Absence v prvním pololetí

37
4.1.25 19:43

Absence v prvním pololetí

Čaute, mám tu nějaké studenty? Chci se zeptat ohledně N na pololetním vysvědčeni. Je povinnost si to doplnit nebo je to moje volba když se jedná o pololetní vyzo? Nebo alespoň vím že 5 jsou tam nějak tak jedno.
Jde mi jen o 2 předměty na který mám prostě učitelku se kterou se nemáme moc v oblibě a dělá mi docela naschvály. Tak jestli máte někdo podobné zkušenosti. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Svetluska55
4.1.25 19:54

Strýček google na 1 klik našel odpoved, to je tak slozite ten dotaz položit? Žákovi, který nechodí na rozvrhem dané předměty, se navyšuje absence za každý předmět zvlášť. Pokud se absence stane neomluvenou a je vyšší než 20% za daný předmět v pololetí, může být žák neklasifikován a získat tedy výše zmiňované „eNko“. V případě že obdržel „eNko“ v 1. Pololetí, dále pokračuje ve studiu pololetí druhého s tím, že mu škola navrhne termíny do konce března, kdy si neklasifikované předměty může změnit na hodnocení výborný až nedostatečný vykonáním zkoušky zahrnující učivo daného předmětu v 1. pololetí. Tímto mu bude předmět uznán jako splněný a první pololetí se uzavře.
Nemáš zač.

• Citovat
  • Upravit
65304
4.1.25 20:26

Pokud zůstaneš na enkách nebo pětkách v pololetí a na konci roku to bude stejné, tak budeš dělat zkoušky z celého roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77008
4.1.25 20:28

@Verca690 jo jo, učitelka za to může, tak to určitě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9060
4.1.25 20:33

Jak dělá schválnosti? Proč chybíš? Spolužačkám u dcery ve třídě hrozí N, protože se vyhýbají tělocviku, vymlouvají se na MS. Nemáš stejný původ problému?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77008
4.1.25 20:41
@Kelsey1 píše: Více
že by to byl náš známý menstruační a vyměšovací troll?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32922
4.1.25 20:55

Měla jsem jednou N z angličtiny, protože jsem měla kvůli absenci málo známek. Musela jsem je doplnit a pololetní vysvědčení dostala až potom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
903
4.1.25 20:56

Jak někdo píše to Nko se musí dodělat..klidně za 5 …ale u nás to tak bylo lidi s Nkem psali test a měli známku a pokud bylo N i na konci roku museli ho dodělat a pak jít třeba na repec když bylo za 5 … ale když toho bylo hodně už dostali padáka protože to nikoho nebavilo když si tam z toho dělali holubník ….jediný rozdíl byly závažné zdravotní důvody těch bylo ale jen pár a nebo pak těhotenství tam měli holky děláno taky individuál úplně jinak ….jinak sou školy které když nesplníš počet odchozených hodin tak dávají padáka na hned NKO ne NKO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze