Může roční dítě Brumíky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
85295
15.9.16 12:57

@esmeralda44 nezabije ho to, ale proc mu ho davat? Co mu to da krome prazdnych kalorii, zavislosti na cukru a zkazenych zubu? Cim pozdeji s tim zacne, tim lepe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
15.9.16 12:58
@Aishenka píše:
V pohodě, klidně i Oreo a normálně bych dala i bůček už, ať si pošmákne :palec:

Tak bůček snad už ve čtyřech měsících se zelím, vždyť masozeleninový příkrm, nee? A knedlík k tomu, ať si zvyká na lepek :palec:

:D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
15.9.16 13:01
@esmeralda44 píše:
Ahoj holky, může roční dítě jíst už brumíky? díky

Může jíst všechno, co projde jeho trávící soustavou. Takže asi tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
15.9.16 13:08

@esmeralda44 Což o to, může, ale je to fakt humáč, takže já to nekupuju ani 4 leté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LindenSkyHope
15.9.16 13:16
  • Citovat
  • Upravit
25112
15.9.16 13:22

Jak píšou holky, přečti si složení - a to u čehokoliv, co dítěti dáš - a podle toho se rozhodni. Já bych z jednoho za řekněme půlroku vědu nedělala, ale rozhodně bych to nevolila jako pravidelnou svačinu. Výživová hodnota nula nula nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14541
15.9.16 13:25

Rocni Brumika muze, ani v tom slozeni neni nic tak strasneho (coz jsem myslela, ze zajiste bude, kdyz se matky uz jen pri vysloveni jeho nazvu div ne krizuji :mrgreen: ). Ale je v nem spousta cukru a zbytecnych konzervantu a pridanych latek. Domaci je pro deti lepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
15.9.16 13:36

@esmeralda44 no, může… ale nevidím důvod mu je dávat, je to samá sracka :nevim: Radši upeč něco doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
15.9.16 13:54

@esmeralda44 výjimečne to asi neuskodi, ale domácí piškotova bábovka by byla urcite lepší…ale rozhodne to je lepší než dát než dal ročnímu diteti párek v rohlíku s kečupem nebo smažák s hranolkami..nevericne jsem posledne na koupalisti koukala, co dokáží maminky rocnim dětem dat k jídlu..co z tech deti asi vyroste.. :roll: někdy si pak začnu říkat, jestli to s tou zdravou výživou moc nepřeháníme.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
15.9.16 14:16

Proč by nemohlo. Ročnímu dítěti dám vše kromě nepomletých ořechů a pálivého koření. Nemám potřebu si hrát na mistra zdravé výživy. Všeho s mírou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí