Prdíky a bolest bříška

Napsat příspěvek
Velikost písma:
catherinat
12.12.12 11:40

Meli jsme stejny problem, nez jsem nahodou zjistila, co nam asi nejvic pomaha. Proste si sednu, pokrcim nohy a malou si na ne dam. Povidam si s ni, tim zapomene na bolest a obvykle do 10-15 min je po vsem. Ted ma teda rymu a zrejme ji jdou hleny do stolice, tak to moc nezabira… :( ale nevim, muze to byt tou rymou, ze ji nejde tak lehce kakat? Nebo treba tim, ze jsem zacala brat azalii?

• Citovat
  • Upravit
1803
14.8.14 17:55

Infacol - ucinek

Ahoj holky, ráda bych se zeptala, jak jste poznaly, že kapky Infacol a jim podobné na vaše dítko zabírají. už to malé dávám tak 14 dní, ale někdy jsou dny, kdy se stejně kroutí, pláče než si uprdne a tak to jde třeba půlku dne. tak nevím, jestli ty kapky působí opravdu. dávám před každým kojením i v noci. kojím co 2-3 hodky. + k tomu dávám každé ráno kapky Biogaia. děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18000
14.8.14 18:14

Nam zabral Baby Calm-Infacol vubec :nevim: kazdy dite je jiny-musis zkouset…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
14.8.14 18:19

@rigousek noo, právě. mi připadá, že už nic nejím. ale je pravda, že se kroutila druhý den, když jsem si dala BeBe sušenky nebo trochu čokolády a nebo tmavé pečivo, i když několik dní staré. ale kde mám jinde brát energii při kojení :) asi to bude z toho :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
14.8.14 18:26

@evulkanov
Nám zabral Infacol a poznala som to tak, že sa jej uľavilo. Ale okrem toho sme aj cvičili s nožičkami a bručko natierali mastičkou Pupík. No ako ti tu už písali viaceré maminy, každé dieťa je iné a treba to odsledovať.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18000
14.8.14 18:29

@evulkanov hele většina matek nakonec zjistí, že ať jí co jí tak bolesti bříška jsou stejně :nevim: prostě nějaké mimi na to trpí a nějaké ne :nevim: já se teda neomezovala v ničem-vynechala jsem jen fazole, zelí apod. a v pohodě :palec: takže bych fakt nežila o suchých rohlících :nevim: čokoládu sním běžně celou a v pohodě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
14.8.14 20:23

@rigousek tak u male to bude asi taky cokolada. Tak to ty kapky tedy moc nepomahaji:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí