Může roční dítě Brumíky?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
roční dítě brumíky
Ahoj holky, může roční dítě jíst už brumíky? díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jo, klidně může i křídla z KFC, ale přečti si co v tom je a pak si to rozmysli. Když už mu chceš neco takového dát tak raději upeč domácí bábovku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Muže. Roční Dítě muže už téměř vše. Ale neznamená to, že to je správně. Já osob ne nejsem militantní a dáváme dětem kde co, ale zrovna Brumov neee. Vždyť to není ani Dobrý!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V pohodě, klidně i Oreo a normálně bych dala i bůček už, ať si pošmákne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Raději pec domácí babovku. V tescu mají formy medvídky, tak si kup formu a upec domácí brumiky. Aspoň víš jaké suroviny použijes, že je to cerstve.
Občas brumika ok. Ale domácí buchty/koláč budou bych dala raději.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LenkaN26 píše:
Jo, klidně může i křídla z KFC, ale přečti si co v tom je a pak si to rozmysli. Když už mu chceš neco takového dát tak raději upeč domácí bábovku.
Brumíky nekupuji ani svým školopovinným dětem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@esmeralda44 no může, roční může jíst skoro vše. Ale chutnalas to někdy, to je tak příšerně sladký, že to nejsem schopná sníst celý jako já. Ale tak jako jíst to může, neotraví se.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LenkaN26 píše:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Netopýr1 píše:
@esmeralda44 no může, roční může jíst skoro vše. Ale chutnalas to někdy, to je tak příšerně sladký, že to nejsem schopná sníst celý jako já. Ale tak jako jíst to může, neotraví se.
přesně, nám jich tchyně pro malou poslala strašně moc, mě tuhle svrběl jazyk na něco sladkýho, tak jsem si tam šáhla a šel do koše, ještěže to je schovaný a dostala zatím asi jednoho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo, ale třeba moje roční dítě by snědlo ždibec, a zbytek zahodilo nebo rozplácalo po nábytku - on přeslazené nerad (testováno na narozeninovém dortu od tchýně). Kousek ho neotráví, ale asi bych nedávala, protože to je fakt přeslazené
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Oni bohužel ty rádoby dětské svačinky jsou velice nezdravé, jsou v tom éčka, konzervanty, aby to vydrželo na regálech…Ta čokoláda uvnitř nebo marmoška viděla ovoce či kakao z vlaku atd. Zbytečné vyhazování peněz. Dej dítěti ovoce. Nebo upeč brumly doma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit