Antikoncepce - ach ta paměť :-/

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
60
30.12.11 21:26

Ach ta paměť :-/

Dobrý večer,
mám takový problém a prosím Vás o radu

Poslední menstruaci jsem měla od 18.prosince, první pilulku z balení jsem si měla vzít 21.12. (středa), jenže jsem si v tom vánočním shonu na nějakou antikoncepci ani nevzpomněla a první pilulku jsem si dala až v sobotu (24.12.), takže jsem si hned 3 pilulky v prvním týdnu nevzala A nějak jsem je sezobala záhy (třeba obden jsem měla chvíli dva prášky)

Sex byl naposled 27.12, a dnes… Předtím už si nevzpomínám, ale asi i v dny zapomenutí pilulky něco bylo..

GynDr má mezi svátky dovolenou, a z příbalového letáčku jsem se moc nedozvěděla
Mám se nyní chránit i jinou antikoncepcí, nebo je už pozdě
Prosím, co byste dělaly na mém místě? (prosím, nechci moralizovat, chci slyšet pár názorů :hug: )

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4222
30.12.11 21:31

Ahojky,

ehm,ted už toho moc nenaděláš :mrgreen: každopádně ted už bych to moc nepokoušela a chránila se ještě jinak.

Držím palce at to dobře dopadne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
30.12.11 21:33

Neměla jsi vůbec začínat a počkat celý měsíc na další MS. Jinak antiko ti nepůsobí, měla jsi se chránit jinak. Jestli je pozdě nebo ne… to ti nikdo neřekne, jestli se už náhodou nějaká nehoda nestala, každopádně se chraň i teď, protože jestli se nestala doteď, může se pořád stát ;) Chráněna budeš až s dalším platíčkem, ale za předpokladu, že ho začneš brát tak, jak máš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5154
30.12.11 21:47

Já jednou zapomněla a začala brát plátíčko přesně s týdením zpoděním a nestalo se vůbec nic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
30.12.11 21:50
Lajka09 píše:
Já jednou zapomněla a začala brát plátíčko přesně s týdením zpoděním a nestalo se vůbec nic :)

Štastná to žena :mrgreen:

Já ted četla deníček o těhotenství přes Mirenu :mrgreen: a tak trochu mě to vyděsilo :twisted: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
30.12.11 21:52

taky jsem hodněkrát zapomněla na prášek, i tři dny po sobě a nic se nestalo, jenže na to se jaksi nedá spoléhat, zvlášť, když si zapomněla prášky hned na začátku, riziko tu určitě je, teď už jenom musíš čekat a samozřejmě se chránit ještě jinak, případně no sex :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
30.12.11 21:54

Tak párkrát se mi stalo, že jsem zapomněla jeden, max dva prášky, ale nikdy ne 3 a ještě hned ze začátku :roll:

Ale myslela jsem si (asi tedy blbě), že se jednou nic nestane, že HA beru už 5 let a pro jednou se nic nestane :zed: No uvidím, jak to nakonec dopadne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
30.12.11 21:56
Kůželíná píše:
taky jsem hodněkrát zapomněla na prášek, i tři dny po sobě a nic se nestalo, jenže na to se jaksi nedá spoléhat, zvlášť, když si zapomněla prášky hned na začátku, riziko tu určitě je, teď už jenom musíš čekat a samozřejmě se chránit ještě jinak, případně no sex :-)

Reálnější bude spíš ta další ochrana :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital