ale právě nikoho s tímto kočárkem neznám, tak se ani nemůžu zeptat ![]()