Kočárek - Prampol Twister

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
89
17.1.15 20:21

Prampol Twister

Zdravím chtěla jsem se zeptat jestli máte zkušenost s tímto kočárkem, byla to ‚láska na první pohled‘ a navíc když jsem si zjistila cenu která je skvělá, mám trochu strach aby kočárek za něco stál, abych nekoupila nějaký „šmejd“…Konkrétně je to značka prampol twister…díky za odpovedi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
606
17.1.15 20:42

Netusim, ale je krasny :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
17.1.15 20:45

Klasický polský kočárek, dobrý jako všechny ostatní, žádný konstrukční problém na něm nevidím, vše jsou to standardní díly. Jen pokud je trubka od madla kulatá, tak ty často praskají/v tom plastovém kloubu/, pokud je oválná tak to bude OK.
Kočárek má dvojbodové uchcení korby, takže se tam připevňuje trochu složitějí, dnešní moderní kočárky mají už jednobodové uchycení, které jde vytáhnout a zacvaknout do rámu jednou rukou.
Celkově se jedná o levnější variantu. Problém bych viděl u sporťáku, který má potah na nohy z látky, stejně tak hrazdičku. Bude to upatlané a zašpiněné od bot a bude se špatně čistit.
Běžně se dnes používá ekokůže, nebo certifikovaný igelit ( bez ftalátů a neukousnutelný)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
17.1.15 22:25

@jakanas to mě hnedka napadlo - typicky polák :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
17.1.15 22:28
@BlueFairy píše:
@jakanas to mě hnedka napadlo - typicky polák :palec:

ale v tom opravdu nevidím problém. Většina těch polských kočárků je na vysoké úrovni, Třeba takové tako je také pouze klasická skládačka z prefabrikovaných dílů a kočáry jsou velice kvalitní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
17.1.15 22:30

@jakanas však já nic neříkám, jen mi přijdou všechny na jedno brdo ;) kamarádka měla taky jeden podobný a moc si ho chválila. Akorát mně se na tom nelíbí ty „chytky“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí