Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den maminky, prosím o radu, mám kočárek Jané muum a bohužel neměl v základní výbavě nánožník. Proto uvažuji o některém z univerzálních nánožníků Emitex nebo od Pinkie. Vyzkoušela jsem a jdou tam oba ale teď nevím který vybrat. Nemáte někdo zkušenosti pro a proti u těchto tipů? A ještě se zeptám, jak dlouho jste používali nebo používáte a myslím jednu zimu a pak dítě začne chodit a kočárek nepotřebuje. Malá je narozená v srpnu a začíná pomalu chodit. Díky ![]()
Mam nanoznik od pinkie, spokojenost, mela jsem ho teda na golfkach. Na firkon nam nejde. Ale syna vozim v kocaru i ted a nanoznik tam ma. Tak si myslim, ze 2 sezony ho urcite vyuzijes.
Ja teda nanoznik na kocaru vyuzila hodne malo, mela jsem fusak od emitexu, kde je ta spodni kapsa uzpusobena na boty, nanoznik mi prisel malo na zimu pro sotva chodici deti, stejne byli vetsinu casu v kocaru, prvni syn vyslovene odmital chodit ve snehu.
Nekdo bude mit asi zcela opacnou zkusenost, ale rocnimu diteti bych dala fusak ![]()
Nánožník jsem neměla a nikdy mi nechyběl. S koupí bych nespěchala, leda až zjistíš, že ho fakt potřebuješ. Já používala fusak 2v1 - v zimě zimní - a bylo to 100× lepší (a levnější).
No zalezi na fusaku, davam fusak i nanoznik. A nanoznik jsem dost vyuzivala, kdyz bylo jeste teplo na fusak.
Když já myslela nánožník a dotoho fusak nebo se to tak nedělá? Pinkie se mi líbí moc ale říkala jsem si, že se raději zeptám na zkušenosti.
![]()
Nebo holky myslíte, že zimní oblečení, fusak od Emitexu a nánožník bude na zimu moc? Čekám asi velké mrazy
Jen si chci být jistá, že bude malá v teple a že nic nezanedbám:)
@Zuzzina píše:
Nebo holky myslíte, že zimní oblečení, fusak od Emitexu a nánožník bude na zimu moc? Čekám asi velké mrazyJen si chci být jistá, že bude malá v teple a že nic nezanedbám:)
No odvozila jsem tak tri deti a studeny nebyly
mi to prijde moc, emitex fusak nikjdy neprofouknul.
Ja pouzivam fusak a na to nanoznik. Mam rada,, uhlazeny,, kocar:-) nastesti u obou kocaru ( xa a valco snap) nanoznik mame.
Já ho na MUUMika měla a používala ho hodně, nechávala jsem si ušít na míru zateplený s límcem, takže když mrholilo nemusela jsem tahat pláštěnku, mlaďas jí totiž nesnáší ![]()