Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky, ráda bych se zeptala, jak jste poznaly, že kapky Infacol a jim podobné na vaše dítko zabírají. už to malé dávám tak 14 dní, ale někdy jsou dny, kdy se stejně kroutí, pláče než si uprdne a tak to jde třeba půlku dne. tak nevím, jestli ty kapky působí opravdu. dávám před každým kojením i v noci. kojím co 2-3 hodky. + k tomu dávám každé ráno kapky Biogaia. děkuji
Nam zabral Baby Calm-Infacol vubec
kazdy dite je jiny-musis zkouset…
@rigousek noo, právě. mi připadá, že už nic nejím. ale je pravda, že se kroutila druhý den, když jsem si dala BeBe sušenky nebo trochu čokolády a nebo tmavé pečivo, i když několik dní staré. ale kde mám jinde brát energii při kojení
asi to bude z toho ![]()
@evulkanov
Nám zabral Infacol a poznala som to tak, že sa jej uľavilo. Ale okrem toho sme aj cvičili s nožičkami a bručko natierali mastičkou Pupík. No ako ti tu už písali viaceré maminy, každé dieťa je iné a treba to odsledovať.
@evulkanov hele většina matek nakonec zjistí, že ať jí co jí tak bolesti bříška jsou stejně
prostě nějaké mimi na to trpí a nějaké ne
já se teda neomezovala v ničem-vynechala jsem jen fazole, zelí apod. a v pohodě
takže bych fakt nežila o suchých rohlících
čokoládu sním běžně celou a v pohodě ![]()
@rigousek tak u male to bude asi taky cokolada. Tak to ty kapky tedy moc nepomahaji:-(
Meli jsme stejny problem, nez jsem nahodou zjistila, co nam asi nejvic pomaha. Proste si sednu, pokrcim nohy a malou si na ne dam. Povidam si s ni, tim zapomene na bolest a obvykle do 10-15 min je po vsem. Ted ma teda rymu a zrejme ji jdou hleny do stolice, tak to moc nezabira…
ale nevim, muze to byt tou rymou, ze ji nejde tak lehce kakat? Nebo treba tim, ze jsem zacala brat azalii?