Kočárky Zippy PIA, WAVES

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1150
24.11.15 11:19

No je tam napsáno, že se nevztahuje na poškození materiálu v důsledku dlouhodobého působení sluníčka a že barva se tím může změnit, no asi bude cesta, ale blbě prokazatelná, jedině to zkusit přes něco jiného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
24.11.15 17:33

@bobule86 jop, tak mame ten samej zarucak :)
Otazka co je dlouhodobe pusobeni slunicka.. Ale kdo by se s nima chtel dohadovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
994
25.11.15 08:04

Tak my mame bezovl hnedy zippy natural a nic se nevysisovalo. Jesteze tak. Asi je nejaka blba ta seda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
26.11.15 00:17

@Danullaa No mně taky ne, mám hnědo zlatou Piu, kamarádka zelenou Piu a taky v poho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
12.1.16 08:16

Ahoj, mohla bych se zeptat uvažuji o koupi kočárku Zippy…vzhledově se mi více líbí Wave nebo Natural, ale zase u Pia se mi líbí, že má tu konstrukci, kde není ta tyč mezi koly…ale zase nevím jak moc je kočár stabilní, když tam není ta tyč mezi kolečky, jaké máte zkušenosti? Ještě jsem četla, že u těchto kočárků je možnost výběru ze dvou konstrukcí, je tedy možné využít konstrukci bez té spojovací tyče u koleček pro kočárky Wave nebo Natural, nevíte někdo? Na hlubokou verzi jsem četla pozitivní recenze, ale na sporták jich bylo méně a už tak pozitivní nebyly, jakou máte s kočárky, hlavně sportákem zkušenost vy, co vám nevyhovuje? Díky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2138
15.1.16 09:10

@aktena_m jako sportak uz bych si ho nekoupila na korbu se tesim u druhyho, pro me byla nepritomnost tyce u kocaru jedna z podminek sem hoden vysoka a kopala bych do ni, stabilitu kocar ma dobrou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
15.1.16 09:50

@Menorka a co ti na sporťáku nevyhovuje? Jezdíš sním nebo jsi kupovala jiný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.1.16 21:14

ZIPPY PIA

Krásný večer,
vlastním Zippy Pia zelený-ten odstínovaný, pro mě nejkrásnější ze všech!!(v současnosti u mne na prodej) Úžasně prostorný, lehoučký, atraktivní vzhled i komfort. Nechala jsem si na něj ušít kožešinové doplňky, každý se za námi otáčel, vyptával se, kde jsme ho koupili, opravdu luxus. :srdce: :* :) :D :lol:

Pro mě také naprostý favorit, zamilovala jsem se do něj ihned v obchodě!!

CO SE TÝČE BARVY!!! ABSOLUTNĚ SE NEZMĚNILA ANI S PŮSOBENÍM SLUNÍČKA, JE STÁLE JAKO NOVÝ!!
DOPORUČUJI!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
1.2.16 20:15

No já mám ten svůj ted v reklamaci, u sporťáku mi vylezla výstuha boudy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
2.3.16 22:27

Zippy pia

Preji dobry vecer. Pridam par postrehu. Vychytavky jako je sitka proti hmyzu, velikost atd. jsou super. Kazdy se otoci a pta se na podrobnosti o kocaru. Bohuzel největší problem mame ze nam kocar jezdi jen po trech koleckach, misto po ctyrech a tahne do strany. Evidentne je nepovedeny spodek ktery se po zatizeni krouti.Mame bez spojovaci tyce zadnich koleček. Kocar se tim padem spatne a tezce ovlada. Podle prodejce je vse v poradku, protoze prazdny na rovne podlaze jede spravne. Takze ikdyz nerada nedoporucuji!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
18.4.16 11:41

Ziipy Pia

Přesně tak, podvozek kočárku je velice nekvalitní. Brzdy, jsou z nekvalitního plastu, kdy časem praskají, po zatížení se kočárek prohne a zadní kola hází osmu. Už jsem byl 4× na reklamaci zadních koleček, dále se i pneu během 2 měsíců totálně sjelo. Výhoda je asi pouze jeho velikost. Také ho nedoporučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
6.11.16 21:41

Ahoj, mam na vas dotaz…mame Zippy Piu. Za me jako korba super. Krasny kocarek, prostorny a kazdy chvalil, jak je krasny. Bohuzel uz v 5ti mesicich jsme presli na sportak a to je teda katastrofa. Asi jsme se pri koupi moc na sportak nezamerovali a videli jsme hlavne krasnou korbu. Takhle je to hnusnej kocar, bouda jde jen do 2 poloh…bud uplne sklopit dolu nebo uplne nahoru, nic mezi tim. Slida je volna, vsude tam fouka…fakt sileny. O brzde nemluvim…ta nefunguje. Brzdi, ale odbrzdit nejde. Ale ted mam problem. Chtela jsem dat do kocaru fusak a nevim, jak tim prostrcit ty popruhy, kdyz jsou vcelku a nejdou nijak rozdelat. To jsou vsechny kocary takhle pitomy nebo jen Pia? I u jidelni zidlicky mame rozdelovaci popruhy. Fakt uz jsem vytocena a mam chut hodit ho ze skaly. A to ho mame 8 mesicu. Mate prosim nekdo nejakou radu? Jinak ho budu muset vezt do obchodu panu majiteli, at mi to ukaze. Ale prodat pan umi, to se musi nechat :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
7.11.16 06:26
@Ellabela píše:
Ahoj, mam na vas dotaz…mame Zippy Piu. Za me jako korba super. Krasny kocarek, prostorny a kazdy chvalil, jak je krasny. Bohuzel uz v 5ti mesicich jsme presli na sportak a to je teda katastrofa. Asi jsme se pri koupi moc na sportak nezamerovali a videli jsme hlavne krasnou korbu. Takhle je to hnusnej kocar, bouda jde jen do 2 poloh…bud uplne sklopit dolu nebo uplne nahoru, nic mezi tim. Slida je volna, vsude tam fouka…fakt sileny. O brzde nemluvim…ta nefunguje. Brzdi, ale odbrzdit nejde. Ale ted mam problem. Chtela jsem dat do kocaru fusak a nevim, jak tim prostrcit ty popruhy, kdyz jsou vcelku a nejdou nijak rozdelat. To jsou vsechny kocary takhle pitomy nebo jen Pia? I u jidelni zidlicky mame rozdelovaci popruhy. Fakt uz jsem vytocena a mam chut hodit ho ze skaly. A to ho mame 8 mesicu. Mate prosim nekdo nejakou radu? Jinak ho budu muset vezt do obchodu panu majiteli, at mi to ukaze. Ale prodat pan umi, to se musi nechat :-).

Dobrý den, sice tento nemám, ale zkuste se podívat, jestli jde sundat někde látka ze zadu sedačky a vytáhnout pásy tam. Skrz zádovou opěrku. U většiny kočárků se spojenými popruhy to tak jde. Celé se vytáhnou a potom zase vrátí zpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí