Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Takt o vybal a zkuz. Ale mala by byt stejna…Když potahy z nove kolekce sedi na starou..Tak by to mělo byt na stejno…
Já to mám ve sklepě zabalené, musím počkat na manžela až přijede, buď tenhle víkend, nebo až ten další, tak jsem taková nedočkavá
. Nesmím tahat nic těžkého, tak to nechci pokoušet, ono přeci jenom to něco váží a ještě manipulovat tam s tim břichem
.
Když to nechceš vybalovat, mrkni na netu na reálné parametry a změř výtah ![]()
Jinak by pomohlo doplnit typ x landeru, je jich spousty, růtné rozvory kol ![]()
@Boudice23 píše:
Když to nechceš vybalovat, mrkni na netu na reálné parametry a změř výtah
JJ to jsem koukala a jestli jsem to z těch parametrů dobře pochopila, tak by to mělo být 61 cm, zkusím přeměřit
a jestli se tam kočárek nevejde…
![]()
Tak hold do vytahu sundas jedno zadni kolo…sice je to pakarna, ale da se to
To jde? To by bylo docela dobrý, musíme to s manželem všechno vyzkoušet
. Tahat všechno ze sklepa, nákupy, věci a ještě malýho
![]()
Máme X-lander starý typ trojkolku, kde je šíře mezi zadními koly větší kvůli stabilitě kočárku, vešli jsme se vždy všude. Pokud je šíře větší než obvykle, brzy si vychytáš manévr, kterým dáš za roh futer nejdřví jedno kolo, zbytek projede snadno. Asi to takto nevysvětlím, ale určitě byste na to používáním přišli. Ale pochybuju, že bude mít čtyřkolka nějakou větší šíři.
@zuzkasim píše:
Máme X-lander starý typ trojkolku, kde je šíře mezi zadními koly větší kvůli stabilitě kočárku, vešli jsme se vždy všude. Pokud je šíře větší než obvykle, brzy si vychytáš manévr, kterým dáš za roh futer nejdřví jedno kolo, zbytek projede snadno. Asi to takto nevysvětlím, ale určitě byste na to používáním přišli. Ale pochybuju, že bude mít čtyřkolka nějakou větší šíři.
uvidíme, ono do výtahu by se vešel, ale kvůli dvěřím tam bude chybet asi kousíček, abych ho dovnitř zavezla, necháme se překvapit
.
Ja mam Xladner Xmove a do vytahu se dostanu bez problemu ale je pravda, ze mame trochu vetsi vytah a myslim, ze se s kocarkem do vytahu urcite dostanes a kdyz ne tak sundas jedno zadni kolo ![]()
@Peeetha píše:
Ja mam Xladner Xmove a do vytahu se dostanu bez problemu ale je pravda, ze mame trochu vetsi vytah a myslim, ze se s kocarkem do vytahu urcite dostanes a kdyz ne tak sundas jedno zadni kolo
My máme právě ještě ten starý výtah
ale s tím kolem už mi tu někdo říkal, to určitě vyzkoušíme
, děkuji za nápady.
@pucinka1 jj ty stare vytahy jsou docela uzke mi mame nekdy problem vejit do nejake obchodu kdyz jsou uzke dvere ![]()
Jsou hrozný, máme problém i když něco stěhujeme, poslední to byla pračka, dole jsme jí naložily, protože tam šly dveře otevřít víc a vyjedeme nahoru do patra a už jsme jí z výtahu nedostaly
. Zlaté ty výtahy v těch vysokých panelácích, kde mají i ty nákladní
.
Ahoj holky, prosím je tu někdo, kdo měl oba tyto kočárky, nebo třeba někdo, kdo je přímo v krámě prodává? Mám takový asi trošku blbý dotaz, ale je rozměr šíře zadních kol stejný jak u staré verze, tak u nové? Měla jsem dříve starší verzi a teď jsem si pořídila novou verzi. Zatím to mám zabalené, ale přijde mi, že šíře mezo koly je větší a nedostanu se ním do výtahu
. Děkuji.