Kdy začít s čajem, když kojim?

89
2.9.16 09:37

kdy začít s čajem když kojim

Dobrý den, odkdy jste dávali čaj když jste kojili? Jsou nám 4 měsíce a nevim jestli až začneme dávat příkrm, tak jestli se má dávat i čaj. děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101917
2.9.16 09:39

@rena03 Čaj jsem nedávala, nevidím důvod proč cpát do mimina čas, k pití je voda… a tu jsem nabízela tak nějak od začátku příkrmů plus mínus, i když ji oba stejně začaly pít později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
2.9.16 09:46

Já dávala kmínový a fenyklový čaj na prdíky už prakticky od narození. Ale na pití dostávají moje děti vodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
2.9.16 09:50

Ja jsem zacala davat s prikrmama, ty jsem zacala davat v 5. mesici. Koupila jsem hned ucici hrnek, aby si postupne dite zvykalo na hrnek a neznalo jen prso a flasku. Davala jsem ruzne-vodu, caj, redenou ovocnou stavu…Zalezi na nazoru, nekdo je striktne proti a razi jen nazor kojit, nekdo zas piti dava. Ja piti nedavala proto, ze bych mela pocit, ze maji deti zizen, ale aby si zvykaly na hrnek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
2.9.16 09:56

@rena03
Hned ze začátku asi nemusíš, protože předpokládám, že po zelenině ještě dokojíš a tím se napije… Kdyby už dítko po jídle prso nechtělo, tak nabídnu čaj nebo převařenou vodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31197
2.9.16 10:00

Dcera treba prvni prikrmy jedla krasne (ted neji vubec…), tak jsem davala pote napit. Syn prikrmum moc nedal, dokojovala jsem, piti okusil tak okolo 7 mesicu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
2.9.16 10:20

Já dávala fenyklový čajík od 1 měsíce. Ale jen pár lžiček během dne. Nedávala jsem pit z flašky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15412
2.9.16 11:27

@rena03 V půl roce, když jsem začala s nabízením příkrmu, zkusila jsem dát i napít vodu…no trvalo ještě hodně dlouho, než byla dcera ochotná něco sníst a pít. Čaj pije někdy ráno, ale to už jí jsou 2roky, je zvyklá pít jen čistou vodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
2.9.16 11:55

Až s příkrmy, dřív není potřeba. stejně chvíli trvá, než dítě pochopí techniku sání z různých flašek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
2.9.16 12:07

@rena03 S první lžičkou prikrmu jsem nabídla i vodu na zapití. Jen bych neocekavala chlemtani vody ci caje na flašky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
2.9.16 12:21

@rena03 Moje děti čaj nepijí ani jedno. K příkrmům jsem začala se lžičkou na vodu (pravda, třetí už neví, co je voda na lžičce, ten rovnou do kelímku). Nějak nemám kapacitu pro uvaření čaje, hlídání louhování a pak čekání na to, až vyhchladne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
2.9.16 21:48

@rena03 Ahoj, nedávám vůbec. Mladší dceři je 14m a čaj nezná, kromě MM jen vodu (začala jsem podávat v 7m spolu s příkrmy). Starší je 40m a je též stále na vodě, čaj si dá spíš výjimečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí