Těhotná s Mirenou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
743
30.12.11 20:49

Erian, taky se mi to zdá divný :mrgreen: , ale na druhou stranu ještě kojím, tak to kojení mohlo třeba menzes vynechat. Mám 14 měsíční holčičku. I když první menstruace přišla po půl roce od porodu a při tom nasazena Miréna. Po nasazení, tak týden špinění a pak v poho. Až teď jsem začala takhle blbnout :pocitac: . Nejdřív jsem krvácela jen po styku a teď už je to pravidelný krvácení a mezi špinění. Tak nevím. Dr. jsem to říkala a ta na to, že to může být a že nemáme být při styku divoši :mrgreen: ( si nemyslím, že bychom byli) :lol: . Erian, já být tebou, zašla bych k Dr. co nejdříve, kvůli vyloučení mimoděložního těhu. To víš, ta pravděpodobnost tam je a není to sranda. pa, pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9034
30.12.11 21:28
Milli76 píše:
Erian, taky se mi to zdá divný :mrgreen: , ale na druhou stranu ještě kojím, tak to kojení mohlo třeba menzes vynechat. Mám 14 měsíční holčičku. I když první menstruace přišla po půl roce od porodu a při tom nasazena Miréna. Po nasazení, tak týden špinění a pak v poho. Až teď jsem začala takhle blbnout :pocitac: . Nejdřív jsem krvácela jen po styku a teď už je to pravidelný krvácení a mezi špinění. Tak nevím. Dr. jsem to říkala a ta na to, že to může být a že nemáme být při styku divoši :mrgreen: ( si nemyslím, že bychom byli) :lol: . Erian, já být tebou, zašla bych k Dr. co nejdříve, kvůli vyloučení mimoděložního těhu. To víš, ta pravděpodobnost tam je a není to sranda. pa, pa :mavam:

To je jak přes kopírák, mám to samé. Dcerce je 13 měsíců,kojím stále. Mirenu mám zavedenou hned po 6 nedělí, poněvadž, když jsem přestala krvácet po porodu, tak pak jsem asi za 14 dní znova začala a byla to pravděpodobně menstruace. S mirenou jsem pak špinila a krvácela na střídačku přes tři měsíce. Pak byl chvilku přes léto klid a pak jsem zase začala na novo a pořád dokola. Taky jsem si myslela, že teď na podzim se to rozjelo kvůli vynechání jednoho nebo dvou kojení,domnívala jsem se, že tím se přerovnaly hormony a proto to je. Ale teď jsem z toho jelen. Už jsem byla i na Gyndě na UTZ anic, mám jí tam prej dobře zavedenou. I když při aplikaci mi doktorka řekla, že jí tam mám moc na
 volno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
30.12.11 22:53

aliskuR, měla bych jít na roční prohlídku (předtím jsem to s Dr. konzultovala telefonicky), tak jsem zvědavá, jestli tam holka drží tak jak má. Já si ale myslím, že by v tom problém být neměl :think: . Občas si kontroluji vlákna a neřekla bych, že by tam bylo něco jinak :nevim: . Je fakt, že nejsem profík. No uvidíme. Každopádně já chtěla antikoncepci u který nebudu menstruovat, to byl ten hlavní důvod, proč jsem do ní šla :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9034
1.1.12 20:34
Milli76 píše:
aliskuR, měla bych jít na roční prohlídku (předtím jsem to s Dr. konzultovala telefonicky), tak jsem zvědavá, jestli tam holka drží tak jak má. Já si ale myslím, že by v tom problém být neměl :think: . Občas si kontroluji vlákna a neřekla bych, že by tam bylo něco jinak :nevim: . Je fakt, že nejsem profík. No uvidíme. Každopádně já chtěla antikoncepci u který nebudu menstruovat, to byl ten hlavní důvod, proč jsem do ní šla :mrgreen: .
Mili, to je sice hezký, já si to taky představovala, že nebudu mít menses a nakonec jsem toho prokrvácela s celou Mirenou víc neže za x let před otěhotněním, kdy jsem brala tabletky. No já ji tam měla na volno hned, když mi ji tam dávala, zavedla mi jí a pak když zkoušela tahat, tak povídala, že to teda moc nedrží, že se to snad zavře :cert: Tak držet, tam drží, mám ale dost dlouhý vlákna a je pravda, že na začátku, jak tam asi moc nedřžela, tam mi koukali pár milimetrů ven. Časem se mi zatáhly dovnitř. Teď jak jsem byla u doktorky, kvůli tomu krvácení a bolesti, tak řikala, že by stálo za to je trochu zkrátit.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
2.1.12 09:56

eri ty bláázne že by to byl do třetice zase klouček? :)

čoveče hledám diskuze jak je to s usazením mireny a najdu tudle diskusi a uplně jsem se lekla :oops: ne že bych cítila že jsem těhotná ale pořád mi tělísko padá tak aby to tak nedopadlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
2.1.12 19:46

Pavli … a to jsem si myslela, jak mám spolehlivou antiko :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
2.1.12 19:47

a už teda myslíš že joko jo?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5633
3.1.12 21:41

Erian, můžu se zeptat, jestli už jsi byla pro potvrzení těhu na gyndě? Nebo zkoušela jsi další testy a místo duchů už se rýsují dálnice? Mám Mirenu taky, tak to s tebou docela prožívám. Zdá se mi, že už těhu bereš jako hotovou věc - nebojíš se mimoděložního? Na gyndě tě ošetří jako akutní případ, nemusíš čekat až tě objednají… Díky za zprávu, kurnik byla bych klidnější vědět, že Mirena je spolehlivá!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
3.1.12 21:52

veveřítaky mám mirenu :-) a taky jsem překvapená, že je vůbec těhu takle možný ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2830
4.1.12 09:47

Taky pořád čekám jak to vlastně dopadne, já si jdu tělísko ale stejně nechat vyndat v pondělí, já se ani nebála otěhotnění, spíše komplikací kdyby se to opravdu povedlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
4.1.12 10:10

a jak dlouho máš tělísko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
9.1.12 14:25

Erian, byla jsi už u Dr.? A jak jsi dopadla? Doufám, že je vše v pořádku, žádné komplikace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
13.1.12 09:19

milli nejsem Eri, tak snad neva že odpovím :-) nakonec z krve zjištěno,že není těhotná:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
13.1.12 20:01

Ahoj, ahoj, tak jsem plašila úplně zbytečně, Pavla to napsala za mě, těhu se nekoná a nebo bylo zamlklé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5633
14.1.12 08:52

Erian, byla jsem úplně ve stejné situaci jako ty. Buďme rády, že se těhotenství nekonalo, bylo by rizikové, a kdoví jak by plod ovlivnil hormon, co se uvolňuje z Mireny. Tělísko se totiž v těhu nevyndává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí