Prdíky a bolest bříška

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
602
10.11.12 20:24

prdiky a bolest briska

Ahoj mam prcka jsou mu dva nesice a obcas ho chytne brisko. delam snad vse abychom tomu predesli ale stejne ho to obcas chytne a ja nevim co pak s tim. hrozne breci krouti se i na ruce snazim se ho uklidnit ale nejde to dokud to neprejde a nebo kdyz se blizi doma krmeni tak mu dam najist a to se uklidni. nejhorsi je jak se prohyba mele rukama nohama skoro skace z naruce a k tomu desne rve. musim se priznat, ze to jsou chvilky kdy mi ujizdi nervy a kricim nejradeji bych ho ja nevim co. vim ze to tim jen zhorsuji ale nemohu si pomoci. co delalat abych mu pomohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9090
10.11.12 20:31

@Mar80 a nějaké kapičky jsi zkoušela? Můžeš zkusit Espumisan, Sab simplex, Baby calm apod., popř. mastičku na bříško Pupík, nebo se dá koupit polštářek naplněný třešňovými peckami, ten se nahřeje a bříško se masíruje…nebo můžeš zkusit fenyklový čaj. No a samozřejmě pokud kojíš, tak si hlídat svou stravu, nejíst nic nadýmavého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
10.11.12 20:32

Ahoj a zkoušela jsi kapičky nebo rektální rourku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
10.11.12 20:38

Krom rektalni rourky delam vse uz jako prevenci. kapky davam odpoledne. probiotika. pred kazdym krmenim cvicime nozkama a masirujeme bricho pri kazdem prebaleni masiruju pupikem a po jidle kdyz jde spat ma teplej polstarek na brise a vetsinou to je v pohode ale pak jeden den des bes. asi moje. strava no. ale ci udelat v te chviki kdy se krouti hazi sebou a propina se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
10.11.12 20:52

Ještě jsou kapky Infacol a Lefax, na každého zabírá něco jiného, pak prý taky zabírá opřít si dítko zádama o o svoji hruď a pokrčit mu nožičky, aby se vyprdělo. Pevné nervy a ať jste brzy bez bolení :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
10.11.12 20:59

Já nosím malou, když začne, na předloktí bříškem dolů „na tygříka“, to jí pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
10.11.12 21:18

Kojíš nebo je mimčo na UM? Moje dcera takto trpěla u nutrilonu HA a po nějaké době a přechodu na sunar nutradefence HA ( + kapičky Infacol) se to zlepšilo a prdíky už jí vůbec netrápí. Tteda prdí si vesele celý den, ale nebolí jí to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18425
10.11.12 21:23

Ježiš jak já ti to nezávidím, vzpomínám si ještě velmi živě na prdíkový očistec… my to teda měli denně asi do dvou měsíců a tří týdnů… taky jsem po 6 hodinách řvaní už myslela, že vyskočím z kůže… no všechny tyhle kapičky jsme taky vyzkoušeli, mast pupík, rourku, pecičový pytlík, nezabíralo nic, kapky bych řekla, že to dělaly ještě horší, protože jak se ten plyn spojí v jeden velký, malá to nemohla vytlačit… pak jsem začala používat laktobacilky od Swisse a už druhý den byl znát rozdíl… ale taky se blížil ten třetí měsíc malá se začala trošku víc hýbat, takže kdo víc co pomohlo, nicméně ty probiotika používáš, tak vlastně nevím co ti poradit… snad jen obrnit se trpělivostí, jednou to přejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
10.11.12 21:24

@Housa kojim a snažím se si jídlo hlídat.
tygříka uplně nesnáší to skoro udělá most na ruce jak se prohýbá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12327
10.11.12 21:39

My sme dávali Lefax, a probiotika…Pavlík trpěl skoro 4měsíce, ale je potřeba ty kapky dávat nejlépe před každým kojením trošku, nám to trochu pomáhalo, jak sem vynechala 2× tak to bylo hodně znát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
10.11.12 21:42

@Angie-shy no já bych 6 hodin nedala. to muselo být hrozný chudák máma i dítě.
mě spíš zajímalo zda je nějaká první poslední pomoc v té chvíly kdy se kroutí. jeslti tedy použít rourku nebo v té chvilce dát kapky, ikdyž zrovna jíst nebude?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
moje jméno
10.11.12 22:55

Nejvíc pomohla BioGaia, dávala jsem jí až do 5 měsíců a klid, akorát je drahá, ale vyplatilo se. Pak zase nastal problém s počátkem příkrmů, klasika. Účinek všech kapiček může být poznat klidně až za 14 dní, takže je trochu komplikovanější poznat, zda opravdu zabírají či ne.

• Citovat
  • Upravit
18425
10.11.12 23:13
@Mar80 píše:
@Angie-shy no já bych 6 hodin nedala. to muselo být hrozný chudák máma i dítě.
mě spíš zajímalo zda je nějaká první poslední pomoc v té chvíly kdy se kroutí. jeslti tedy použít rourku nebo v té chvilce dát kapky, ikdyž zrovna jíst nebude?

Poslední pomoc je opravdu ta rourka, nám někdy pomohla a někdy ani to nestačilo. Ale chce to jí použít správně, ne jen na koneček…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
catherinat
12.12.12 11:40

Meli jsme stejny problem, nez jsem nahodou zjistila, co nam asi nejvic pomaha. Proste si sednu, pokrcim nohy a malou si na ne dam. Povidam si s ni, tim zapomene na bolest a obvykle do 10-15 min je po vsem. Ted ma teda rymu a zrejme ji jdou hleny do stolice, tak to moc nezabira… :( ale nevim, muze to byt tou rymou, ze ji nejde tak lehce kakat? Nebo treba tim, ze jsem zacala brat azalii?

• Citovat
  • Upravit
1803
14.8.14 17:55

Infacol - ucinek

Ahoj holky, ráda bych se zeptala, jak jste poznaly, že kapky Infacol a jim podobné na vaše dítko zabírají. už to malé dávám tak 14 dní, ale někdy jsou dny, kdy se stejně kroutí, pláče než si uprdne a tak to jde třeba půlku dne. tak nevím, jestli ty kapky působí opravdu. dávám před každým kojením i v noci. kojím co 2-3 hodky. + k tomu dávám každé ráno kapky Biogaia. děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí