Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Tak jsem byla na gyndě (nakonec v nemocnici, protože jsem volala svému Dr. a hodinu a půl to nikdo nebral, jakože sestra, tak mají asi dovolenou). Dr. se na to podíval a říkal, že Bartholiniho žláza to nebude, na absces se mu to taky úplně nezdálo, napadl ho hepres, ale pak ještě zavolal jednu doktorku a ta zas říkala, že herpes ne, že to mám zatím nechat být a pokud se to do týdne nezmenší, nebo nezmizí, že mám přijít na kontrolu. Jinak vám všem děkuji za postřehy.
Pokud měli podezření na herpes, měli ti udělat stěr…
Ja mam hidradenitis a sterilni abscesy se mi delaji snad nonstop uz nekolik let. Hnusna nemoc. Samotne mackani stav spis zhoršuje, muze ti to prasknout smerem dovnitr. Sterilni jehlu koupis normalne v lekarne, muzes na to prilozit horky obklad aby sel hnis napovrch, nebo studeny obklad aby se snizil zanet a vstrebalo se to. Nebo horky, propichnout, pak studeny..
@Anonymní píše:
Tak jsem byla na gyndě (nakonec v nemocnici, protože jsem volala svému Dr. a hodinu a půl to nikdo nebral, jakože sestra, tak mají asi dovolenou). Dr. se na to podíval a říkal, že Bartholiniho žláza to nebude, na absces se mu to taky úplně nezdálo, napadl ho hepres, ale pak ještě zavolal jednu doktorku a ta zas říkala, že herpes ne, že to mám zatím nechat být a pokud se to do týdne nezmenší, nebo nezmizí, že mám přijít na kontrolu. Jinak vám všem děkuji za postřehy.
Hustý.. takže kvůli zcela neakutni věci jsi byla v nemocnici, protože gynekolog nebral 1,5 hodiny telefon?
Já si vždycky říkám, proč jsou v nemocnicich takové fronty..
@Svetluska55 píše:
Hustý.. takže kvůli zcela neakutni věci jsi byla v nemocnici, protože gynekolog nebral 1,5 hodiny telefon?
Já si vždycky říkám, proč jsou v nemocnicich takové fronty..
Můžeš si tyhle komentáře odpustit, gynekolog má dovolenou, do nemocnice jsem napřed samozřejmě volala, popsala svůj případ a řekli mi, ať přijdu. A absces podle mě akutní docela je. A sám Dr. mi říkal, ať přijdu i na kontrolu za týden.
Navíc do nemocnic jinak téměř nechodím, tedy na akutka, jen ke svým lékařům do ambulance, u kterých se léčím s několika nemocemi.
Navíc tady nebylo ani skoro moc lidí a byla jsem rychle vyřízená.