Ach to rozbolavělé tělo ;-)

Anonymní
2.10.15 14:15

Ach to rozbolavělé tělo ;-)

Zdravím, prosím o radu. Nemáte náhodou někdo něco podobnýho? Bolest beder už druhým rokem, tam vyhřezlá plotýnka, mírně. Ale najednou mě rozbolela vnitřní strana stehen, jen mírně. Hlavně pravá noha. Třeba nejvíc to cítím při sedu do diamantu, nebo sedu na turka. Často i v klidu tam cítím tlaky aa mírné píchání. Mohlo by to být od těch beder? Je to zvláštní. Je pravda, že mě taky bolí při flexních polohách i vnitřní strana kolen. To mě tam často tak píchne. Už si radši neklekám ani nedřepám :zed: :)

K lékaři jsem objednaná, jen bych ráda měla představu, co mě čeká :)

Vím, že to není lékařský portál, ale třeba se najde někdo, kdo měl něco podobného.

Děkujiii :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5801
2.10.15 14:33

Mě bolela bederka od porodu asi rok, pak mi ji známá masérka srovnala Dornovou metodou a mám svatej pokoj. Měla jsem vychýlenou pánev a z toho pramenila ta bolest. Těžko říct, jestli je to tvůj případ, těžko se to dá nějak zobecnit. To jen jako tip než do sebe necháš něco cpát ;)
Ten zbytek neznám, těžko říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1348
2.10.15 14:40

Pokud mas vyhrezlou plotenku, mela bys cvicit McKenzieho cviky, nebo to nejak lecit. To ti poradi neurolog. Ty bolesti jsou urcite od toho. mela jsem to pri vyhrezle plotence podobne.
Pokud mas neco jineho a rikas tomu vyhrezla plotenka, tak ti poradi zase jen doktor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí