Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky holky, juj škoda, já se těšila, že zas až tak spolehlivá není. Jsem asi blázen. Dám si antikoncepci a pak bych chtěla, aby selhala. Když já bych chtěla, manža né ( ale kdyby selhala, smířil by se s tím). Habaďuru nechci. Snad mě ta touha jednou přejde a rozum zvítězí.
Erian, hlavně že je vše OK a dík za info. Já měla strach, aby to nebylo mimoděložní.
Ahoj holky jen pro vaše info z kanálu, který nemůžu prozradit. Dr dávají (samozřejmě ne všichni) místo mireny obyč tělísko, který stojí kolem tisícovky. A pacientka vyplázne 6tis.
denca29 píše:
Ahoj holky jen pro vaše info z kanálu, který nemůžu prozradit. Dr dávají (samozřejmě ne všichni) místo mireny obyč tělísko, který stojí kolem tisícovky. A pacientka vyplázne 6tis.
Hmm, no nekde mozna ano- ja si mirenu kupovala sama v lekarne a doktor zavadel tu moji.
No a jak by s obyc teliskem nebyla MS???? To mi prijde ujete ![]()
MS je ale dr, řekne že se to srovná a bla bla bla. Někteří doktoři mají své zásoby a ani nedávají domů krabičku s číslem. A pak to řeš.
stejne je to povazlive.......
ja teda to cislo z krabicky mam, by mne nenapadlo, ze nekomu ho nedaji- je to hlavne kvuli reklamaci
já si mirenu kupovala u dr. vyzvedla a pak přivezla k zavedení do nemocnice (dělali mi to v CA) takže pochybuju že by mi tam dali něco jiného ![]()
milli jsme dva blázni já jsem taky tak trochu doufala, že nebude spolehlivá
ale asi mám smůlu:( jsme na tom stejně jako u vás..já bych chtěla manžel ne
tak já mám taky jistotu, že tam mám, to co mám mít
. Mě to Dr. rozdělávala před očima. Číslo z krabičky a účtenku mi dala domů, pro případnou reklamaci
.
Pavla23 jejda, tak to jsem ráda, že v tom nejsem sama. Třeba si to časem ti naši chlapi rozmyslí
. ![]()
millitak založíme nějaký klub
ajak máš děti daleko od sebe?mě by to asi zatim dr.ani nedovolil ![]()
Pavlo, jj, založíme. Si myslím, že by nás tam bylo
.
Já mám holky 19.let, 13.let, 16.měsíců a je mi 36.let. Jsem byla rychlá
![]()
Jsem se musela včera smát. Večer kojím, Domča mě u toho kouše, já ji napomínám, ať mě nehryže a ta prostřední povídá: „Domčo nekousej mamku, ještě bude ty prsa potřebovat!“ Prej:„Mami, já se toho kluka (bráchy) nevzdám.“ No není to krásný
. Teď už jenom zmanipulovat taťku
![]()
millitak to je hezký
tak to máš doma velký pomocnice to máš dobrý
my zase toužíme po holčičce s dvouma klukama viď
i když si tak říkám, že by to byl asi taky takový klouček
já mám prcky malý no …tak nevím chvily musíme počkat ale já bych chtěla hned ho hrabe mi ![]()
Holky znova se tu vracím k této diskusi, přispívala jsem tu na začátku taky. Opět mám problém s mirenou, ničím jiným to být nemůže. Jak už jsem tu psala, tak na podzim, jsem šla na kontrolní UTZ, protože mě pořád bolelo břicho a stále jsem krvavě špinila
a to bylo už asi 8-9 měsíců po zavedení. UTZ byl v pořádku a že prý se nic neděje. Teď jsem začala před 20 dny lehce krvácet, dost dobře nevím, jestli je to menstruace, protože stále kojím dvakrát denně a tak menzes nemívám vůbec. Jenže tohle už je fakt divný, přeslo to asi na tři dni a od rána opět, kravavé hleny, bolí mě břicho jak při MS.
To že si jí nechám vyndat vážně zvažuju, ale teď přemýšlím, jak poznat případně opravdu akutní zdravotní porblém se, kterým bych musela mazat na pohotovost?
![]()
Máte někdo stejné problémy rok po zavedení? A při kombinaci kojení? Máte normálně MS, poznáte na sobě ovulaci podle těch bolestí? ![]()
ahoj
ja som u svojho lekara prvy pripad, kedy mu pacientka otehotnela s mirenou. momentalne sa zvazuju rizika co dalej…
zus píše:
ahojja som u svojho lekara prvy pripad, kedy mu pacientka otehotnela s mirenou. momentalne sa zvazuju rizika co dalej…
No tak to dej určitě vědět, jak si dopadla, já totiž dneska byla na gyndě, právě kvůli neustálým potížím s mirenou a strachu, že otěhotním, naštěstí UTZ byl v jpořádku, těhotná nejsem. tobě budu držet palce, ať to dobře dopadne.
No,holky.Tak jak tu tak čtu,tak mám čím dál větší strach.Byla jsem mimoděložně těhotná,pak normálně,mám 13měsíční holčičku.V srpnu jsem si nechala zavést tělísko-to obyčejné.A teď už mám tak 3týdny strach z možného těhotenství.Jsem neustále unavená.náladova.pobolívá mě v podbřišku.Týden před menstruaci jsem trošku špinila,pak jsem dostala normálně ms ale trošku slabší,ale stejně dlouhou jako vždy.Dělala jsem si test a byl tam jen duch,na dalším nic.Pak už jsem si další nedělala,ale stále mám příznaky jak kdybych byla těhu.Teď jsem se stěhovala a doktora mám celkem z ruky,tak nevím co a jak ![]()
@ElisM kdybys neměla tělísko, asi bys těhotná byla…tělísko zabraňuje uhnízdění oplodněného vajíčka. Takže nejspíš odešlo s menstruací