Poraďte kojenecké mléčko
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
My používáme Babylove bio z dm nebo Amilk a Hami… já teda převážně kojím dokrmuji jen 90ml 1-3za den… malý má 3m
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja mam skoro 8 tydenni a dokrmovala jsem hami a ted mame babylove a v pohode.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Babylove Bio z dm a nebo z rosmannu Babydream, jsou za hubičku a navíc malé moc chutnají.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vyskúšaj ten nutrilon comfort, malá na ňom v pohode ide, pekne priberá a nerobí problémy. Hlavne, vraj nie je dobré často um meniť, ale je dobré počkať, kým si črievka zvyknú. Veľa šťastia! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja davala Sunar Nutradefence /bila krabice/. Je to uplne jiny, nez klasicky sunar a bylo v nem nejmene ecek. Nutrilon jich naopak mel snad nejvic…nicmene upravili slozeni a jmenuje se to ted Sunar Premium a neni to stejny. Tech ecek je tam vic. Takze bych asi volila Bebu /od Nestle/. Je ale financne nakladnejsi. Rozhodne ale tak malemu miminku neni dobre menit znacku. Dat jedno a nechat nejmene do roka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JaniceB píše:
Ja davala Sunar Nutradefence /bila krabice/. Je to uplne jiny, nez klasicky sunar a bylo v nem nejmene ecek. Nutrilon jich naopak mel snad nejvic…nicmene upravili slozeni a jmenuje se to ted Sunar Premium a neni to stejny. Tech ecek je tam vic. Takze bych asi volila Bebu /od Nestle/. Je ale financne nakladnejsi. Rozhodne ale tak malemu miminku neni dobre menit znacku. Dat jedno a nechat nejmene do roka.
Ecka muzete zkusit zkontrolovat na
www.chemievjidle.cz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na bolave brisko bych zkusila Nutrilon anti-colic. Syn nepoznal rozdil, jestli dostal HA, Anticolic nebo comfort.
Trpel na boleni briska, tak jsem postupne zkusila tohle vsechno
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoooj, tak za nás teď BEBA! A to jsme vyzkoušely taky všechno možný, je i chuťově dobrá…babylove z DM bych taky klidně doporučila, ale náš prcek ho nechce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit