Ach jo, zase ty nemoci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
14.11.12 09:56

ach jo,zase ty nemoci

Ach jo, holky, zase jsou tu ty dny, které provází všude nemoci. Máme doma prcka, dva měsíce, ten má rýmu a starší holka,22měsíců má angínu. To je opět věc. jsem z toho docela smutná a unavená. miminko se totiž budí v noci nejčastěji, má bolavé bříško, takže moc nespím a starší teď onemocněla angínou, chce se nosit, ovečka, mazlit a stále pláče, nemám ráda toto období. nechce mě ani pustit k té maličké, ji nakrmit, tak když odejdu, je to hrůza, jak pláče. mám také strach at tu angínu hlavně nechytne ten maličký bobánek, to by byla hrůza. holky, pojdte mi napsat nějakou srandu, at se trochu zasměju nejen já, ale jistě i někdo z vás, kdo je na tom podobně, papa

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14856
14.11.12 11:18

Srandu asi nenapisu, jen ze to mame podobne. Dcera chodi do skolky a ma rymu nostop, ted je to teda mnohem lespi. Dvoumesicni syn ma ale taky rymu, pres den je dobry, ale k ranu nemuze dychat a place a budi se a chce furt pit a to mu nejde, tak zase place.

ja jsem uplne grogy, rano jsem ani nemohla mluvit, jak jsem byla vyrizena, vecer je mi z unavy tak zle, ze maleho ani neudrizim na rukou :(

nejsi v tom sama :hug: a ja taky ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
14.11.12 21:50

To mi ani nepište, mám čtyřletého kluka, který chodí do šklolky a druhé mimi čekám v lednu a už teď mám hrůzu, že budou nemocní :( malý něco přinese ze školky a hned to dostane miminko, se z toho zblázním :zed:, nebo co si budem nalhávat, když onemocní chlap a ke všemu ještě dítě a to stačí jen obyčejná rýma, tak to je katastrofa :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5615
15.11.12 07:43

Jj to znám, děti s věkovým rozdílem dva roky. Dcera tahala ze školky jednu virózu za druhou a malý to většinou hned chytnul a já taky. Věčně jsme byli na hromadě, malá měla hodně zameškané školky, ale byla jsem na mateřské, tak jsem nebyla ve stresu. Neumím si představit to samé teď, když chodím do práce…
Jinak myslím, že kojené miminko tak do toho půl roku je ještě chráněné imunitou převzatou od matky a i když onemocní, má to všechno lehký průběh :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
15.11.12 07:54

wamp, já bych to až tak černě neviděla… Cca půl roku po porodu má miminko imunitu ještě od matky, u nás to tak nějak sedělo. A to prosím i u nekojených dětí. Poslední dvě děti jsem rodila v lednu (po roce, nemám dvojčata) a šlo to. S poslední dcerkou jsem šla domů z porodnice s tím, že nejstarší má virózu, kterou pak chytly další 4 děti + já s mužem. Miminko naštěstí zůstalo ušetřeno. Loni jsme pak školku řešili tak (to už byl holkám 1 a 2 roky), že jsme syna na pár týdnů stáhli, bylo to i na doporučení naší MUDr.. Neboj, všechno se dá řešit ;)

Pro zakladatelku nic moc veselého nemám, ale moc jí rozumím. Představa 6 nemocných dětí mě neláká ani omylem :( To jsem pak s nervy na pochodu. Já jsem poslední měsíc non-stop nachlazená. Jedu už 3. nachlazení v řadě :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí