Kočárky Zippy PIA, WAVES

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3
19.7.15 20:02

Ahoj, Já mám kočárek Zippy natural oranžový. Měřím 171 cm a jsme s ním nadmíru spokojená. Krásně se ovládá, je poměrně lehký. Akorát jediná malinká chybička je to, že je docela málo skladný. Mám pouze felicii a do kufru narvu kolečka. Musím říci, že ostatní kočárky jdou skládat více. V Plzni v superbaby jsem ho kupovala. Paní byly velice ochotné, vše mi ukázaly. Další malinké mínus je to, že jsem dala vyprat jakoby matraci v korbičce, dala jsme to pouze na nejjemnější praní a nejkratší program a stalo se mi, že se ta výplň lehce zcucla, takže jsem to musela rozpárat, pokusila jsem se to narovnat a dávám na to potah, protože myslím, že by to znova pračku nepřežilo. Nevím, třeba jsem to měla prát pouze v ruce. Ale zase si myslím, že když je to dělané pro děti, tak se musí počítat s tím, že se to zašpiní. JINAK SPOKOJENOST. Už se těším, až vytáhnu sportovní korbičku. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
19.7.15 20:16

TAk to já jsme na tom byla podobně. Byla jsem si ho okouknout v listopadu, rodit jsem měla na konci února. Bxylo mi řečeno, že když jsou vánoce, že to bude trvat a že přesně ještě neví, kdy budou po vánocích objednávat a tak..takže jsme ho doma měli od listopadu :lol: a vůbec to nevadí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
6.9.15 12:27

Ahoj Maminy,
máme tento kočárek 9měsíců. Po měsíci jsme reklamovali kolečko, jelikož po měsíci provozu se rozpadlo. Za dva měsíce odešlo druhé. A to nemluvím o tom, že při prvním nafouknutí se zbortil ráfek hned první den a hned jsme vše reklamovali.. Z těch devět měsíců jsem ještě musel 6× lepit duši, jelikož je plášť pneumatik tak slabý, že duši propíchne sebe menší trn. Stačí procházka kolem Labe po cyklostezce a je hotovo..

Nikomu nedoporučuji a mám pocit, nedejte na diskuze, mám pocit že je zde víc prodejců než uživatelů!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
6.9.15 12:28

Ahoj Maminy,
máme tento kočárek 9měsíců. Po měsíci jsme reklamovali kolečko, jelikož po měsíci provozu se rozpadlo. Za dva měsíce odešlo druhé. A to nemluvím o tom, že při prvním nafouknutí se zbortil ráfek hned první den a hned jsme vše reklamovali.. Z těch devět měsíců jsem ještě musel 6× lepit duši, jelikož je plášť pneumatik tak slabý, že duši propíchne sebe menší trn. Stačí procházka kolem Labe po cyklostezce a je hotovo..

Nikomu nedoporučuji a mám pocit, nedejte na diskuze, mám pocit že je zde víc prodejců než uživatelů!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
6.9.15 17:16

@Honza 123

My kočárek používáme osmý měsíc, nereklamovali jsme zatím nic. Kolo máme lepené jedno jednou, ale ne kvůli nějakýmu kamínku, ale kvůli připínáčku… Jinak jsme s kočárkem nachodili přes 1000 km, ve městě i v terénu a vše drží. Jediné, co mi vadí, že jak byla ta vedra, tak nám kočárek pěkne vyšisoval z tmavě šedé do fialova…

Prodejce nejsem, nedělám si iluze, že kočárek vydrží na druhé mimčo, ale za mě teda zatím stále spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
12.10.15 19:25

Ahojky a prosím nevíte některá o prodejně v Praze co by měly Kočárek Zippy Waves? Vím že je na 100% v Benešově, ale je to celkem daleko jen na to okoukání a zpátky :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
994
14.10.15 20:23

Myslím, že v Praze není prodejna.
Viz: http://www.domexim.cz/…dejni-mista/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
16.11.15 12:15

@Danullaa Ahoj, omlouvám se že ruším, ale chtěla jsem se zeptat na vajíčko Zippy Pia? Používali jste ho? Je kvalitní a dobrý??? Moc děkuji. Ve středu jdeme na odběr vajíček a pak nás čeká transfer, bohužel už jsem těhotná byla, ale nevyšlo to. Zippy Pia choco je náš favorit a jiný kočárek není, jen s manželem řešíme jaké je vajíčko? Moc děkuji Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
994
16.11.15 14:25

No, kocarek je super. Je opravdu moc dobry. Mala uz ma sest mesicu a do hluboke korby se krasne vejde i se zimnim fusakem. :palec:
A je velmi lehoucky. 2× denne vynasim rozlozeny kocarek do prvniho patra a zase snasim. Fakt v poho.

Vajicko…no nevim. Nase mala se narodila 2,78kg. Byla teda dost mala a ve vajicku blve sedela. Je to na vetsi deti. Narodila se v kvetnu tak jsme zadny fusak nedavali. Ted v zime by to bylo jine. Byla by v tom vyztuzena lip. Prvni tri mesice jsme pouzivali vajicko pujcene od svagrove z kocarku takko. Bylo mnohem uzsi a melci. Vajicko od zippy je hluboke, malinke dite v nem temer sedi, je tam jaksi zlomene bych rekla. Tek kdyz ma mala pul roku tak uz se tam zase tak tak vejde jak na dylku tak na sirku ramen. A to ma sedm kilo, 67cm. Dost blbe jsou tam resene i pasy. Jsou nizko a ma je jakoby v urovni lopatek. Takze jdou od lopatek pres raminka. Mely by jit zvrchu a tlacit ramena k sedacce.
Takze vajicko popravde nedoporucuju. My uz vybirame sedacku novou. Vyhoda teda je, ze ma vajicko vlastni nanoznik a oddelavaci strisku.
Kazdopadne spis doporucuji koupit kocar hluboka+sportak a vajicko jine. Treba maxi cosi jsou skvele. Sedi fakt miminkum pekne a vydrzi opravdu az nez bude mimi sedet samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
16.11.15 18:57

@Menorka Ahoj, chtěla bych se Vás zkušených zeptat na názor ohledně vajíčka které patří k Zippy. Jak jste s ním byli spokojené? Nechali jste si ho? Nebo jste si pořídili jiné vajíčko? Moc děkuji Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
16.11.15 18:57

@katyszek Ahoj, chtěla bych se Vás zkušených zeptat na názor ohledně vajíčka které patří k Zippy. Jak jste s ním byli spokojené? Nechali jste si ho? Nebo jste si pořídili jiné vajíčko? Moc děkuji Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
17.11.15 21:32

@andrevo poslala jsem ti zprávu.
ještě na základě info od danullaa připíšu, že kuba se narodil 1.2., měl při propuštění z porodnice 3 kila a v sedačce mi zlomenej teda nepřišel (ale byl teda v zimním fusaku). pásy i dnes, kdy je mu 9,5 měsíce mu rozhodně nejdou od lopatek, ale shora, jakoby od uší přes ramena a ač má 80cm a skoro 10 kilo tak se na šířku stále vejde v pohodě, na výšku už je to tak tak, proto už jsme pořídili sedačku větší (ale ještě nepoužili, zatím ještě chvíli setrváme ve vajíčku :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
994
18.11.15 14:12

@katyszek ty jo…jak se mala vzbudi, tak ji vyfotim v te sedacce…nam tam teda od zacatku nejak blbe proste sedi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
927
18.11.15 14:17

Přidám se znovu do diskuze, tentokrát už s dvouměsíčním prckem :) Nemáme s autosedačkou nejmenší problém. Od první cesty z porodnice jezdí skoro každý den nebo obden do města a dobré. Sedí tam krásně, ikdyž je pravda, že pokud je v kombinéze nebo fusaku tak tam lépe zapadne :) Jen mě napadlo @Danullaa máte tam tu novorozeneckou vložku? Bez ní je tam náš prcek taky zkroucený :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
994
18.11.15 15:08

@adamka00
No myslim, ze tam tu novorozeneckou vlozku mame. Viz treti obrazek. Bez ni se to snad ani pouzit neda. Je to desne tvrdy a dost prave ostre zalomeny.
Zatim mi spi tak jsem vyfotila pozici tech pasu kdyz tam sedi bez ni. Viz druha fotka. Ty pasy jsou proste desne nizko. Ocekavala bych, ze to bude viz prvni fotka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí