Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Tomu díťátku to stejně bude jedno
A na ostatní bych nekoukala ![]()
Tak počkej až to bude jasný.. Jinak pro mě fialová barva je mimo mísu, takže v tomto neporadím.
Nebude to blbé (pokud to tedy není fialovo/růžová). Jinak nepoužitý kočár z tohoto důvodu ve většině obchodů vymění za jinou barvu. Alespoň tedy když jsme to řešili my nebyl to nikde problém.
Pohlaví je jasné až po porodu. Do té doby se do dá nazvat „téměř jisté“,ale nikoliv jisté..Fialovou barvu miluju..Nevidím problém, vozit kluka v kočárku barevné kombinace fialová-šedá.
Já mám syna a též mám fialovo-šedý kočár, moje kamarádka taktéž ![]()
Myslím, že to ničemu nevadí.
U nás by to asi neprošlo přes manžela. ![]()
Já kupuju malému i fialové oblečení, kdybych se měka držet jen modré a zelené, tak se zblázním…neřeš vůbec tohle, je to v pohodě ![]()
Nebude
máme tyrkysově modrý kočár a klidně v něm budu vozit i holku ![]()
Záleží na fialové, jak moc je fialová. Ale já kluky tak vozila ve fialově černém.
Já měla na kluka vínovo šedý a úplně v pohodě jsem ho v něm vozila
![]()
@PeBe24 píše:
Ahoj holky, jen se chci zeptat na případné vození mimča KLUKA ve fialovo šedým kočáru? Čekáme snad holku a mám ho pro ni vybraný, jenže stále váham… Co jak se z holky vyklube kluk? bude moc blbé ho vozit ve fialovým kočáru?
fialova jako aby to nebylo holcici? to uz holky usurpovaly uplne vsechny barvy?
jinak pro kluka jsme schvalne vybrali vozik za kolo cerveny, kvuli bezpecnosti.
Pro hplku jsem si vybrala sedozeleny, takze fialovosedy fakt klukovi nevadi.
@PeBe24 píše:
@Pudloslava Tak to asi ne, a ani mi nejde o mne, ale o to jak by se na to divalo okoli, i kdyz mi to muze byt tak nekde… Ale i tak si spis dokazu predstavit holku v modrym, nez kluka ve fialovym, ale tak co…
vis my, co mame kocary z xte ruky zadarmo tyhle problemy fakt nechapem.
Moji kluci dokonce semtam nosej neco ruzovyho, kdyz je to jinak prakticke - trebas merinove kusy.
Podle mě jde fialová i pro kluka. Já mám dvojčata páreček a občas si věci půjčují jeden od druhého. Takže můj syn už jezdil v růžové autosedačce, hraje si s panenkami i růžovými hračkami a je mu to upřímně jedno. Kočárek jsem měla modrý takže si lidé často mysleli že mám dva kluky. Oblečení mu od sestry sice nedávám, ale když byl miminko tak ho babička oblékala do růžových bodíček často.