Maxi Cosi Mura 4 vs X-lander

53
12.1.15 14:59

Maxi cosi mura 4 vs x-lander

Ahoj holky máme x-landra a Malej se mi do korby skoro uz nevejde teprve mu budou dva měsíce, ale je velikej ma 58cm a 5720g je mura lepší řešení? Popr. s jakým kočárem jste spokojene? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1437
12.1.15 15:38

@Mirhuska A proč nedat sporťák do lehu a dát dítě ve fusaku do něj? Nevidím rozdíl mezi korbou a dolů položeným sporťákem, krom toho, že je sporťák větší. Některé kočárky s vložnou taškou jsou už pro děti novorozence, ti také leží ve sporťáku. Myslím, že kupovat novou trojkombinaci je zbytečné, když už, tak nějaký hluboký - roan marita nebo inglesina magnum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
12.1.15 16:00

Možná bych zkusila vypátrat jestli nejde korba z maxi cosi na x landera. Někde jsem na to narazila, ale ruku do ohně za to nedám. Jinak bych na tu dobu cca 4 měsíců než půjde do sporťáku pořídila něco jako inglesinu nebo roan, tam se v pohodě vejdou velké děti. Do sporťáku bych takto malé miminko nedávala. Chtěla bych na něj vidět. V případě, že nemáš x move, který je otočný. TO bych pak pořídila vloženou tašku. Mám třeba tašku od teutonky a te je celkem velká. Plní to částečně funkci fusaku, takže pak už by tě do té tašky stačil tenčí fusak, aby se miminko vešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
277
12.1.15 17:29

X lander má ty hluboké korbičky fakt malé :(.Minule jsem měly a jinak jsem s tímto kočárkem maximálně spokojená, v terénu a tak, ale hluboká korba je maličká. Moje dcera byla drobek, ale teď řeším jestli na druhé dítko nemám pořídit jiný kočár. Narodit se má v červnu a tak ho tam na zimu nedám určitě. Zvažuju Concord Wanderer, Jané slalom pro nebo právě Maxi cosi mura 4.Maxi cosi někdo kritizuje za to že bouda u sporťáku v leže málo chrání miminko. To X lander má tu boudičku suprovou. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
12.1.15 18:35

Já bych si landra nechala a koupila ještě hlubokej kočár, jenže jsme zatím v malým podnájmu 2kk bez balkonu a kočár máme v bytě není tu ani kočárkarna :,( a příteli se líbí sportak me i ta korba, ale teď řeším otázku-četla jsem, ze je hodně široké já do některých dveří se nevejde a musí se otvírat obě dvě křídla, tak jsem z toho jelen :nevim: takhle mam malého v landru-je tam jak sardinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
12.1.15 18:37

*ten maxi cosi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
277
12.1.15 18:41

@ mirhuska nevím který rok výroby kočárku máte ale ty novější mají mít kola užší, problém s širokými koly měly starší modely. Já ten kočár měla moc ráda, ale je vidět jak je tam prcek narvaný :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
12.1.15 19:08

A co menší fusak, tento vypada celkem naducane. A na prcka třeba flees overal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
12.1.15 19:43

Fusak je vyndanej a ten můj Drobek je tam stejně tak tak… :/ fotka je navíc focena na před Vánoci snad i po kontrole a teď kdyz jsme byli na KO tak za 18dni nabral 920g, takze mu budu muset vysvětlit, ze nesmí tolik papat otesanek jeden :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
277
12.1.15 21:12

Buď ráda že jí, já měla malou co špatně jedla už od narození. My pak byli vděční doslova za každý gram. V roce vážila 8kg. Proto se nám do kočárku taky vešla :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
12.1.15 21:34

Je tak to je mi líto, já jsem rada a moc tydne mi nabírá 400g+ sice je prisatej dá se říct imrvere, ale já jsem rada a hlavně, ze je zdravej a to přeju i všem ostatním samozřejmě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
12.1.15 21:40

Ahoj, já mám Maxi cosi Mura 4 a byla jsem moc spokojená. Holku mám říjnovou a do kočáku se vešla i s péřovým fusakem a k tomu je kočárek skladnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
16.1.15 22:25

Prosím vás vleze se mi do maxi cosi mura 4 tak 6 mesicni dite aj s fusakem? ma dost mista v korbicce.. je dobry ten kočar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
17.1.15 08:17

@Mirhuska Tak to je ho fakt kousek :). Štastnou ruku při výběru :D A co hartan nebo gesslein. Ty vložené tašky jsou celkem prostorné a když je vyndáš, tak tam lze přidat ještě takový U díl, který sporťák udělá uzavřenější. No ale asi už máš nejspíš vyřešeno. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
17.1.15 09:17

Jj už máme vybráno :lol: korba je o hodně veliká :) a já, malej i přítel jsme spokojeni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí