Těhotná s Mirenou

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7602
29.12.11 18:10

Těhotná s Mirenou

Je tu někdo, třeba i z doslechu, kdo otěhotněl s Mirenou?
Jak to dopadlo? Abych se neptala tak blbě, je to asi můj případ, i když šílím zatím jen předběžně, potvrzené od Dr. to nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9011
29.12.11 18:16

Nestraš!!!! Já ji mám taky, asi budu dost plodný tip a už jsem si dělala během toho roku, co ji mám od porodu 2krát test, protože jsem měla obavy… :nevim: Dělala sis test??? Nebo máš jen takový pocit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
29.12.11 18:29

Nechci strašit, mám doma plemennýho býka :oops: Pocit mám a to dos silný, test jsem si dělala, no byl slabě pozitivní…
A já absolutně tápu, jestli může Mirena způsobit falešnou pozitivitu…
Jak je velká možnost mimoděložního těhu…
Jestli je možnost Mirenu vyndat a dítě donosit…
V téhle fázi absolutně nevím co a jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
29.12.11 19:01

Uvažovala jsem nad Mirenou-lékařka vysvětlovala plusy,jeden z nich byl,že většinou vymizí menstruace.Tak jsem se ptala,zda je možnost otěhotnění-abych potom najednou nezjistila třeba v pátém měsíci,že jsem těhotná :lol: -no a odpovědí bylo,že možné to je.Že sice ta pravděpodobnost není nijak vysoká,ale bohužel tu je.Takže jsem do této formy antikoncepce nešla,i když mě lákala.Ne že by další dítko byl nepřekonatelný probém,to ne,asi bychom nakonec i byli rádi-ale trpím často na šílené migrény,kdy do sebe láduji jeden prášek za druhým,v tu chvíli mě je jedno,co spolknu,hlavně když je šance,že to zabere.A potom zjistit pozdní těhotenství a možnost postižení plodu nevhodnými léky-to bych opravdu nechtěla v této situaci být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
29.12.11 19:29

Lasičko, to chápu. Měla jsem za to, že ta Mirena zafunguje a bude všechno dobrý, budu bez MS a pět let klid. Hm :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
29.12.11 20:24

já teda neotěhotněla s Mirenou,ale klasickým tělískem a můj plemenný býček zplodil rovnou trojčátka :mrgreen: tělísko se vyndalo jakmile jsem zjistila z testu pozitivitu,po týdnu se teprve něco ukázalo trojmo nakonec dvojmo…
ale k tématu ,moje kamarádka po roce zavedené MIreny otěhotněla tělísko vyndali a má krásnou holčičku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
29.12.11 20:46

Market, děkuji za příspěvek. Teda to máš doma opravdu plemenného býka, rovnou trojčátka. To bych si i odpustila :mrgreen:
Nevíš, jak té kamarádce těhotenství probíhalo? Jestli byla třeba častěji v poradně, dělali se nějaké testy navíc, nebo třeba genetika hned zkraje těhu… Nevím, trpím názorem, že to mimi může být poškozené tím hormonem, ale asi to tak není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
29.12.11 20:49
Erian píše:
Market, děkuji za příspěvek. Teda to máš doma opravdu plemenného býka, rovnou trojčátka. To bych si i odpustila :mrgreen:
Nevíš, jak té kamarádce těhotenství probíhalo? Jestli byla třeba častěji v poradně, dělali se nějaké testy navíc, nebo třeba genetika hned zkraje těhu… Nevím, trpím názorem, že to mimi může být poškozené tím hormonem, ale asi to tak není…
no naětěstí příroda usoudila že 2jsou dostačující :-D
chodila do poradny normálně jen jí poslali navíc na genetické echo okolo 20týdne
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2830
29.12.11 22:12

Ahoj tak tuhle diskuzi jsem zakládala nedávno taky, mám pořád takové hrozné pocity, obavy, dokonce příznaky… ale nejspíše vsugerované.

Každopádně tělísko mám asi 8-9 měsíců a jde ven, už to nevydržím, s krvácením moc problémy nemám, ale tyhle pocity mne ničí. K tomu totální nechut na sex, výkyvy nálad a 10 kg nahoru za 8 měsíců co je asi nejhorší… málem jsem se nevešla do svatebních šatů v září a kila nejdou zastavit :-(

Ale abych odpověděla, mi se to nestalo, ani nikoho neznám, ale mám pořád divný pocit, už si připadám jako cvok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9011
30.12.11 12:07

Tak to ste mi tedy dali, teď se teda bojím taky. Vím, že v případě těhu se tělísko vyndá a je to v pořádku, ale popravdě řečeno o takovýhle překvápko teď zrovna nestojíme. Já byla na gyndě asi před dvěma měsíci, kdy jsem měla stále krvavé špinění, měla jsem strach z mimoděložního těhu,to prý se opravdu taky může stát, ale UTZ nic nepotvrdil,ale klidná tedy nejsem, protože mě celý dva měsíce ošklivě bolelo břicho. :mrgreen: :mrgreen: Dávala jsem jí ultimátum do konce roku, pokud mě nepřestane bolet abřicho a nepřestanu špinit, tak jde ven… Výhružka pomohla, mám teď klid, ale to už tu jednou bylo na jaře, pak asi tři měsíce dobrý a teď znova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
30.12.11 14:43

Založením téhle diskuze jsem nechtěla strašit a už vůbec Mirenu nějak shazovat, že nefunguje. Otěhotnění s tělískem by mělo být neuvěřitelně vzácná záležitost, zrovna ta Mirena má několik mechanismů, jak tomu zabránit. U mě je to určitě chlapem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
30.12.11 14:52

juj, já ji mám taky. Já bych si i dokonce přála, aby selhala :oops: ., ale to se asi nestane. Chjo :( . Erian a menstruovala jsi při ní? Já ji měla prvně po druhým dítku (dva roky, žádná menstruace ani špinění). Teď ji mám znovu a po půl roce zavedení, jsem začala pravidelně menstruovat a i mezi špinit. Tak nevím :nevim:. Pak dej vědět, jak těhu probíhá, jestli ti Mirénu vyndali, musela chodit na častější kontroly a tak. Myslím si, že na toto téma moc diskusí není a mě by to celkem zajímalo. Předem Děkuji a přeji hodně síly na zvládnutí všech dítek :lol: :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
30.12.11 19:41

Milli, mám jí zavedenou 4měsíce. 2měsíce jsem nepřetržitě špinila a krvácela, bohužel fakt jsem nepoznala, jestli něco z toho byla menstruace. No, doktorka ze mě bude mít radost :zed: To je divné, že se ti po půl roce spustila MS, co na to tvůj doktor? Právě, na tohle téma moc diskuzí není, jinak bych tohle nezakládala, vědět dám. A díky za přání :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44173
30.12.11 20:32

A máš to vůbec potvrzené doktorem, že jsi těhotná? Já jen, že už to bereš jako hotovou věc. Samozdřejmě, bych Ti těhotenství přála, to není rýpání :kytka:
S antikoncepčními tělísky zkušenosti nemám. Jen jedna kamarádka má zavedené tělísko už půl roku a nadává na to, pořád nějaké problémy - bolesti, špinění, prý se jí posunulo dole a partner byl od krve. Když jí to dr. nějak seřízl, tak má zase záněty. Uvažuje o tom, že ho nechá vytáhnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
30.12.11 20:36

Erian, taky jsem mela pozitivni test pri mirene a tehotna nejsem.

Plasila jsem stejne, vsechny priznaky jsem mela- nastesti nic.

Myslim si ze je to jen nahoda......pokud nemas dalnice a jen duchy, nebala bych se.

Jo a mne dr tvrdil, ze telisko se nevyndava.- ani Mirena, az s porodem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital