ABKM přechod na UM

Anonymní
30.5.23 20:17

ABKM přechod na UM

Zdravím :mavam:
Mate některá zkušenost s přechodem na speciální mléko? Syn má 4m. Bohužel po vynechání veškerého mléka, poté i vajec, sóji, reaguje na plno dalších věcí, už jsem u toho vyčerpaná, přijde mi že trápim malého i sebe…
Ale to UM mu nechutná :( hodně pláče (já pak také) hladovět ho nechat nechci, ale trápí mě to, že přes veškeré mé snahy nic nepomáhá :zed: :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24314
30.5.23 21:00
@Anonymní píše:
Zdravím :mavam:
Mate některá zkušenost s přechodem na speciální mléko? Syn má 4m. Bohužel po vynechání veškerého mléka, poté i vajec, sóji, reaguje na plno dalších věcí, už jsem u toho vyčerpaná, přijde mi že trápim malého i sebe…
Ale to UM mu nechutná :( hodně pláče (já pak také) hladovět ho nechat nechci, ale trápí mě to, že přes veškeré mé snahy nic nepomáhá :zed: :(

My přecházeli v deseti měsících. Ale už mu bylo tak zle, že mi bojkotoval kojení. Neměli jsme vychytané všechny alergeny. V podstatě hned dostal UM a žádné prso. Už byl teda zvyklý na láhev, protože mi bojkotoval kojení čtrnáct dní a já odstříkávala a dávala MM lahví. Každopádně jsme měli prvně Nestlé Altera a přijal ji bezproblémů. Jen jsem u první láhve musela mít syna v náručí a chodit s ním po bytě. Byla jsem klidná a on to hezky vypil. Potom jsme úplně napohodu přešli na Neocate junior. Ten je chuťově lepší, takže mu moc chutná. Ty děti mají jiné chutě než my. Jedou mi omylem ochutnal kravské mléko a prskal to ven :D vůbec mu to nechutnalo :D

A je zvyklý vůbec na láhev? Může to být i tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.23 22:09

@anavi13
V jednu dobu jsme také bojovali, aby se napil tak jsem mu mléko odsála a dala z láhve, ale jen tak 3-4× vzal ji v pohodě, teď ji vystrkuje jazýčkem a žvýká ji, což začal občas dělat i s dudlíkem ( že by zuby? :nevim: )
Zkoušela jsem mu to dát i 1:1 a 2:1 s MM, ale to také nepomohlo, vždy jsem odhodlána s tím, že mu to pomůže a budeme oba v klidu, ale po 20min. Už to představám zvládat :zed:

Přeci nebude teď pít nějaké obyč mléko za pár kaček, když teď měl takový,,luxus” :lol:

• Citovat
  • Upravit
24314
31.5.23 05:40
@Anonymní píše:
@anavi13
V jednu dobu jsme také bojovali, aby se napil tak jsem mu mléko odsála a dala z láhve, ale jen tak 3-4× vzal ji v pohodě, teď ji vystrkuje jazýčkem a žvýká ji, což začal občas dělat i s dudlíkem ( že by zuby? :nevim: )
Zkoušela jsem mu to dát i 1:1 a 2:1 s MM, ale to také nepomohlo, vždy jsem odhodlána s tím, že mu to pomůže a budeme oba v klidu, ale po 20min. Už to představám zvládat :zed:Přeci nebude teď pít nějaké obyč mléko za pár kaček, když teď měl takový,,luxus” :lol:

Spíš nechce flašku. Teď už je větší a víc to vnímá. Zkus jinou. U nás byla nejlepší láhev od MAM taková šroubovací. Dětem vyhovovala ta savička. Je jakoby hrubá. Koupíš ji kdekoliv v obchodě. Má ji určitě DM, Kaufland ;)
Jo držet dietu je nahouby. Já držela jen bez BKM. Ale už to právě nešlo rozpoznat co vadí. Syn toho měl taky dost ABKM, sója, vejce, drůbež, hovězí, oves, rýže jeden čas. Jako ono to jde držet. Těch náhražek je dnes hromada, ale je to náročné. Synovi jsou dva a má alergii na Bkm, vejce, sóju stále. To už mi přijde brnkačka :D je to o zvyku.
Hlavně aby je nic netrápilo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.23 21:29

Ahojte, tiez asi riesime ABKM, po 3 mesiacoch bez mlieka a mliecnych vyrobkov a stalemu krvavemu hlienu v 💩 sme konecne dostali ziadanku na imuno, len ta cakacka… a dost ma nahovaraju na prechod uplne na UM… Velmi ma to trapi. Mala pribera krasne, cucat by mohla aj cely den, len teda to hovinko a exem na kozicke… Kojenie a tu blizkost si obe uzivame 🤱

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová