Ach ty podprsenky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
68940
23.4.13 10:58

@Kopretinkaobecna většinou na www.brastop.co.uk nebo www.lovebras.co.uk (teda ono je to defakto to samé, ale často mají sortiment trochu jiný). kupovala jsem tam i u výše zmíněnou Freyu. Teda oni dávají do výprodeje starší modely, ale kdo to pozná, že jo, jestli je to loňská kolekce :) Často mívají i akce typu poštovné za polovic, popř. sleva při nákupu nad 50 liber apod. Už jsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
23.4.13 11:00

Já mám 75D-E a v tom Angelu seženu, ale tak 2500,– 8o
Teď jsem tam koupila růžovou za 1200,– tak jsem skákala do stropu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1110
23.4.13 11:03

Triumph, tak kupuji já :)…ale když píšeš, že dáš i 1000 a zdá se ti to jako dražší už. tak nevím no :nevim:…já mám všechny podprsenky tak od 1500…když jsem koupila nějakou levněji někde, tak to není ono. materiál a tak mi vadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
23.4.13 11:04

Mně se po dvou těhotenstvích rozšířil hrudník, takže už můžu nosit obvod 70 nebo i 75, ale předtím jsem si podprsenky přešívala. Pěkně rozpárat zapínání, ustřihnout ten pásek přes záda o pár centimetrů, vsunout ho dovnitř zapínání a přišít v ruce. Nebylo to skoro vidět. Chápu, že ne každému se chce vysolit majlant za luxusní podprsenku a ještě se s tím šmrdlat, ale mně to ušetřilo stresy při nákupech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
23.4.13 12:18

http://sexymoda.eu/…-pradlo.html sice polák ale ok (i výměna, vrácení..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kmk
37
10.7.16 16:07

Podprsenky z Le Chatonu jsou pěkné. Protože jsem dost „obdařená“ :mrgreen: (G-H), není snadné koupit padnoucí podprdu. Kupovala jsem v Daniele, ale už nemají mou velikost. Zkusila jsem La Chaton - ale já tu podprdu nemůžu ani obléknout!! Prostě ji nezapnu, nespojím ty zatracené háčky, asi nemám dost síly v rukou. Zapla mi ji prodavačka, ale ty kostice mi způsobovaly dost silnou bolest, nevydržela bych v tom ani 10 minut! :,( Možná to je tím, že jsem kostice nikdy nenosila. Holky, jakou máte zkušenost s kosticemi? Bolí Vás to taky? A dá se zvyknout? A namáte některá typ na podprsenky velikost G-H?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat