Absces v malém stydkém pysku

Anonymní
7.8.23 20:54

Absces v malém stydkém pysku

Zdravím,

omlouvám se za anonym, ale je to choulostivé. Zřejmě mám absces v malém stydkém pysku, je zarudlý, velikost větší hrášek, taková koulička uvnitř toho pysku a bolí to. Muselo se mi to udělat úplně nově, protože minulou středu jsem byla na gynekologické pohotovosti (jiné důvody) a tohle jsem tam zaručeně ještě neměla.

Nemáte některá zkušenost? Hned zítra ráno budu volat svému gynekologovi, ale dost se bojím, protože pokud je to absces, tak předpokládám, že ho bude muset naříznout.

Moc díky za zkušenosti.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
7.8.23 21:00

Jestli na to máš, tak si to sterilní jehlou propíchni sama :nevim: Já to tak dělám teda když se tam něco objeví

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.8.23 21:05
@Anonymní píše:
Jestli na to máš, tak si to sterilní jehlou propíchni sama :nevim: Já to tak dělám teda když se tam něco objeví

Jako což o to, já bych tohle klidně udělala, ale bojím se, že se mi ta infekce pak zanese i někam po těle, když to nebude uděláno odborně a navíc doma nemám sterilní jehlu. Vím, že to kdysi měla jedna holčina a ta právě šla na naříznutí a pak musela brát ATB a snad 6-krát denně se sprchovat.

A můžu se zeptat, ty teda míváš takhle abscesy ve stydkém pysku?

Jinak díky za zkušenost.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.8.23 21:15
@Anonymní píše:
Jako což o to, já bych tohle klidně udělala, ale bojím se, že se mi ta infekce pak zanese i někam po těle, když to nebude uděláno odborně a navíc doma nemám sterilní jehlu. Vím, že to kdysi měla jedna holčina a ta právě šla na naříznutí a pak musela brát ATB a snad 6-krát denně se sprchovat.

Jinak díky za zkušenost.

Absces asi uplně ne, ale takový větší beďar bílý bolestivý? Ne často, ale tak třeba jednou za rok :nevim: takovou bulku malou. Záleží jak to máš velké

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.8.23 21:21

Buď v klidu, bude to nejspíš ucpaná mazová žlázka. Mám to čerstvě za sebou. Poprvé, tak jsem taky valila na gyndu :lol: :lol: nic nepíchej. Objevilo se to ve středu, bolelo to jak prase do soboty, pak to jen svědilo, na gyndu jsem šla v úterý (objednaná z pátku) a už to bylo na půl dobrý. Dostala jsem Framykoin. Předtím jsem mazala střídavě Jenamazol a Hemagel, nevěděla jsem co to je :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12112
7.8.23 21:25

Poradím jen se sterilní jehlou - otec namáčel jehlu i s nití do slivovice, kdyz mi propichoval váčky na dásních.
Nit tam byla jako pojistka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.23 21:27
@Evkad píše:
Poradím jen se sterilní jehlou - otec namáčel jehlu i s nití do slivovice, kdyz mi propichoval váčky na dásních.
Nit tam byla jako pojistka.

tak dáseň a malý stydký pysk je, troufám si říct, dost rozdíl :lol: :lol: to je pro velice, ale velice odvážné a upřímně bych chtěla poznat ženu, která se dobrovolně píchne do malého stydkého pysku a pak to ještě mačká. Mě bolí taková alotrie i u beďara na obličeji, natož tam dole :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.8.23 21:31
@Anonymní píše:
tak dáseň a malý stydký pysk je, troufám si říct, dost rozdíl :lol: :lol: to je pro velice, ale velice odvážné a upřímně bych chtěla poznat ženu, která se dobrovolně píchne do malého stydkého pysku a pak to ještě mačká. Mě bolí taková alotrie i u beďara na obličeji, natož tam dole :lol: :lol:

:mrgreen: Jako trochu se u toho kroutí prsty, ale dá se to. Ono když najdeš, kde je u toho kůže nejtenčí, tak to zas taková hrůza není. A taky to dělám jehlou co dám do alkoholu :nevim: na šití

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.8.23 21:37
@Anonymní píše:
:mrgreen: Jako trochu se u toho kroutí prsty, ale dá se to. Ono když najdeš, kde je u toho kůže nejtenčí, tak to zas taková hrůza není. A taky to dělám jehlou co dám do alkoholu :nevim: na šití
úplně mě zamrazilo :D jsi dobrá :potlesk: :potlesk: já když to tam měla, tak jsem to jen zkusila zmáčknout a málem jsem lekla, ale to je možná tím, že to nebyl ten beďar, ale zánět té mazové žlázy. Tam nebylo ani co mačkat, nebylo to bílé. No…doufám, že už se mi to nikdy neudělá, zas nemusím mít všechno :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.8.23 22:33

Vlez do hodně teplé vany a tam to zmáčkni, je to jako pupinek. A kdyby to nešlo, tak za 2-3 dny to půjde samo

• Citovat
  • Upravit
24836
7.8.23 22:36

Beďar. Já to mačkám, dokud to nepraskne, někdy je třeba tomu pomoct píchnutím. Bolest pár vteřin šílená, ale pak hned úleva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.23 23:05

Holky, moc díky za reakce. No já raději hned ráno zavolám svému gynekologovi a domluvím se, jak postupovat. Doufám, že nemá dovolenou a dost se bojím, že to bude řezat, píchnout tam jehlu by mi nevadilo.

• Citovat
  • Upravit
2773
7.8.23 23:14

No, pokud je to bílé, neměl by být, ale mohl by to být genitální opar. Nechci tě strašit, jak to popisuješ, pravděpodobně ne, ale určitá možnost tu je. Doporučuju nic nepropichovat a opravdu se poradit s doktorem.
Opar je puchýřek, zpravidla vodnatý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrasteia
7.8.23 23:31
@Anonymní píše:

Jinak díky za zkušenost.

Klid! Tohle se stava. Do par dni to bud praskne samo, nebo se to vstřebá. Netreba chodit na gynekologii.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.8.23 12:01

Tak jsem byla na gyndě (nakonec v nemocnici, protože jsem volala svému Dr. a hodinu a půl to nikdo nebral, jakože sestra, tak mají asi dovolenou). Dr. se na to podíval a říkal, že Bartholiniho žláza to nebude, na absces se mu to taky úplně nezdálo, napadl ho hepres, ale pak ještě zavolal jednu doktorku a ta zas říkala, že herpes ne, že to mám zatím nechat být a pokud se to do týdne nezmenší, nebo nezmizí, že mám přijít na kontrolu. Jinak vám všem děkuji za postřehy.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa