ABKM, Nutrilon ProExpert
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
ABKM, Nutrilon ProExpert
Milé maminky, dcera má ABKM a proto jsem jí koupila Nutrilon ProExpert při alergii na bílkovinu kravského mléka od ukončeného 6. měsíce. Nicméně toto UM kategoricky odmítla pít. Hned při prvním cucnutí se otřepala, plus ten výraz
…no, vypovídal za vše.
Otázka zní: co s tím Nutrilonem? Ráda bych celé načaté, ale nijak neznehodnocené balení darovala někomu, kdo by jej využil (vím, že nejsem na bazaru, omlouvám se, snad nevadí). Je mi líto jej vyhodit, exp. 10.12.2017, odebrána jedna dávka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Misheli Ahoj, dcera má také ABKM a tento Nutrilon mi vypije jen v noci, když je rozespalá, tak ho můžeš také zkusit dávat v noci.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Saffiraa píše:
@Misheli Ahoj, dcera má také ABKM a tento Nutrilon mi vypije jen v noci, když je rozespalá, tak ho můžeš také zkusit dávat v noci.![]()
díky za tip, bohužel ale máme takový režim, že večer a ráno kojím. Když jsem jí zkusila dát večer místo kojení lahvičku, bylo zle…v noci spinká bez přerušení, takže tudy cesta nevede
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
On je nahořklý a děti, co na to nejsou zvyklý to odmítají. Můj žrout teda neodmítnul nikdy. Vím, že byla i diskuze, kde to maminky radily přislazovat glukopurem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janina81 píše:
On je nahořklý a děti, co na to nejsou zvyklý to odmítají. Můj žrout teda neodmítnul nikdy. Vím, že byla i diskuze, kde to maminky radily přislazovat glukopurem.
Děkuji, to bych ještě mohla zkusit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit