Přečalounění kočárku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
566
16.1.15 12:49

@Oňulínka Jestli chápu dobře, jde o barvu vnitřku toho sportovního kočárku (fotky sportovních kočárků tohoto typu roku 2014 jsou snadno dohledatelné, našla jsem hned). Asi bych to řešila ušitím vložky do kočárku v té šedé barvě. Šedý návlek na madlo se dá také ušít. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4623
16.1.15 13:05

@Naty12 Ano, jde o barvu. Chtěli jsme šedo-zelenou kombinaci s tím, že sporťák musí být šedý, aby nebylo hned a tolik vidět ušpinění. Tenhle kočárek byla láska na první pohled. Protože jsem už při objednávce narazila na celozelenou variantu, u které byl psán model 2014, radši jsem se v obchodě ujistila, jestli opravdu dostanu kočárek šedý (fotky totiž byly šedé, ale název výrobku byl model 2014, který je celý zelený). Prodávající mě ujistil, že dostanu šedý. Když jsem rozbalila krabici, vybalila jsem zelený :zed:
O vložce jsem taky přemýšlela, ale když tam teď posadím dvouletého syna v zimním oblečení, má tam místa akorát, takže s vložkou nebo s fusakem by se tam určitě nevešel :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4623
16.1.15 13:10

Jinak holky, opravdu se mi to povedlo sundat :dance: :mrgreen: U té opěrky nohou byly vespod pod látkou schované šroubky, kterými se ta látka odšroubovala od konstrukce a zbytek šel sundat rozepnutím patentků, zipu a přivázaných šňůrek :) Dokonce jsem i ze sedačky vyndala tu sololitovou desku, ale z opěrky zad a na nohou vyndat nejde, tam je to zašité (rozpárat a vyndat opěrku a znovu zašít by se to ale dalo) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
16.1.15 13:15

@Oňulínka Tak pokud bude fusak, vložku nepotřebuješ. Vložku jsem myslela na období bez fusaku. Já mám také světlý kočárek, i když jsem ho nechtěla. Řeším vložkou nebo fusakem a jediné co je na kočárku špinavé je madlo - než jsem začala řešit, syn ho upatlal :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
16.1.15 13:17

@Oňulínka já jsem to měla podobné u Concorda myslím. Rozpárala jsem to a našila si tam sucháč ;) jinak záleží, jaký je to matroš. Určitě bych to neorala v prášku, v těch lemech a spárách by se ti usadil a sypal se. Já jsem právala všechno buď v tekutém Arielu nebo Ariel kapslích a v klidu. Taky záleží na špíně; jestli chceš jen obnovit zašmudlané a ovonět, stačí i na ruční. Ale myslím, že všechno přežije čtyřicítku bez nějaké úhony :D a pokud tam máš nějaké sucháče, tak na ně lepni nějaký starý hadřík nebo něco, ať ti to v pračce nevytahá nitky. A všechno jsem vždycky ždímala a úplně v pohodě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4623
16.1.15 13:22

@Naty12 To vím, já jsem psala, že s vložkou nebo s fusakem by se tam nevešel :).. Já mám pocit, že ta vložka zase ještě zmenší prostor v kočárku nebo ne? Proto jsem myslela, že kdyby se to jen pošilo látkou bylo by to nejlepší, ale záleží na tom, jestli by to vůbec šlo a taky kolik by to stálo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4623
16.1.15 13:29

@BlueFairy Tak paráda :) Je fakt, že já taky všechno prádlo peru na 40, i když píšou 30 :D Taky jsem myslela, že bych to rozpárala a našila tam suchý zip, aby to bylo připravené na praní :)
Tak sundat se to dá, pod šicí stroj se to vejde, když se vyndají ty sololitové desky, tak teď už jen najít čalouníka, který by to udělal a zjistit cenu :) Naděje na nový kočárek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
16.1.15 13:35

@Oňulínka Tak jasně, že by to bylo nejlepší. Já jen přemýšlím o variantě, kdyby to bylo cenově přehnané. Já jsem vložku kupovala i z toho důvodu, že syn mi šel do sporťáku v 7 měsících a v tom kočárku byl takový zapadlý. S tou vložkou se mu tam sedělo líp. V roce a půl až v roce a třičtvrtě, tam ta vložka také nevadila, a to nemám moc velký kočárek a syn je na svůj věk velký. Ještě mě napadlo, jestli se nedá vyměnit sportovní nástavba za jinou barvu. U mého kočáru bylo možné vzít si korbičku třeba modrou a sportovní nástavbu třeba černou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4623
16.1.15 13:44

@Naty12 já jsem taky nad vložkou uvažovala a úplně ji nezavrhuju :) Určitě to je jedna z možností, kdyby přešití bylo drahé nebo nemožné.. S tím sporťákem by to asi nešlo, protože prodávají jen komplety s korbičkou a i kdyby by šla koupit jiná, nemají tmavě šedou barvu, jen světlou :? Ta tmavě šedá se vyráběla do roku 2013 a od 2014 už jsou ty sporťáky jednobarevné a v případě šedé to není tmavě šedá, ale světlounká..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
16.1.15 13:54

@Oňulínka Aha… Takže chtěli inovovat a přitom to jen pokazili… Asi tam mají jenom chlapy, protože každá normální ženská by jim vysvětlila, že je nejlepší zachovat tmavé vnitřky sporťáků :think: Tak ať se výměna látky na kočárku podaří a nezruinuje Vás to :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4623
16.1.15 14:03

@Naty12 Přesně tak, loňský barvy jsou hrozný, proto jsem byla ráda, že jsem „sehnala“ model 2013. A ono houby, mám doma zeleného vodníka :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
19.7.15 19:36
@Anonymní píše:
Co je to za kočárek? Nevím snad o žádném, ze kterého by nešel sundat potah :nevim: Každý jde přešít, já se tím zabývám, proto anonym, aby to nebyla reklama a zatím nebyl žádný sporťák, co by nešel :mrgreen: Korby ano, tam je s vaničkou problém, ale se sportovní verzí ne a komplet, úplně celý vyjde okolo 2000,–

Dobry den, muzete mo prosim napsat zpravu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
11.2.19 14:25

Dotaz

Dobrý den, ještě se zaobírate přečalouněním korbček? Děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí