Kočárek Adbor Mio

246
29.6.12 11:03

Adbor mio- zkušenosti?

Ahoj, máte nějaké zkušenosti s kočárkem Adbor mio? Líbí se mi jejich vzhled a jsou docela lehoučké, bohužel nikde jsem nenašla recenze. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17565
29.6.12 11:11

A viděla jsi je naživo a potěžkala, že jsou opravdu lehoučké? Jsou to polské kočárky za mírnou cenu, tak si myslím, že sotva budou z tak suprových materiálů, aby byly lehčí. Nejspíš váhu podvozku uvádějí bez koleček - ty totiž taky něco přidají a pak už se dostaneš na „standartní“ váhu takovýchto kočárků.
Ale třeba jsem jen zbytečně pesimistická, proto se ptám, jestlis je viděla živé :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
29.6.12 11:42

Lehký? Podvozek 9kg, sportovní sedačka 5kg, 14kg jen to fikne, vážení bych brala s rezervnou, třeba zaokrouhlovali dolu a jsi na 15kg jen s kočárem, za mě teda nic lehounkého, pod tím slovem si představuju 11, maximálně 12kg :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
29.6.12 11:56

Viděla jsem naživo podobný kočárek, také polský a váhu měl stejnou. Oproti X-landeru mi přijde lehčí. 11 max. 12 kg jsem viděla u kočárků jiné cenové skupiny nebo u kočárků do města.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
29.6.12 12:03

Tak raději kočár vyšší cenové kategorie a z druhé ruky než těžkýho poláka.
Jako spoustě mamin těch 14, 15kg nevadí (i když on se ten názor taky postupně změní, něco jinýho je vozit 5kg miminečko a něco jiného pak 15kg batole, to najednou začne být každé kilo navíc pořádně znát…), ale já jsem cíťa, bydlím pod kopečkem a abych na vrcholku kopce vždycky plivala plíce, na to jsem moc velký lenoch :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
25.7.12 15:49

Ahojda, ja mam kocarek Adbor Mio, je fakt lehoucky, vyborne ovladatelny a hlavne od Polaku, takze kvalita zarucena. Polaci jsou tim prosluli, tak se neboj :/)

• Citovat
  • Upravit
146
2.7.14 10:20

Holky máte prosím některé realnou fotečku kočárku??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
31.7.14 12:46
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
31.7.14 12:47

Dneska jdu do kramu kde ho maj vystavený..tak se ho pokusím i vyfotit a pozjištovat nějaký info :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
25.2.15 13:58

MAMINKY CHTELA JSEM SE ZEPTAT UVAZUJI O KOUPI KARKY MIO A ZAJMA ME POKAD SE DA KARKA POLOZIT UPLNE DO LEHU A POSADIT UPLNE DO SEDU? A JESTE ME ZAJMA POKAD SE DA ZVEDNOUT TO NA NOZICKY? DEKUJI MOC ZA INFO :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.4.15 23:20

Ahojte :mavam: chtěla bych si koupit tento kočárek moc se mi libi vzhledově a a hlavně je za levnej peníz :dance: ale bojim se co to vydrží :nevim: máte někdo sním delší zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
23.7.15 00:06

Super, máme doma 14dni jízdní vlastnosti skvělé, super prodloužení bouračky, velká škála barev, mám nafukovací kola, sice jsou středy plastové napřed jsem se toho bála, ale drží perfektně, zádová opěrka jde až do ledu nastavitelná nožní opěrka, v ceně taška a pláštěnka, odnímatelné madlo 5 ti bodový pás, sice někoho zaráží váha (13kg) ale kočárek je aspoň stabilni a neprevazuje se jako některe kočárky, můj názor kdo chce lehký kočárek pořídí si golfky..přední kola s možností aretace, pěkný velký nákupní koš za mě mohu doporučit čekala jsem na něj 4 týdny a vyplatilo se to, malý má v něm pohodlí hodně místa a všichni nám ho chválí, že je to krásný kočárek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
2.2.16 20:47

Ahojky, přemýšlím o koupi tohoto kočárku. Chtěla jsem se zeptat, zda jsi stále spokojená? A ještě bych chtěla prosim vědět, jak je kočárek skladný, hl.co se týče auta? Momentálně kočár co mám, zabere úplně celý kufr :(
Děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4